Reflexná Futbal LED Školenia Futbal pre Dieťa Dospelých high-tech fluorescenčné materiály bezpečné, odolné päť rokov životnosť

Reflexná Futbal LED Školenia Futbal pre Dieťa Dospelých high-tech fluorescenčné materiály bezpečné, odolné päť rokov životnosť

Reflexná Futbal LED Školenia Futbal pre Dieťa Dospelých high-tech fluorescenčné materiály bezpečné, odolné päť rokov životnosť

  • Kategória: misc
  • Kód Výrobku : w11898
  • Dostupnosť : Skladom
  • €11.20

    €15.56

Odrážky:

1、Light-emitting Princíp: žiariace súčasťou oblasti je navrhnutý s high-tech fluorescenčné materiály. Ako dlho ako tam je zdroj svetla, to môže žiariť v noci, ako je napríklad slnečné svetlo, svetlá, blesky, mobilného telefónu, na displeji začne blikať a tak ďalej.V jasnom svetle jednotné ožiareniu, na pár minút môže žiariť pre 1-3 hodiny.

2、Vysokej Kvality: Tento loptu, nie je jednou z týchto lacných hračiek, ktoré bude trvať len pár dní. To sa hrá rovnako, ako normálny futbalový loptu.Je vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, bezpečné a šetrné k životnému prostrediu, odolná, ak nie je človekom alebo náhodnému poškodeniu, životnosť aspoň päť rokov.

3、LED Svetlo: S použitím batérie, LED svetlo, futbal porovnanie.(1) tento futbal nepotrebuje batérie, tak dlho, ako svetlo, alebo ultrafialové žiarenie, v tme môže byť svetlé, šetrenie energie, ochrana životného prostredia, cenovo dostupné. (2) LED futbal spolieha na batérie svetlo, tam je spontánny spaľovania alebo nebezpečenstvo výbuchu, sa spoliehame na svetlo žiariť futbal, nebude mať také nebezpečenstvo.

4、2 Veľkostiach: Presnosť ryté línie, dobré vzduchotesnosť, 2 veľkostí si môžete vybrať. Č. 4 lopta (pre 5 až 7 hráčov), Č. 5 loptu (pre pravidelné 11 hráčov).

5、Skvelá Dovolenka Darček: môže byť použité ako normálne hru alebo školenia loptu, a môže byť tiež použitý pre výkon. Je to skvelý darček pre deti.Myslím si, že dieťa, ktoré má rád futbal, keď narodeninovej party, otvorte darčekovej krabičke, je svetlý futbal, je absolútne veľmi veľké prekvapenie.

Popis:

100% zbrusu nový vysoko kvalitný.

Funkcie:

1. Vzduch tryska prijíma unikátny anti-vyhotovenie návrhu.

2. V noci, unikátny svetelný efekt je veľmi cool.

3. Poskytujú Jedinečný Darček: pravdepodobne Ste ešte nikdy nevideli futbal, ako je táto, a akýkoľvek futbalový fanúšik viete, bude prekvapený jeho jedinečné holografické vzhľad.

Špecifikácie:

Materiál: PU

Farba ako je uvedené

Veľkosť:

Priemer Č. 5 loptu je o 21.5/8.46 palec, vhodný pre pravidelné 11-man systému v priebehu 12 rokov.

Č. 4 loptu je o 19 cm/7.48 palca v priemere, vhodné pre deti vo veku od 5 do 12 rokov.

Luminiscenčné princíp: po fluorescenčný materiál, absorbuje svetlo, je umiestnený v tmavom mieste vypustiť fluorescencie.

Balenie Zoznam:

1*Futbal

Štítky: futbal, šatky futbal, materiály futbal školenia, futbalové topánky, svetelný loptu futbal, technológia domov života, footbal, pantera, hi tech, led futbal deti, stropné svietidlo led spot.


  • Nafukovacie: No
  • Materiál: PU
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good