1 Kus 5 Model Luxus Baroka Zlatú Korunu Dekor Tvorivé Živice Obrázok pracovnej Plochy Rámu Photo Frame Darček pre Priateľa

1 Kus 5 Model Luxus Baroka Zlatú Korunu Dekor Tvorivé Živice Obrázok pracovnej Plochy Rámu Photo Frame Darček pre Priateľa

1 Kus 5 Model Luxus Baroka Zlatú Korunu Dekor Tvorivé Živice Obrázok pracovnej Plochy Rámu Photo Frame Darček pre Priateľa

  • Kategória: Home Decor
  • Kód Výrobku : w105804
  • Dostupnosť : Skladom
  • €8.06

    €11.51

Názov produktu : Foto Rám Materiál :Živica + MDF Kategória : Ako na obrázku(Prosím, pozrieť sa na to starostlivo pred objednávky) Veľkoobchod/dropshipping Tipy: Prosím, kontaktujte nás pre bulk ceny. Package: Bezpečné a pevné package políčko pre každý produkt. Dopravy: Dodacia lehota z ruštiny skladu je cca 3-15 dní, niektoré oblasti môže byť dlhšia. Dodacia lehota z Číny je o 15-60 dni, závisí od rôznych krajín. Po-predajný Servis : Ak ste nedostali to, na dlhú dobu, alebo tovaru prísť nefunkčné, prosím neváhajte a kontaktujte nás najprv sme sa vymyslieť riešenie.

Na Drahé Ruskej Zákazníkov

Poskytnite nám svoje meno a priezvisko, podrobné adresu, telefónne číslo, psč atď. bude veľmi ocenil a tak, že môžete dostať svoj pozemok bezpečne. Je to novú politiku, z ruskej post office a zvyky.

Spôsob Platby A Dopravy

O Platbu

Akceptujeme Alipay tu.

Všetky hlavné kreditné karty sú prijateľné cez bezpečné platby Porcessor ESCROW.

O Dopravu

Poskytneme Registrované Letecky prepraviť zásielku. Všetky pozemky budú odoslané v rámci čas spracovania. Máme loď parciel na vašu predvolenú adresu na www.fotoknihy-mcl.sk. Prosíme o potvrdenie vašej adrese pred objednávky. Čas doručenia závisí od destinácie. Vzdialených krajín, prísne Colné e. g. Brazília ), hrozné počasie, sviatky bude to dlhšie, než Odhadovaný Čas Doručenia, prosím, buďte trpezliví. Ak nemôžete čakať, že dlho, prosím, vyberte iné prepravné spôsoby, ako EMS/FedEX/UPS/DHL a kontaktujte nás.

Povinnosť & Daň

Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky clá a dovozné dane poplatok vo vašej krajine.

Návrat & Exchange

Všetky naše produkty budú označené a balené v dobrom stave pred odoslaním. Budeme sa snažiť vyhovieť všetkým našim zákazníkom. Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní, môžete vrátiť vec na nás pod pôvodnom stave s 7 dní na vrátenie peňazí alebo výmenu. Pred vrátiť položku, prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť exchange pokyn. Vrátime vám po obdržaní vráteného produkty.

FAQ

Otázka : Ako môžem zaplatiť za moju objednávku?

Odpoveď : akceptujeme nasledujúce spôsoby platby: kreditnú kartu, peniaze booker, T/T a western union. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Otázka : Je tam nejaké sledovacie číslo pre svoj položky?

Odpoveď : Áno, sme loď, na každej objednávke číslo zásielky, a môžete sledovať stav zásielky na príslušné webové stránky.

Otázka : som sa u predajcu alebo k predajcovi a chcel by som si kúpiť viacero položiek, čo je veľkoobchodné ceny?

Odpoveď : Ďakujeme za váš dotaz. Ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, budeme dať nejakú zľavu alebo upraviť cenu pred vašej platby.

Spätná väzba

Vaša 100% spokojnosť je náš konečný cieľ. Vaše pripomienky sú pre nás veľmi dôležité a povzbudzujú nás, aby sme službu, ktorú dobre. Ak sa vám páčia naše produkty a služby, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. Budeme radi, veľmi ďakujem za váš čas a úsilie. Ak nie ste spokojní, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby, budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy, až kým nebudete spokojní. Môžete chatovať s nami na akúkoľvek otázku prostredníctvom Trademanager, odpovieme vám správnu cestu. Ak nie sme online, prosím e-mail nás, my vás budeme kontaktovať do 24 hodín.

Štítky: prejsť foto rámček, obrázky, rámy sady, rose gold foto rámček krásne, zlaté rámy foto, rám foto, rám pictur, malé barokovom, mini mosadz foto rámček, altima rám dverí, námestie golden foto rámček.


  • Štýl: Americký Štýl
  • Druh: Foto Rámček
  • Materiál: Živica
  • Číslo Modelu: VLV010007
  • Tvar: Nepravidelné
  • s picture card: Áno
  • Balenie Typ: 5 Boxy
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good