SnowHu nové Pre Gopro Hero Príslušenstvo Nastaviť Monopod Pre Go pro hero 9 8 7 6 5 pre EKEN H9 pre Yi 4K Lite akcia fotoaparát GS42

SnowHu nové Pre Gopro Hero Príslušenstvo Nastaviť Monopod Pre Go pro hero 9 8 7 6 5 pre EKEN H9 pre Yi 4K Lite akcia fotoaparát GS42

SnowHu nové Pre Gopro Hero Príslušenstvo Nastaviť Monopod Pre Go pro hero 9 8 7 6 5 pre EKEN H9 pre Yi 4K Lite akcia fotoaparát GS42

  • €13.10

    €27.87

Poznámka:

1.Naše produkty značky "SnowHu" (nie Gopro značiek), ale sú veľmi vhodné pre GoPro, SJCAM, EKEN, XIAOYI a iné športové kamery.

2.Tento súbor nástrojov je zmes neobsahuje kamery, bezdrôtové diaľkové ovládanie, a nepremokavé plášte.

Funkcie: Carryig Taška

Materiál: EVA Farba: Čierna Veľkosť:12.8x8.46x2.48"

est popruh:

Umožňuje nosenie pre Gopro Xiao yi SJCAM na svojej hrudi Pohodlne, plne nastaviteľný dizajn pre všetkých tvarov a veľkostí, vrátane nad veľkými bundy Ideálny dbajte na to, lyžovanie, jazda na kajaku, bicykloch, motocross, jazdecké a iné akcie, športové

Požičovňa Riadidlá:

Riadidlá Montáž Svorky zahŕňa tool-free riadidlá zvieracie a trojcestný nastaviteľné otáčajte rameno, takže si môžete umiestniť fotoaparát na bývanie v akomkoľvek uhle vzhľadom na svorku.

Mini Statív:

Vymeniteľné Fotoaparát závit pre Statív rýchle a bezpečné upevnenie kamery. Flexibilné akomkoľvek uhle, drží fotoaparát prakticky na každom povrchu, kompaktný dizajn

Plávajúce Rukoväť:

Plávajúce Grip je navrhnutý tak, aby fotoaparát s nepremokavé shell ľahké plávajú na vode. Žiarivo žltej vode a môžete ľahko nájsť

Prísavky Mount:

Poskytujú široký rozsah pohybu a stabilitu. Pripojte fotoaparát bezpečne na Hladké Povrchy, ako je sklo, porcelán dlaždice, nádrže na ryby, ostatné sklo atď Pre: Pre Gopro hero 9 8 7 6 5 5 4S 4 3+ 3 2 1 Pre SJCAM SJ400 SJ5000 SJ6000 SJ7000 Pre XIAO YI/ xiao 4K / 4K+ / YI Lite / mijia Pre EKEN H9 H9R Kompatibilné so všetkými typmi pohyb fotoaparátu ochrany box kamera

Package Zahrnuté: GS42: Monopod GS42 A: Bodkované textúra Monopod(Dĺžka: 11.25"-37 ") GS42 B: Bodkované textúra Monopod(Dĺžka: 7"-19 ") GS42C: 3 Spôsob, ako Monopod GS42X:NOVÉ Monopod GS42F:Bez vrecka, nie je samospúšť stick 1 x prísavky , 7 cm-priemer základne

1 x Vzdušný bobber s popruh a skrutku

1 x 360-stupňové Otáčanie Klip & Skrutku .

1 x Poistenie Tether Popruhy

1 x Diaľkové Ve/lcro Pás Kapela Zápästie

12 x Anti-fog vložky (opakovane)

1 x Požičovňa Riadidlá / Seat-post Svorka s Three-way Nastaviteľné Otáčajte Rameno

2 x Ploché a 2 x Zaoblené Úchyty s 3M lepidlo, podložky

1 x Mount pre prsný úväz

1 x Headstrap Mount

1 x Plastové Kľúč Kľúč na Utiahnutie alebo Voľné Gombík Matica Skrutka

1 x 360-stupňové Otáčanie, Nové Zápästie Namontujte skrutky

1 x Čierna Tripod Mount Adaptér

2 x Black Pracky Základné Držiaky

2 x Zvislý Povrch J-Hák Pracky

1 x Veľký veľkosť zberného boxu

1 x Prilba Rozšírenie, Rameno + Základné pracka + Zakrivené lepidlo mount +3M samolepka + 2 x Skrutky (black)

1 x Striebro Mini Statív

1 x Vetraných Prilba Popruh Mount

1 x Čiapky

Kupujúci priateľ Poznámka :

1. tento produkt neobsahuje spôsob kamerou, na diaľkové ovládanie a iné zariadenia.

2. kupujúci objednávku problémy (ak je tovar v tranzite, chýbajúce časti, poškodené) prosím neprinášajú spory a jeden zlý recenziu, prosím, kontaktujte nás a pomôžeme vám vyriešiť všetky problémy.

3. Všetky naše výrobok značky sú "SnowHu" (nie originál Gopro značiek), ale sú veľmi vhodné pre GoPro, SJCAM, EKEN, XIAOYI a iné športové kamery.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.fotoknihy-mcl.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: gopro 9 hrdina, 4k yi, taška yi lite, dóm gopro hero 9, gopro 8 hrdina, lamax x7, cena gopro hero 5, gopro, gopro hero 9, panel sjcam sj8 pro.


  • Číslo Modelu: GS42
  • Názov Značky: SnowHu
  • Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky: fujifilm
  • Druh: Akčné Kamery Príslušenstvo Súpravy
  • Zväzok: Zväzok 1
  • Pre: Športové Kamery Príslušenstvo
  • pre GoPro: Gopro 9 8 7 6 5 5s 4S 4 3+ 3 2 1
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Pre EKEN: EKEN H8 H8R H9 H9R W9
  • Pre XIAO YI: XIAO YI/ xiao 4K / 4K+ / YI Lite / mijia
  • Materiál: Iné
  • pre SJCAM: SJ4000 SJ5000 SJ6000 SJ7000
Viktoriya92 2021-01-31

Parfait !

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good