Multi-Funkcie ,Univerzálny Dizajn, Nástroj na Kreslenie,Zakrivené Pravítko Mini Kompas Uhlomeru Combo Vzory pre Notepad Dizajnérov, Umelcov

Multi-Funkcie ,Univerzálny Dizajn, Nástroj na Kreslenie,Zakrivené Pravítko Mini Kompas Uhlomeru Combo Vzory pre Notepad Dizajnérov, Umelcov

Multi-Funkcie ,Univerzálny Dizajn, Nástroj na Kreslenie,Zakrivené Pravítko Mini Kompas Uhlomeru Combo Vzory pre Notepad Dizajnérov, Umelcov

  • Kategória: misc
  • Kód Výrobku : w105771
  • Dostupnosť : Skladom
  • €7.18

    €9.83

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Inovatívny vreckový nástroj na kreslenie pre dizajnérov, umelcov, architektov, periodické nadšencov, mandaly nadšencov, ilustrátormi, tattoo umelci, študenti a kreatívnych profesionálov.

Na účely prenosnosti, je určené pre prenosné kancelárske potreby položky, ktorá zapadá do vašich poznámkový blok ako uliate.

Všestranný: nielenže môže to byť použité ako rovné a zakrivené kovové pravítko, môže sa použiť aj ako kompas a uhlomeru.Budete môcť čerpať dokonalé kruhy a vzorov bez námahy.

Je tu veľa môže urobiť. To vám pomôže, aby sa dokonale čiary, oblúky, kruhy, opatrenie výkresy, aby mandala vzory, a dokonca vám umožnia zvyšok pero/ceruzku na to, keď ste prestávkou.

V skutočnosti, to si si iné pevné a nechať si otvorené pekný fľašu soda, zatiaľ čo ste na ktoré sa zlomiť!

Hmotnosť: 120 g

farba:čierna

Materiál:Hliník + oceľ

veľkosť:Katalóg dĺžka: cca 17 cm

Obsah Balenia:

1*Nástroj Na Kreslenie

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Spätná Väzba & Return :

Ak sa vám páči náš produkt, prosím, nechajte ma všetci 5 hviezd spätnú väzbu (Položka, ako je Popísané 5 hviezd, Komunikácia 5 hviezd a dodacia lehota 5 hviezdičiek) a fotografie na podporu nás ocenia, že si môžete zdieľať so svojimi priateľmi na VK, ru.itao, Facebook, alebo Twitter.

Ak nie ste tak spokojný v každom vzťahu, prosím, bez váhania nás kontaktujte v prvom rade pred odchodom nás negatívnu spätnú väzbu, som vyrieši všetky problémy za vás. Majte prosím na pamäti, aby sa skončila, ale naša služba nie je ešte ukončená. :).

ĎAKUJEME!

Štítky: sieťky, kreslenie, vzor pravítko, kreslenie kovový nástroj, kaukko, vládca školy, vojenský kompas, uhlové pravítko trojuholník, measur nástroj, multifunkčný nástroj, uhol uhlomeru.


  • Podpora Pravítko: No
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vládca Typ: Rovné Pravítko
  • Druh: vládca
  • Zložené: No
  • Materiál: Plastové
Leliksport 2020-09-30

It is quite useful, although a little vague when using a pen or a very sharp pencil. Medium tips

Maksimsmetanka 2020-09-18

very swift, no problems at all.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good