16 GB 64 GB 128 gb kapacitou originálne IOS systém logic dosky na iphone SE 5SE doska S / Č Dotyk ID odomknutý iCloud doske

16 GB 64 GB 128 gb kapacitou originálne IOS systém logic dosky na iphone SE 5SE doska S / Č Dotyk ID odomknutý iCloud doske

16 GB 64 GB 128 gb kapacitou originálne IOS systém logic dosky na iphone SE 5SE doska S / Č Dotyk ID odomknutý iCloud doske

  • €31.24


Vitajte v našom obchode! Venujte prosím pozornosť k našej dôležité tipy:

1.Ak sa rozhodnete poskytnúť nám poradí, Prečítajte si, prosím, všetky is zavedené,v prípade pochybností nás môžete kontaktovať. Inak Sme ako ste si prečítali všetky zavedené,a pochopiť informácie o výrobku. 2. Ak chcete veľa ,prosím, kontaktujte ma, alebo zanechať meassage na mňa , ja som vám to najlepšie whoelsale ceny. 3. K dispozícii sú dva druhy dosky na odkaz , jeden s Dotyk ID ,ďalší bez Dotyk ID ,Ak ste objednávku ,pls všimnúť ,vďaka

Kvalitné a pohodlné cenu

100% Perfektný ,bezpečnosť,jednoduchá inštalácia

Pre Iphone 5SE SE Doska

Testované po jednej pred odoslaním

1.doska je v pôvodnom a odomknutý , môže byť použitý v ktorejkoľvek krajine na svete , ale to nie je nič nové ,ako viete ,všetky pôvodný dosky nemá nové ,al l používa a starý,pred expedíciou ,otestujeme ho znova a znova ,aby ste ho mohli 100% dobré pracovné ,vítajte ho objednať .nemáme accpet akýkoľvek spor o doska sa používa, alebo starý, alebo druhej strane,vďaka

2.Vás,d lepšie vybrať DHL/EMS/FEDEX poštovné,základná doska musí byť zaslané bezpečnosti a rýchlo.

3. ak neviete, ako nainštalovať, postupujte,prosím, montáž, odbornú osoba, vďaka!

platby a doprava:

S cieľom zabezpečiť zobrazí vaša objednávka viac bezpečnejšie a rýchlejšie, budeme sa snažiť, aby to, čo by sme mali robiť , ale pretože v rôznych krajinách s rôznymi colných pravidiel, Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Ak balík nemôžem byť doručená z dôvodu kupujúci dôvodu (vrátane odmietol podpísať), kupujúci by mal dovoliť všetky náklady navyše!

1.Akceptujeme platby cez www.fotoknihy-mcl.sk ESCROW

2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní po objednávke predložiť.

3.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

4.100% na všetky dodávané výrobky budú testované pred poštovné a zaručujeme, že všetky naše výrobky môžete získať bude pracovať v poriadku.

5.Sme v súčasnosti loď na celom svete countried.Okrem APO/francúzskej polynézie pomocou dôveryhodné tretie strany, kuriérske služby.

6.Ako dlho to príbehy pre mňa reveive objednávky.

7.Čas potrebný na získanie vašej objednávky je závislá od 2 faktorov:spôsob doručenia si vyberiete a objednávky plnenia obdobie.Vezmite prosím na vedomie, že robíme maximum, aby sme uistite, že ste dostať vašu objednávku načas.Nižšie sú odhadované časové horizonty.

Spôsob doručenia:

Nižšie sú naše partnerstvo logistické spoločnosti a predpokladaný čas rámy.Čas v tranzite, sa líši v závislosti na tom, kde ste,re nachádza.

Spôsob Doručenia Odhad Času

DHL 3~7days

FEDEX 3~7days

UPS 3~7days

EMS 8~12days

www.fotoknihy-mcl.sk Štandardná Doprava 19-39days

www.fotoknihy-mcl.sk Premium Doprava 10-15days

Nie sme zodpovednosť za meškanie alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby. Ale pomôže vám sledovať balík, kým sa dostanete.

O Záruke:

1.Sú výrobky najvyššej kvality,takže ak nie ste spokojní s položkou ste si zakúpili,prosím, kontaktujte náš Tím Služieb Zákazníkom .Hneď, ako je to možné.Sme schopní pomôcť s akýmkoľvek vráti a náhrady založené na stav položky.

2.Ak tovar, ktorý ste dostali, nie ako je popísané vyššie.Prosím informujte nás, a nám poslať späť do 3 dní pre vrátenie peňazí.Vrátime v lehote jedného týždňa od doručenia vrátiť tovar.

3.Ponúkame 3 mesiacov záruka na všetky naše produkty.Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave

Vezmite prosím na vedomie, že follwing položky sú nonreturnable:

1).Používané Položky

2).Položky bez naše nálepky alebo originálnom balení

3).Položky, ktoré nie sú odosielané nás

Poznámka:Zákazník by mal znášať náklady na prepravu tovaru späť budeme platiť za poštovné pre preposielanie.

Štítky: iphone 5c smartphone, icloud ipad odomknúť, iphone telefóny odomknutá, icloud odomknúť, vivo v, 5 základná doska, rada doske iphone se, box icloud odomknúť, telefón samsung, samsong.


  • Pamäť: 16GB / 32GB / 64GB/128GB
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Poznámka: to nemôže oblek pre iphone 5S
  • Kompatibilné Značky: Apple iPhone
  • Použitie: Signál Antény
  • Názov Značky: Glanzi
  • Produkt: použiť & staré
  • Odomknutá: Áno
  • Dizajn: BAR
  • Dotyk ID Funkcia: ÁNO/ NIE
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Číslo Modelu: Pre iPhone SE
  • Kvalita: 100% testované a dobré pracovné
  • farba: Black / White / Gold / Rose Gold
  • iCloud: Voľné a Čisté Odomknutý iCloud
Maria Perla 2020-11-10

plate good. Everything works fine. I recommend this seller.

Ggggg90 90 2021-01-29

100% functional, all working straight, arrived within 1 month in Brazil.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good