Tlač Úsek Elastické gauč kryt bavlna gauč uterák protišmykový gauč kryty na obývacia izba, plne zabalené proti prachu

Tlač Úsek Elastické gauč kryt bavlna gauč uterák protišmykový gauč kryty na obývacia izba, plne zabalené proti prachu

Tlač Úsek Elastické gauč kryt bavlna gauč uterák protišmykový gauč kryty na obývacia izba, plne zabalené proti prachu

  • €4.51

    €7.51

Balenie Obsahuje :1pc gauč kryt

Produkt je len gauč kryt, nie vrátane vankúš.(Jednotkovú cenu je len pre 1pc gauč kryt,nemusia zahŕňať vankúš alebo iné príslušenstvo,ak chcete vankúš,potrebujete miesto, aby samostatne.)

Veľkosť Navrhuje:

prosím zmerajte si gauč patrí opierky na ruky,potom si vyberte veľkosť.Ak nechcete opatrenia zahŕňajú podrúčky,pohovka kryt bude menšie ako pohovke.

· 1-miestna sedačková lanovka, dĺžka pohovky by mali byť v rámci 90-140 cm

· 2-miestna sedačková lanovka, dĺžka pohovky by mali byť v rámci 145-185 cm

· 3-miestna sedačková lanovka, Dĺžka pohovky by mali byť 195-230 cm

· 4-miestna sedačková lanovka, dĺžka pohovky by mali byť 235-300 cm

Pre L typ alebo Roh alebo výkres gauč, ktorý v kombinácii s 2 časti oddelene, budete musieť objednať 2 ks kryt na to. Veľkosť krytu závisí od dĺžky AA, BB a CC linky.

Napríklad: v Prípade, AA=200 cm, BB=160 cm, potom by ste mali ísť pre 1 PC tri-miestna pohovka kryt a 1 PC dva-miestna pohovka kryt.

Naše pohovky kryt uplatniteľné na gauč, ktorý je rozdiel,medzi sedadlom s operadlom a opierkou.(Prosím, uistite sa, že váš gauč má hlbokú priepasť do sklzu peny barov, pred nákupom.Naše pohovky kryt nie je vhodný na gauč s malou medzerou.)

Používa:

Tento základný slipcover štíty a chráni váš nábytok z škvrny, škvrny, opotrebenie, aby sa zabránilo jej získanie v troskách. To je skvelé pre domy s domáce zvieratá, alebo pre každého, kto hľadá ekonomické riešenie pre nábytok ochranu.Dokonca si môžete kúpiť rôzne farby a zdobiť gauč podľa sezóny a nálady.

Poznámky:

1、veľkosť tlačidlo :obliečka na Vankúš 2pc, Znamená 2pc vankúš,nie gauč kryt.

2、 Ručné meranie 1-3 chyba je prípustné,rôzne krajiny majú rôzne veľkosti,skontrolujte prosím, či je pred zakúpením.

3、 Vzhľadom na dlhé vzdialenosti prepravu problém,produkt bude trochu zložiť,to možno nie je tak rovný, ako obrázok ,ale dávka sa nesmie mať vplyv na kvalitu a použitie výrobku.

4、 Keďže rozdiel medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme, že vzor je rovnaké, ako je uvedené na fotkách.

5、, Ktorý z nich si nemôže vybrať od farebné tlačidlo,prosím, kontaktujte nás.

Upozornenia:

· Nepoužívajte bieliace prostriedky na umývanie krytov

· Umyť s odevy alebo oblečenie s podobnými farbami.

Služba prvý, prvý zákazník sa na Business princíp našom obchode

Láskavo Pripomienky

1.Pretože ručné meranie, môže byť 1-4 mm chyba veľkosť;

2.Ak chcete inú veľkosť, alebo ak máte iné potreby, prosím, kontaktujte nás

3.náš obchod sa rozhodne Čína Príspevok Registrované Vzduchu Mailu ,zabezpečuje, že tovar dodaný na vašej strane na čas !

4.Meracie jednotky v rôznych krajinách sú rôzne. Prosím, starostlivo skontrolujte pred nákupom.

5.V diaľkovej preprave je produkt zaniknúť. Použite, prosím, železo, kým ju použijete pre lepšie využitie

6.Spoločnosť nepoužíva balenie vzhľadom na problémy životného prostredia, a ak chcete predať znova, alebo ako darček, musíte si pripraviť svoj vlastný balík.

7.Vzhľadom na rozdiely medzi jednotlivými obrazovkami, tam sú niektoré rozdiely medzi objekty a obrázky, ktoré ste dostali. Zaručujeme, že štýl je rovnaký ako je znázornené na fotografii.

8.Ak si nemôžete kúpiť to, prosím, kontaktujte nás v čase.

Tovar bude dodaný Čína Príspevok Registrované Air Mail ,zvyčajne To trvá asi 15-45 pracovných dní dostať sa na miesto, kde ste. Ak je celková suma položky, ktoré môžete kúpiť, je nad $180,pošleme ho EMS alebo DHL, ktorá je oveľa rýchlejšie .ak chcete vybrať svoj vlastný lodné linky ,prosím, kontaktujte nás .

Vracia:

Naša spoločnosť kladie veľký dôraz na svoje služby.Všetky naše položky sú označené a balené v dobrom stave pred odoslaním .Ak zistíte nejaké problémy s našimi položky, kontaktujte nás do 7 dní od prevzatia predmetu bez váhania.My vám pošleme iný zadarmo alebo sa vrátiť späť svoje peniaze.

O Spätnej Väzby:

Ak ste spokojní s našimi službami a produktmi, chceme, aby ste boli schopný robiť pozitívne hodnotenie a 5 star rating.Bez ohľadu na to, aké sú vaše dôvody nie sú spokojní s týmto nakupovať, prosím, neponáhľajte dať hodnotenie. Môžete sa pokúsiť kontaktujte nás. Odpovieme vám do 24 hodín a skúste naše najlepšie vyriešiť problém. Vzhľadom na absenciu komunikácie, prosím, dajte nám neutrálne alebo negatívne hodnotenie.

Štítky: krátke gauč zahŕňa, stolička kryt na gauč, gauč muž, obrus vianoce, nábytok ochranné kryty, nastaviť rohová sedačka zahŕňa, mandala, proti prachu izba, gauč kryt gauč, pružnosť úsek gauč kryt.


  • Názov Značky: XINLANISNOW
  • Vzor Typ: RASTLINA
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • vzor: TLAČENÉ
  • Platné Gauč: Sectional Sofa
  • Výroba: Gauč Kryt
  • Materiál: Polyester / Bavlna
  • Štýl: Americký Štýl
Konstantinbobrov78 2020-12-26

fantastic

Fsu Is 1 2020-11-21

Great product

Nataly106 2020-12-26

fantastic

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good