200 X Mikroskopom 8 Led 720P Kamera zväčšovacie sklo USB Endoskop Manuálne Nastaviteľné zaostrenie Endoskopu Lupa Pre Počítač/Mobil

200 X Mikroskopom 8 Led 720P Kamera zväčšovacie sklo USB Endoskop Manuálne Nastaviteľné zaostrenie Endoskopu Lupa Pre Počítač/Mobil

200 X Mikroskopom 8 Led 720P Kamera zväčšovacie sklo USB Endoskop Manuálne Nastaviteľné zaostrenie Endoskopu Lupa Pre Počítač/Mobil

  • €21.41

    €35.10

200 X USB Mikroskop 8-LED Endoskopu Fotoaparát zväčšovacie sklo 720P Počítač, Mobil Micro USB Endoskop zväčšovacie sklo Ručne Upraviť

Funkcie: 1. Tento mikroskop má maximálne 8 mm vonkajší priemer, a môže zväčšiť obrázky do 8 mm. 2. Má 2-megapixelový fotoaparát, môžete obrázok môže byť zväčšený až 200 X. 3. Navrhnuté s 8-led svetlo, ktoré môže ponúknuť dobrý zdroj svetla. 4. To môže podpory pre mnohé Android telefóny rôznych konektorov, vrátane Micro USB Typ a-c. 5. To môže byť používané na kontrolu vnútri myš, nos, uši; ohnisková vzdialenosť môže byť upravená manuálne Špecifikácie: Senzor: 2.0 Mega pixel, Rozlíšenie: 1600*1200(YUV), 1280*720(MJPG) rozlíšenie Fotografie: 1600*1200 rozlíšenie Videa: 1280*720 Zobraziť uhol: 60° Rozhranie: USB2.0, Micro USB, Typ-C Svetlo: 8LEDS Fotoaparát Hodnotenia IP: IP67 Hmotnosť: 174 g(cca.) Pokyn: Pripojiť mikroskop na počítač alebo mobilný telefón, ktorý má OTG funkciu. Keď používate mobil: 1. Uistite sa, že OTG je zapnutá funkcia. 2. Pripojiť mikroskop na mobil cez Micro USB alebo Typu C konektor. 3. Skenovanie QR kód nižšie, prevezmite a nainštalujte aplikáciu. 4. Zapnite aplikáciu, a to vám ukáže snímky automaticky, a potom upraviť ohnisková vzdialenosť manuálne. Poznámka: Tento mikroskop môže pracovať iba s mobilné telefóny, ktoré majú OTG funkciu. Balenie Obsahuje: 1 x Mikroskop Kit

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie. vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.fotoknihy-mcl.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

O spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: microscop trinocular, malý mikro kamera 4k, amscop trinokulárny kyowa, andonstar digitálny mikroskop, 3 usb endoskop, priemyselné elektronické mikroskopom, endoskop video kamera, muži počítača, microscop, micro camara.


  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Funkcia 6: Video Endoskopu
  • Funkcia 2: USB Endoskop
  • Materiál: Iné
  • Funkcia 1: USB Mikroskop 200 X
  • Funkcia 4: 200 X USB zväčšovacie sklo
  • Drawtube: Monokulárne
  • Je To Inteligentné Zariadenie: No
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia 5: Endoskop Zväčšovacie Sklo
  • Funkcie: High Definition
  • Číslo Modelu: Endoskop Zväčšovacie Sklo
  • Teória: Video Mikroskopom
  • Názov Značky: Hilitand
  • Rozhranie: USB2.0, Micro USB, Typ-C
  • Funkcia: Môžete pripojiť na mobilné telefóny, ktoré majú OTG funkcia
  • Funkcia 3: 720P Mikroskopom
  • Zväčšenie Pomeru: 500X & Pod
Alenka8033 2020-11-09

The focal length allows you to safely solder.

Daniela0822 2020-09-24

Excellent !!!

Brenda Barrios 22 2020-09-10

Prompt delivery, quality goods. I recommend the product and the store itself! +++ Product checked, fully consistent with the declared characteristics! You will be satisfied. )

Rdlopezf 2020-09-23

Works as stated, both with a computer, and with a phone (Android). Soft put from the complete disk. For my purposes it is convenient that the focus range is from 5mm to 0,5 m. Naturally, the maximum increase is obtained at a distance of 5mm. Can be used as a VEB camera for 0,5 m)) It came very quickly, in 14 days.

Sandia Sol 2020-12-28

Excellent!

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good