5M 10 M Výkon Predlžovací Kábel 5,5 mm x 2.1 mm DC Štandardný Kábel pre CCTV Bezpečnostné Kamery

5M 10 M Výkon Predlžovací Kábel 5,5 mm x 2.1 mm DC Štandardný Kábel pre CCTV Bezpečnostné Kamery

5M 10 M Výkon Predlžovací Kábel 5,5 mm x 2.1 mm DC Štandardný Kábel pre CCTV Bezpečnostné Kamery

  • Kategória: misc
  • Kód Výrobku : w121493
  • Dostupnosť : Skladom
  • €6.57


Špecifikácia:

· Úplne nové · Farba: Čierna · Jednoduchá inštalácia · Bezpečnejšie pripojenie káblom · DC napájací konektor - samica + male konektor · Jednoducho & Profesionálny vzhľad pre výkon kabeláž · Jednoduchšie pre fotoaparát inštalácie, ušetriť čas a viac bezpečnejšie pripojenie káblom, led pásy. ect. · Žiadne elektrické ťuknite na položku, Bez spojov, č kliešte · 5,5 mm x 2.1 mm napájací konektor · dĺžka: 5m/10m pre voliteľné

Package Zahrnuté:

· 1 x DC Napájanie, Predlžovací Kábel

KUPUJÚCEMU OZNÁMENIE

Prajeme vám šťastný nakupovanie!!!

Zásielky

1. Normálne sme sa tovar poslať do 1-3 pracovných dní po platbe je overená www.fotoknihy-mcl.sk. 2. Ak si vyberiete expresné zásielky a vaša adresa je definovaný ako vzdialenej oblasti tým, Fedex /DHL, budete musieť zaplatiť navyše 30 usd diaľkové expedičný poplatok. Alebo prosím, dajte nám nové inú adresu, ktorá nie je vzdialená.Vzdialenej plochy kontrola cez odkaz. https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf 3. Ak máte akékoľvek zmeny na objednávku, prosím zanechať správu v objednávke. 4. Skontrolujte prosím, vašu adresu a kontaktné číslo je správne, skontrolujte predovšetkým svoje psč a mesto je správne informácie ,v opačnom prípade vašu zásielku nebude lode von.

Záruka

Jeden rok záruka na všetky výrobky, všetky jednotky, ktoré dokazuje, chybné počas záručná doba platnosti bude opravený bez poplatku pre diely alebo vymeniť. Koncový užívateľ je zodpovedný za všetky prepravné poplatky .Záruka sa nevzťahuje na akékoľvek náhodné, náhodné alebo následné škody vyplývajúce z používania.

Spätná Väzba&Rating

Vážime si vášho podnikania výrazne. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám Pozitívnu spätnú väzbu a 5 Hviezdičiek hodnotenie. Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoji nášho podnikania a vás slúžiť lepšie. Ak nie ste spokojný z akéhokoľvek dôvodu, prosím, neváhajte kontaktovať nás, komunikácia je oveľa efektívnejšie, než otvorení sporu.Náš služby zákazníkom a technickú podporu, budú sa snažiť ponúknuť vám spokojní riešenie.

O ANRAN

Maloobchod a veľkoobchod sú všetci vítaní ! Čím viac nakupujete, tým viac zliav získate ! Neváhajte nás kontaktovať pre viac výbery !

Štítky: bezdrôtové kamerové systémy, foto camara, rýchle konektory svorky batérie, fotoaparát b ez p e, cctv kábel kamery mobile, ds fotoaparát, rozšíriť kábel bnc, anran nvr, anran, wii2hdmi.


  • Veľkosť: 5m/10m
  • Položka Druh: Káble
  • Certifikácia: CE
  • Názov Značky: anran
  • Konektor Typu: ŽIADNE
  • Pôvod: DE(Pôvodu)
Donggeonlove 2020-12-10

Exactly as in the description. Ordered separately, came with the camera in one parcel. Well done

Ahmad Clk 2020-10-01

Shipping fast. Thank you. Quality satisfied. The cable goes two mm thickness round.

Rltmp2000 2020-08-19

Serious seller fast delivery item well packaged in good condition good quality. as in the photos I recommend the seller whom I thank very much.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good