Kórea micro plasma pero fFreckle Vrások Mol Odstránenie Iónové Mieste Pero Pokožky Desí Mol Reckle pre omladenie pleti očného viečka zdvíhacie

Kórea micro plasma pero fFreckle Vrások Mol Odstránenie Iónové Mieste Pero Pokožky Desí Mol Reckle pre omladenie pleti očného viečka zdvíhacie

Kórea micro plasma pero fFreckle Vrások Mol Odstránenie Iónové Mieste Pero Pokožky Desí Mol Reckle pre omladenie pleti očného viečka zdvíhacie

  • Kategória: misc
  • Kód Výrobku : w11383
  • Dostupnosť : Skladom
  • €6.35

    €16.28

Čo je krása monštrum?

Monster krásy black mieste odstránenie plazma pero na viečka zdvíhacie Krásy Montser je prenosný plazmové zariadenia na odstránenie mieste, pigmentu pokožky značka, krtkovia, bradavice, atď, a zlepšiť vrások, jaziev. Ak generovanie elektrickej energie Vysokej frekvencie medzi stabilné iónov z povrchu pokožky a nestabilný(labilné) iónov vo vzduchu, iskra je objavili. Liečba oblasti je spálil(zuhoľnatie) tým, že iskra, bez vedľajších účinkov, a potom tepelnej energie je vyrobený. Krásy spoločnosť Monster používa nízky výkon a vhodných frekvencií pre jeho účelom starostlivosti o krásu, aj bezpečné a žiadne vedľajšie účinky sa objavili. A,v porovnaní s existujúcimi zariadeniami, to je viac, bezpečné a jednoduché použitie . B,zariadenia odparuje kože šumivé spôsob užívania bez dotyku s pokožkou . C,To je jednoduché používanie bez akejkoľvek záťaže . D,môžete liečiť takmer lézie, ktoré môžu byť ošetrené CO2 laser.

Ako používať plazma pero?

Monster krásy black mieste odstránenie plazma pero na viečka zdvíhacie 1.Vložte ihlu do stroja . 2.Pripojte napájací adaptér k počítaču . 3.Stlačte tlačidlo ON/OFF na niekoľko sekúnd . 4.Nastavte silu a frekvenciu stroj . 5.To je pripravený na použitie, ak je vypínač napájania bliká, stlačením ZAPNÚŤ spínač znova . 6.Zastaví sa a aktivovať, ak stlačíte alebo vydania "SHOT" tlačidlo . 7.Po režimu , stlačte tlačidlo "ON"(tlačidlo pár sekúnd zastaviť . 8.Pohybovať zľava doprava, skôr ako zostať na mieste, zatiaľ čo pomocou Hrotu. 9.Použite krátky dotyk niekoľkokrát skôr než jeden dlhý dotyk pri používaní Tip

Rozsah Použitia

Monster krásy black mieste odstránenie plazma pero na viečka zdvíhacie

Odstránenie škvŕn:

Presuňte ihlu mierne smerom mieste a to môže byť veľmi jasné, že melanín je spálené a spadne po elektrickou ihlou zametá cez to, a ak škvrny sú plytké a oblasť malé, môžu byť odstránené, všetko v jednom ísť. Ak je väčší priestor a pigmentácie je tmavší, to bude trvať 2 alebo 3 pokusy odstrániť. Mali by sme sa tiež vzťahovať na vaše kozmetička pri používaní elektrickou ihlou liečby, nie len by sme mali udržať zákazníci stále, kozmetička by rovnováhu v jej ruke s elektrickou ihlou a nie pretrepte, aby sa zabránilo popáleninám, nedôslednosť a pomáhajú v hojení rán po skončení liečby.

Odstránenie krtkovia:

Dávajte si pozor, aby rozlišovať mol rozsahu pri odstraňovaní mol, niektoré krtkovia rastú na povrchu kože a koreň rastie v hlbokom kožného tkaniva. Nezlomia povrchu mol všetky naraz pri použití elektrickej ihly, to je najlepšie používať malé námestie, priestor pre spaľovanie. Ak nie je hlbšie mol, nie len vyhnúť zápalu po spracovaní, je to najlepšie použiť živín, krém, že koná ako živé bunky 2-3 dni pred rany sú zahojené. To zabraňuje preliačiny v koži. Pri uplatňovaní živín krém, mali by ste venovať pozornosť na rany a nemal by trpieť zápal, ak áno, potom nie utrite ju.

Odstránenie granuláciu tkaniva:

Pripojte granuláciu komponentu s elektrickou ihlou port a napáliť koreňových buniek na granuláciu s laserom ihly. Po asi týždeň, granuláciou padne preč na jeho vlastné. Ak granuláciou je malý, granuláciu možno odstrániť v jednom prejdite pomocou laserového ihly. Ak granuláciou je veľký, to by mal byť spálený niekoľkokrát, tak nebude mať vplyv na hojenie rán.

Odstránenie tetovania:

Vo všeobecnosti oblasti tetovanie odstránenie je väčší. Malo by byť použité s veľkým veľkosti ihiel. Spôsob odstránenia tetovania je rovnaký ako pri odstraňovaní škvŕn. Prevádzkový čas môže byť o niečo dlhšie a na tetovanie s väčším územím (viac ako 3 cm). To by malo byť spracované viackrát, a nesmie byť ukončené všetky naraz. V opačnom prípade to bude mať za následok bakteriálne infekcie, ak nie ste opatrní. To bolo povedané, ak nie ste opatrní s bakteriálne infekcie, výsledky môžu byť naozaj zlé. Kozmetička a zákazník by mal byť veľmi opatrní, a ak budete mať závažný zápal, mali by ste sa poradiť zdravie lekára, akonáhle je to možné.

Funkcia:

1. Jemné Ihly a Je možné ich použiť pre krtkovia, bradavice, kožné značky,pehy, tmavé miesto a odstránenie pigmentácie 2. Byt Kolo Hlavy Uplatňovaní ampoule a pomocou spevnenie pokožky hlavy, aby účinne redukuje vrásky. 3. Priečne pruhované Kolo Hlavy Stimulovať dermis vrstvy pokožky, pomáha kože absorbovať podstate do dermis vrstvy,a podporujú regeneráciu pokožky. 4.Porovnanie s dobíjacie magické pero, plug-in, elektrické magické pero je silnejšie. 5.Použitie technológie a elektrické ion sýtenie oxidom uhličitým funkciu, ktorá môže zlepšiť vašu pokožku s neuveriteľnou rýchlosťou. 6.5-rýchlosť nastaviteľná sila a frekvencia úpravu pre rôzne liečby, ktorá je spoľahlivá, užitočné a výhodné. 7.To má žiadne krvácanie v procese, žiadne vedľajšie účinky, pretože pomocou jedinečných elektrické ion technológii. 8.Má silný omladenie pleti účinok, môžu účinne eliminovať vrásky, jazvy, pehy, atď. 9.By karbonizácii a topenia melanín na dosiahnutie existujúcich CO2.

Upozornenie

1.Vyhnúť slnku a wellness pre 3 dní po liečbe . 2.Snažte sa odstrániť chrastavitosti sami a nechajte ho naturallu spadne z vašej pokožky znížiť riziko jaziev . 3.Ak lézie je hlboké, môže urobiť niekoľko relácie skôr ako jeden zdĺhavé sedenie s srrong dotyk . 4.Vždy používajte kĺzavý pohyb pri liečbe skôr, než zostať iba na jednom mieste, ktoré môže spôsobiť jazvy . 5.Tip niekoľko krát s krátkym dotyk a kĺzavý pohyb . 6.Nepoužívajte na hyperpigmentácie na epdermis ako pehaveniu .

Štítky: pero plazmy, plasma cutter, pleťové krémy, bradavice laserom, elektrické magické pero, hd spa, výťah tričko, tvár pre laserové ošetrenia pleti, odstraňovač mol, studená plazma.


  • Funkcia 2: Mol odstránenie
  • Štandardné Napätie: 100V
  • Názov Značky: analyzátor zloženia tela
  • funkcie 5: Skin Tightening
  • Ostré ihly funkcia: Odstránenie mol mieste
  • Funkcia 4: Viečka zdvíhacie
  • Funkcia 1: Proti vráskam a Spevnenie Pokožky
  • Kolo ihly funkcia: Face lifting pleti
  • funkcia 6: Pleť rejuven
  • functionl 3: Pehaveniu remova
  • Druh: Spot Mol Pehaveniu Odstránenie Pero

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good