Nové originálne pre ASUS X505B X505UA K505U led lcd kábel lvds

Nové originálne pre ASUS X505B X505UA K505U led lcd kábel lvds

Nové originálne pre ASUS X505B X505UA K505U led lcd kábel lvds

  • €16.86

    €24.09

Skontrolujte obrázok produktu jasne odkazu ,uistite sa, že položka je rovnaký ako váš pôvodný .

O nás :

Sme jedným z popredných notebook dodávatelia komponentov v číne,sa špecializuje na vývoz notebook základné dosky,obzvlášť dobrá na notebook značky doske ,a v pozícii na napájanie notebooku, lcd ,notebooku, klávesnice ,batérie a adaptér,máme vlastný profesionálny technik tím a servis pre vás .s vysoko kvalitný ,dobrý vzhľad a rozumnú cenu, naši zákazníci sú z celého sveta , severnej amerike ,južnej Amerike ,Európe,Austrálii,Afrike, ruskej a tak ďalej .

Package :

Budeme pack položky dobre .

Platby :

Podporujeme nasledujúce spôsoby platby. Všetky platby uskutočnené na www.fotoknihy-mcl.sk sú spracované Alipay.

Zásielky :

Budeme loď poradí, v 2-5 dní po dostal platby .

Bežne sa môže loď www.fotoknihy-mcl.sk štandardná doprava , DHL , EMS ,TNT ,UPS, a tak ďalej , ak uprednostňujete iný spôsob dopravy , kontaktujte nás, prosím ,ďakujem

Spätná väzba :

1.Ak ste spokojní s našimi tovar, Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezdičky pre nás . Vaše pozitívne odozvy sú veľmi ocenil.

2.Ak nie ste uspokojiť s dielcov, ktoré ste dostali,prosím, Kontaktujte nás najskôr vyriešiť akýkoľvek problém. Budeme sa snažiť, aby poskytovali najlepšie výrobky a služby. Prosím, pošlite nám e-mail a budeme reagovať v primeranej lehote

Štítky: asus vivobook 15 klávesnica, asus s510u, vinyl na notebook 14, asus notebook, klávesnica pokožky, hp 14 opierka dlaní, x510u, asus krytu notebooku, acer kryt, x407uf, notebook protector.


  • Typ Rozhrania: USB
  • Názov Značky: ZYDNLP
  • Kanály: 2
  • Druh: Interné
  • Package: Áno

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good