Umelé Zelené Listy Veniec - 17.5-Palcové Predné Dvere Veniec Shell Trávy Krušpán Veniec Na Stenu, Okno Party Decor

Umelé Zelené Listy Veniec - 17.5-Palcové Predné Dvere Veniec Shell Trávy Krušpán Veniec Na Stenu, Okno Party Decor

Umelé Zelené Listy Veniec - 17.5-Palcové Predné Dvere Veniec Shell Trávy Krušpán Veniec Na Stenu, Okno Party Decor

  • Kategória: misc
  • Kód Výrobku : w105314
  • Dostupnosť : Skladom
  • €10.81

    €13.52

Veľkosť: Toto umelé krušpán veniec opatrenia na 17,5 palca v priemere a je zdobená takmer prirodzené krušpán listy. Zľahka prachu, keď je to potrebné. Tvarovanie je potrebné na dosiahnutie plného a realistický pohľad na dodanie.

Tento zelený veniec je obklopený listy, jednoduché, elegantné a pohodlné farba, vivid natural formulár, dáva ľudí, umelecké, romantické pocity.

Krásne Jarné a Letné Veniec: Pridať, čerstvého jarná atmosféra na každej miestnosti s našimi artficial veniec v priebehu celého roka.

Bez Údržby: Airtificial veniec, bez ťažkostí s ihlou vyčistiť alebo údržby. Tento zelený veniec obsahuje uv ochranou proti vyblednutiu a bude skvelý vzhľad pre nadchádzajúce roky! Najlepšie dverí veniec.

Tento dekoratívny veniec môže byť použitý ako aj vnútorné a vonkajšie, takže je všestranný dekoračný doplnok. Zavesiť nad krbom, umiestnite ho na vchodových dverách alebo na steny v obývacej izbe. Tento veniec prinesie príjemnú atmosféru počas celého roka.

Funkcie:

kolo veniec z uv odolného plastu, ktorý chráni veniec z withering a vyblednutiu, trochu plasticy.

Akcentovaných s plnou svetlé zelené listy, elegantný a univerzálny, dokonalá domova, udeľuje vitality vnútorné a vonkajšie.

Ideálny pre zdobenie dvere, steny, spálne, jedálne, svadby, narodeniny, obchody a strán.

Ak hľadáte úplné, pravdivé veľkosť umelé krušpán veniec, ktorý vyzerá skutočná od obchodu k obchodu, potom toto je pre veniec

Toto faux krušpán veniec dizajn majstrovsky kombinuje umelé krušpán zelene na dlhodobej spotreby kaučuku veniec základňu.

Špecifikácia:

Farba: zelená

materiál: plast

Priemer: 17.5 palec

Package Zahrnuté: 1 x Umelé krušpán listy veniec

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: dvere veniec, kvetinový drôt veniec rám, ružový veniec, zelene veniec, 6 drôt veniec rám, malé sušené krušpán veniec, christma veniec, umelé krušpán veniec, kia cerato k3 kazeta, veniec.


  • Tvar: KOLO
  • Materiál: Plastové
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good