Svadobné Náušnice Darček Prípade Náhrdelník Krúžok Držiak na Prenosné Krúžok Módne Náušnice Kontajner, tvar Štvorec PU Šperky Box

Svadobné Náušnice Darček Prípade Náhrdelník Krúžok Držiak na Prenosné Krúžok Módne Náušnice Kontajner, tvar Štvorec PU Šperky Box

Svadobné Náušnice Darček Prípade Náhrdelník Krúžok Držiak na Prenosné Krúžok Módne Náušnice Kontajner, tvar Štvorec PU Šperky Box

  • €3.49

    €5.82

Multi funkcia Námestie Tvarované Gombíky, Svadobné Náušnice Box Kožený Náramok, Náhrdelník Dvojvrstvové Prípade Držiak na Šperky Kontajner Organizátor

Funkcia:

Multi funkcia,double-layer veľkú kapacitu.

Špecifikácia:

Materiál: Koža

Špecifikácia: 16 * 11.5 * 5 cm/6.3*4.53*1.96 v

Farba: Biela, Ružová, Tmavo-Modrá

Použitie: Obchod náhrdelníky, náušnice a prstene

Príležitosti: Vhodné pre dary, strana navrhne, svadobné doplnky na cestovanie

Tipy: nežnej in the box je bielej farby.

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Šperky Box

[relateproductdetail/]

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu orderafter 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Dodacia Lehota:

1. Ak nie ste spokojní s položku,ktorú ste dostali, vráťte ho vrátiť do 10 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte nás skôr, než vám to vrátiť.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky a konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátime vám plnú peňazí,upone doručenia položka v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom, patrí.

4. Ak položka je poškodený počas prepravy alebo nemožno použiť normálne,prosím, kontaktujte nás na skutočné fotografie z položiek a my vám vrátime peniaze.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: boho šperky box, krajina krúžok box, vlastné puzdro, muž náhrdelník box, darček packag, displej šperky stojan, tin obaly boxy, mužov, darčeky box, darčeková krabička sociálne, legoes vitrínky.


  • Číslo Modelu: Náušnice Kontajner
  • Materiál: Kožené
  • Vlastnosti Produktu: Náušnice Kontajner
  • Položka Hmotnosť: 260g
  • Položka Dĺžka: 16cm
  • Šperky Balenie A Typ Displeja: Účtovné Prípady
  • Položka Výška: 5cm
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Druh: Šperky Obale A Reklamná
  • Položka Šírka: 11.5cm

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good