Xiao Signál Zosilňovača Wifi Router Gigabit Kurz-Qualcomm Ax3600 Aiot-band 5G Externé

Xiao Signál Zosilňovača Wifi Router Gigabit Kurz-Qualcomm Ax3600 Aiot-band 5G Externé

Xiao Signál Zosilňovača Wifi Router Gigabit Kurz-Qualcomm Ax3600 Aiot-band 5G Externé

  • Kategória: misc
  • Kód Výrobku : w103575
  • Dostupnosť : Skladom
  • €120.44

    €185.30

Xiao AIoT Router Wifi 6 5G AX3600 Wifi6 600 mb Dual-Band 2976Mbs Gigabit Hodnotiť Qualcomm A53 Externý Zosilňovač Signálu

Xiao AIoT Router AX3600 ( Pridať Košíka Prvý )

Rýchlo Wi-Fi 6 Smart Nové Skúsenosti siete Ethernet a nie ako Mobil Norma sa môže používať Celosvetovo

Wi-Fi 6 smerovač, nový skok na Internet skúsenosti

Wi-Fi 6 (802.11 ax) je nová generácia Wi-Fi štandardu. V porovnaní s predchádzajúcou generáciou Wi-Fi 5 (802.11 ac) z hľadiska prenosovej rýchlosti, pokrytia signálom a údaje odkladu . Najmä v prípade viacerých koncové zariadenia sú pripojené v rovnakej dobe, Wi-Fi, 6 smerovač môže výrazne znížiť a zníženie oneskorenia, a kút terminálu zariadenie.

Qualcomm 6-core podnikanie-stupeň odbornej chipset

Enterprise-level profesionálne čip IPQ8071A vybavené Qualcomm 4-core 64-bitové A53 CPU + 2 základnej siete zrýchlenie motora, jeho DMIPS schopnosť je ďaleko silnejšie ako iné router dodávateľov " čip riešenia s istou mierou špecifikácie, s silnejší výkon spracovania a viac stabilnú prevádzku.

Dual-band súčasné bezdrôtové teoretická rýchlosť do 2976Mbps

Xiao AIoT router AX3600 poskytuje dvoch frekvenčných pásmach 2,4 GHz a 5 ghz. Obe kapely podpora 802.11 ax technológie a nebudú navzájom rušiť. Dual-band súčasné bezdrôtové rýchlosť je až 2976Mbps *. 2.4 GHz pásmo prenosu ďalšie, lepšie pokrytie a lepšie výkony cez stenu; menej 5 ghz pásmo rušenie, vysoká rýchlosť, pozri definíciu videa, hranie hier veľké telo skúsenosti plynulejšie.

6 vysoko výkonné externé zosilňovače signálu

2,4 GHz pásmo a 5 ghz pásme sú vybavené dve a štyri externé vysoko výkonné zosilňovače signálu (PA + LNA), resp. PA (zosilňovač) účinne zlepšuje prenos signálu napájania, takže signál prenáša router ďalej a silnejšie cez stenu. LNA (nízkošumový Zosilňovač) príjem signálu citlivosť môže byť zlepšená, aby smerovač môže byť pripojený k prijímať ďalšie, viac slabé signály.

512 MB veľké pamäte, podpora až 248 zariadenia

Vlajková loď router je zložité prostredie, ktoré potrebuje na podporu viacerých ľudí na otvorenie hacky, rodinné oslavy a párty s mnohými ľuďmi a zariadení. Vybavený 512 mb veľké pamäť, AX3600 podporuje až 248 zariadenia pripojené na rovnakú dobu, takže je jednoduché vyrovnať sa s rôznych miestach.

Smart AIoT antény uľahčuje pre inteligentné zariadenia ak chcete zadať siete

Vybavený nezávislým AIoT smart anténa, otvorte Mijia Aplikácia automaticky objavte uninitialized Xiao inteligentného zariadenia *, ľahko prístup do siete s jedným kliknutím, a začať inteligentný život. Čo robí ďaleko od domova, domova, rodičov proso smart nákup nového vybavenia, môžete tiež pomôcť rodičom, aby sa rýchlo dokončiť konfiguráciu.

OFDMA technológie

OFDMA technológia je jedným z viac zrejmé rozdiely medzi AX3600 a tradičné smerovače. To umožňuje AX3600 ak chcete odoslať údaje do viacerých koncové zariadenia len s jedným prenos (až 8 koncové zariadenia *), zatiaľ čo tradičné smerovače musia striedať viackrát. Prenos možno vykonať aj prenos dát z viacerých koncové zariadenia. Také, že viaceré OFDMA za predpokladu, prístroje a zariadenia počas prevádzky prenosovej účinnosť výrazne zvýšená, znížená odkladu.

MU-MIMO technológia *, hladšie multi-užívateľský prístup na Internet

MU-MIMO technológia umožňuje viac antény router slúžiť viac zariadení súčasne, tak, že každé zariadenie je zaobchádzať s vysokou prioritou. To nie je spomaliť skúseností ostatných zariadení z dôvodu nízkej rýchlosti prístroja, vďaka Internetu pohodlnejšie. Hladké.

BSS Sfarbenie technológie naplno využíva sieťové zdroje

Popularita smerovače spôsobuje viac a viac Wi-Fi rušenie v našich domovoch. Na BSS Sfarbenie technológia umožňuje smerovače na "farba" ich príslušných Wi-Fi a prostredníctvom primeranej algoritmus optimalizácie, znižuje rušenie medzi rôznymi farbami Wi-Fi, ktorá zlepšuje celkovú komunikáciu, efektivitu a umožňuje plné využitie sieťových zdrojov.

WPA3 viac bezpečné šifrovanie protokolu

WPA3 je ďalšie generácie Wi-Fi štandard zabezpečenia, zavedenie sofistikovanejšie overovanie algoritmus šifrovania a účinnosti riadenia, rám, výrazne sa zvyšuje obtiažnosť prelomiť siete stupeň, takže používatelia informačnej bezpečnosti boli účinne chránené.

Podpora beamforming technológie, smerový signál rozšírené

Beamforming (beamforming) technológiu, ktorá automaticky rozpozná pozíciu, mobilných telefónov, počítačov a iných terminálov v sieti, kde postavenie rozšírené signál, tak, že pokrýva Wi-Fi účinne pokryť širšie spektrum, stabilnejší signál kvality.

Dual frequency v jednom, jedno Wi-Fi meno, už zamotaný

Pšeno AIoT AX3600 smerovač podporuje funkciu dual-band jeden, 2,4 GHz a 5 ghz pásma zlúčené do Wi-Fi meno, dual-band terminálov podľa aktuálneho prostredia, z primárnych zvoliť správnu kapela prístupu, ktoré nemajú na spleť aj Wi-Fi.

Super odvod tepla na zabezpečenie stabilnej prevádzky

Trup používa veľké oblasti hliníkovej zliatiny chladiča a vysoká tepelná vodivosť tepelná lepidlo. Tam sú chladiace otvory na hornej,spodnej časti a bokoch trupu pre odvod tepla. V rovnakom čase , kovové časti sú usporiadané na trojuholníkový vrchný povrch urýchliť prenos tepla z vnútra von stroj Poskytnúť stabilné chladenie podporu pre vysokorýchlostné prevádzky smerovača.

Zabezpečenie ochrany pre inteligentné domy a zabezpečenie ochrany osobných údajov

Štítky: 5g smartphon, smartwatch xiao, xiao band 6, router wifi6, 5g telefón, snapdragon, mi wifi, ax3600 xiao, fi wi router, ax1800 xiao.


  • Názov Značky: Xiao
  • Ovládanie Kanálov: 2 Kanálov
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Max Rýchlosť: Rýchle
  • Číslo Modelu: xiao router wifi6 ax3600
  • Gyro: ŽIADNE
  • Rozsahu: 1
  • Štát Montáž: Ready-to-Go
  • Funkcie: Blikajúce

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good