Pelroo Vlastné Gitara pickguard Pre MIJ Jack a Danny Jazzmaster gitara pickgaurd Iba Single pickup, Modrá peal shell

Pelroo Vlastné Gitara pickguard Pre MIJ Jack a Danny Jazzmaster gitara pickgaurd Iba Single pickup, Modrá peal shell

Pelroo Vlastné Gitara pickguard Pre MIJ Jack a Danny Jazzmaster gitara pickgaurd Iba Single pickup, Modrá peal shell

  • €20.22

    €24.66

Pelroo Vlastné Gitara pickguard Pre MIJ Jack a Danny Jazzmaster gitara pickgaurd Iba Single pickup, Tienené počas kontroly dutiny, Konštrukciu, Kvalitu materiálu - 4Ply Blue pearl shell Zbrusu Nový Ochranný Film Na Vrchole; je To kvalitná gitara pickguard, Mnohé fotografie produktov v opis.

Balík obsahuje: 1 ks pickguard a 13 ks montážne skrutky.

Poštovné a balné

· Garantujeme, že loď sa v priebehu 48 hodín po zaplatení potvrdenie (okrem sviatkov a Víkendu).

· Pre USA zákazníkov, budeme posielať cez ePacket výpisy z Číny, je to zvyčajne prídu v 7-12 pracovných dní. Pre iných zákazníkov, zašleme prostredníctvom štandardnej medzinárodnej paušálne poštovné metóda, môže trvať 15 až 30 pracovných dní. Viete medzinárodnej prepravy môže trvať viac dní, prosím, veľkorysý pochopiť .

· Poštová poistenie je ponúkané pre všetky poštové straty a škody. Nie sme zodpovední za akékoľvek nepoistených položky sa stratia počas mail.

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti, ktoré je možné prehľadávať vo vašej krajine súvisiace odbory.

Spätná Väzba & DSRs

· Sme závislí na našich povesť a spokojnosť zákazníka uspieť. Preto Vaše pripomienky sú pre nás veľmi dôležité .Ak máte radi svoje položky prosím, nechajte ma dobrú spätnú väzbu and5 star DSR hodnotenie

Ak máte akékoľvek otázky o položkách, prosím neváhajte a kontaktujte nás priamo, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám slúžili

Kontaktujte Nás

Všetky e-maily odpovedáme do 24 hodín. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a my vám odpovieme vám hneď ako to bude možné.

Štítky: gitara p90 pickup, plný sg pickguard, hnedý pickguard hss, pickguard strat, pickguard ssh, saphue odkladu, pickguard, Pleroo, gitara jaguar, fleor pickguard.


  • Druh: Guitarpickguard
  • Konektor Typu: JP Plug
  • Názov Značky: Pleroo
  • Číslo Modelu: Jack a Danny

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good