Montessori materiál, drevené vzdelávacie hračka matematiky Desatinný Zlomok Rada

Montessori materiál, drevené vzdelávacie hračka matematiky Desatinný Zlomok Rada

Montessori materiál, drevené vzdelávacie hračka matematiky Desatinný Zlomok Rada

  • Kategória: misc
  • Kód Výrobku : w101548
  • Dostupnosť : Skladom
  • €17.31


Keďže spôsob prepravy pre našich zadarmo doprava je normálne post mail, ktorý trvá príliš dlho, preto odporúčame vám vybrať DHL,TNT alebo iné kuriérskou službou, nastavenie cena je už defference medzi kuriérom a doprava zadarmo.

Ak máte veľké objednávky, taktiež si môžete vybrať, po mori alebo letecky.

Ste vítaní, aby poslať akýkoľvek dotaz na našu mailovú adresu: [email protected]

, prajeme budeme robiť spoluprácu :)

Náš obchod je profesionálny baby&kid produktov obchod, môžete nájsť veľa rôznych druhov vecí, tiež nič, mne to môžeš povedať.

Veľkoobchod a maloobchod sú taktiež vítané!

Tu sme zaručujú vysoko kvalitný produkt a rýchlo-kurz služby.

Ďakujem vám veľmi pekne!

Prináša vám veľké zaoberá, každodenné!

Majte na pamäti:

Podporujeme doprava zadarmo čína post air mail , zvyčajne to bude stáť 15~45 dní vo vašej krajine. ale keď vstúpil do predaja sezóny, spoločnosť China post sa má vysporiadať sa s tisíckami package každý deň, a vlastné posilnia dohľad nad každý balík, tam bude veľa vonkajších faktorov spôsobiť oneskorenie, takže to možno bude stáť viac než 2 mesiace do vašej krajiny. ak si chcete kúpiť darček pre niektoré špeciálne deň, je to dobré pre vás kúpiť pred 2~3 mesiacmi. Ak chcete lode tým, EMS, FEDEX, DHL, alebo iní, prosím, kontaktujte nás a budete musieť zaplatiť náklady na dopravu. ďakujem.

Tento druh drevené hračky závisí na vysokú kvalitu~!

Ďakujem vám veľmi pekne!

To, čo vidíte a čo dostanete.

Desatinný zlomok doska s 13 stĺpce pre umiestnenie korálky a málo disky podľa ich hodnoty na desatinný zlomok cvičenia (Palube Iba).

Desatinný zlomok doska s 13 stĺpce pre umiestnenie korálky a málo disky podľa ich hodnoty na desatinný zlomok cvičenia (Palube Iba).

Platby

1. Akceptujeme Alipay na www.fotoknihy-mcl.sk .

2. www.fotoknihy-mcl.sk podporuje Visa, MasterCard, Western Union, a bankovým prevodom prostredníctvom bánk.

3. Všetky platby sú prijímané prostredníctvom zabezpečenia platobného procesora ESCROW.

4. Všetky platby musia byť ukončené do 7-10 dní po objednávku, alebo to bude uzavretý sám .

***************************************************************************************************

Daň

1. Objednávka bude deklarovaná ako darček a nižšiu hodnotu, eliminovať a minimalizovať svoje vlastné dane, a ľahké vlastné konanie.

2. Pravidlá sú rozdielne v každej krajine, bohužiaľ, nie je tam žiadny spôsob, ako nám vedieť, pravidlá, predpisy, vlastné tradície, postupy, papierovanie v každej krajine, Preto nemôžeme poskytovať rady o daní vo vašej krajine, ale ak viete, že informácie z daní pravidiel vo vašej krajine, len povedz nám, budeme viac než radi, sledovať svoj krok.

1. Podporujeme doprava zadarmo čína post air mail, zvyčajne to bude stáť 15~45 dní vo vašej krajine. ale keď vstúpil do predaja sezóny, spoločnosť China post sa má vysporiadať sa s tisíckami package každý deň, a vlastné posilnia dohľad nad každý balík, tam bude veľa vonkajších faktorov spôsobiť oneskorenie, takže to možno bude stáť viac než 2 mesiace do vašej krajiny. ak si chcete kúpiť darček pre niektoré špeciálne deň, je to dobré pre vás kúpiť pred 2~3 mesiacmi. Ak chcete lode tým, EMS, FEDEX, DHL, alebo iní, prosím, kontaktujte nás a budete musieť zaplatiť náklady na dopravu. ďakujem.

2. My len loď na dodaciu adresu, ktorú potvrdil s Escrow. Ako budete platiť, prosím, uistite sa, že vaša adresa v www.fotoknihy-mcl.sk zápasy adresu by ste chceli, aby sme loď.

3. Nie sme zodpovední za dodatočné poplatky ako napríklad dovozné poplatky, dane, clá, DPH a daní, ktoré možno budete musieť zaplatiť, ak váš položka príde vo vašej krajine.

4. Položka Umiestnenie je v Číne. Medzinárodná doprava bude trvať dlhší čas, ako je tuzemsko,a doprava môže byť oneskorené, pretože kuriérskej spoločnosti, miestne zvyky/povinnosti a niektoré iné neistoty (sviatky, udalosti). Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc.

Spätná väzba:

1. Vaša spokojnosť je naším konečným cieľom.

2. Ak nie ste spokojní s položku alebo akékoľvek iné otázky, Prosím neváhajte a kontaktujte nás čo najskôr. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

3. Ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. To sa nám viac silnú moc.

***************************************************************************************************

Služby zákazníkom:

Ak nie je možné nájsť výrobok, ktorý potrebujete v mojom obchode, prosím, povedzte nám, alebo mi ukázať obrázok, zabezpečíme pre vás všetky naše sily.

Prosím, pozrite sa, či štýl a veľkosť, množstvo a sú presne potrebujete pred biding tovaru.

Akékoľvek otázky a dopytu, prosím, neváhajte a dajte mi vedieť!

Vitajte v našom obchode!

Sme veľkoobchod z Číny. Sme sú zamerané na to poskytnúť vám Lepšie Služby & Nižšie Ceny Komodít. Veríme, že spokojnosť zákazníka je najlepšia politika, všetko, čo robíme, je získať si vašu dôveru! So vašu dôveru, budeme silnejší a silnejší, krok za krokom!

Ak máte akékoľvek otázky, obráťte sa na nás s tradeManager alebo Centra Správ alebo E-mail, budeme odpovedať svoju správu do 48 hodín. Sľubujeme, že sme vždy vyriešiť všetky problémy za vás. Vaša Satisfication je naším cieľom. Ďakujeme!

Štítky: montessori vzdelávacích drevené hračky, drevené hračky, dieťa montessori, montessori materiál matematika, montessori drevené, montessori vzdelávacích domov drevené hračky, montessori matematiky magnetické, montessori matematiky materiál korálikov, montessori vzdelávacích drevené hračky klasifikovať, montessori vzdelávacích drevené hračky tela.


  • Číslo Modelu: C066
  • Upozornenie: Žiadna Voda čistenie
  • Názov Značky: tiantiantiger
  • Vekové Rozpätie: 2-4 Rokov
  • Certifikácia: Európa certifikované (CE)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good