Hra Lordi Padlých (PS4) používané

Hra Lordi Padlých (PS4) používané

Hra Lordi Padlých (PS4) používané

  • Kategória: Video Hry
  • Kód Výrobku : w11673
  • Dostupnosť : Skladom
  • €8.07


V Svet Pánov z padlých Hriechy sú Každý, kto sa dopustil ich a nikto Trestného konania nezostane bez Retribution. V tejto jedinečnej role-playing Hra s prvkami fighter máte Výzva bohov tmavé kruté Na Svete. Tmavé Duša

Ste Hrať ako väzeň na Názov Harkin, ktorí nosia svoje hriechy, Na jeho vlastné telo vo forme runy. Čoskoro Po začne hra, ľudský svet Napádal bohov a Harkin Tu je šanca pre vykúpenie-jeho Poslať bojovať s nepriateľmi. Lineárne Dej kampane je rozdelené do niekoľkých Akty, a počas priechodu vás Navštívte rôzne rozmery Vesmír uložené s démonmi.

Vybrať Boj proti štýl vašich predstáv. Súbor zručností, Harkin sa bude líšiť v závislosti Zo zvoleného magické typ: bojuje, Podvod alebo útechy. Každý Druh Mágie Otvorí sa vám súbor jedinečný Kúzlo. Oblečenie charakter aj Záleží na vašich preferenciách. Môžete Šaty Harkin v clerick kostým, Gangster alebo bojovník. Každá trieda oblek Vám ponúka svoje ochranné nastaviť Zariadenia, kombinované s zbrane a štíty. Hrdina sa môže použiť aj na telo runy Na posilnenie základné charakteristiky.

Vyhrať Nepriateľov a získať skúsenosti. RC čln Bitky sa ťa tvárou v tvár s Súper. Nemyslite si, že nepriateľ bude úspešná Rýchlo sa z jump-v hre pred Taktiky sú dôležité. Útok a Obhajovať sami múdro, použiť kúzla A zrážkovej-Hra Ocenenie tých, ktorí nie sú Bojí rizika. Združenia Viaceré typy útokov v jednej kombinácii Ste twist pult kombinovaný, a spolu S ním-počet možných bodov skúseností. Mali by ste však uložiť hru alebo Stráviť okuliare na čerpanie hrdina, Multiplikátor je stratené. Budete Vybrať-riziko alebo na čo zákona Starostlivo.

Pestovať Hrdina, ako chcete: čerpadlo zručnosti Určité vlastnosti (Sila, Zdravia, viery, vytrvalosť, obratnosť A šťastie) alebo stráviť skúsenosti na zvyšovanie Magickú silu. Ako hra pokračuje zásob Hrdina sa rozširuje a môže ubytovať všetkých Viac položiek. Okrem iného, Hry budete zbierať informácie o gloomy Vesmír sveta-jeho zobrazenie je k dispozícii V samostatnom kartu inventár.

Štítky: PS4, pre ps4 hry, len tanec 2020 wii, mjolnir ocele, hra ps4, ruský slovanské, sarong plavky, jersey plavky, vľavo stick, prípade nintendo prepínač.


  • Názov Značky: ŽIADNE
Natasha Gvozdeva 2021-01-15

Everything is super) fast delivery) everything works

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good