BroadLink IR+RF Diaľkové FastCon RM4 Pro Infračervené Univerzálny Intelligent Smart Home Control Pracuje s Alexa Asistent Google

BroadLink IR+RF Diaľkové FastCon RM4 Pro Infračervené Univerzálny Intelligent Smart Home Control Pracuje s Alexa Asistent Google

BroadLink IR+RF Diaľkové FastCon RM4 Pro Infračervené Univerzálny Intelligent Smart Home Control Pracuje s Alexa Asistent Google

  • €34.45


Vlastnosti produktu

1. Vysoká Kompatibilita Podpora RF (433/315MHz) riadené zariadenia, ako sú záclony/odtiene motor, projektor a zapnutie svetla; Podpora 50,000+ IR kontrolované zariadenia ako sú TV, STB, klimatizácia, Ventilátor, Video Rekordér, DVD a viac; nefunguje s Bluetooth. Podporované zariadenia knižnica je neustále aktualizovaný podľa typu cloud, takže vaše RM4 pro je vždy kompatibilné s novších zariadení. Možnosť program zariadení a naučiť tlačidlami v prípade určitých cloud dát nie je k dispozícii. 2. Broadlink APP Control Aplikáciu s názvom BroadLink je k dispozícii v Apple App Store a Google Play. Aplikácia má lepšie skúsenosti užívateľov v konfigurácii a vytvoriť scénu, ako IHC. Okrem toho, ak máte telefón Android integruje IR vysielač sám, môžete ho použiť na ovládanie vášho INFRAČERVENÝCH zariadení z BroadLink Aplikácie ako test, predtým, než sa rozhodnete kúpiť si naše produkty. Poznámka: To podporuje iba 2,4 GHz (NIE 5 GHz) Wi-Fi nastaviť v Aplikácii. 3. Hlasové Ovládanie a IFTTT Kompatibilný so Alexa na hlasové ovládanie TELEVÍZORA, STB, klimatizácia, Ventilátory, kompatibilné s Domovská stránka Google na hlasové ovládanie vášho klimatizácia. Uistite sa, že zariadenia môžu byť ovládané diaľkovo z externých sietí. V Amazon Alexa/Google Home/IFTTT Aplikácie, umožňujú zručnosti/službu s názvom BroadLink, prepojenie účtu a objavte zariadenia. 4. Teplota a Vlhkosť Voliteľné Podporuje vonkajšia Teplota a Vlhkosť, Senzor USB Kábel (zakúpiť samostatne), pripojte ho k RM4 pro, BroadLink App zobrazia izby, teplota a vlhkosť vzduchu. Zero Configuration, napájaný FastCon technológie, pridajte prvý FastCon prístroja do Aplikácie, ako je zvykom, že po tom, keď zapnete napájanie na ďalšie nové FastCon zariadenia, budú automaticky objavil a zobrazujú v Aplikácii. 5. Technická Podpora Značka 24 / 7 technická podpora, Video Guide je k dispozícii na Značke YouTube. Nájsť naše Globálne Hotline manuálu. Teraz môžete získať zákaznícku podporu a poskytnúť spätnú väzbu priamo cez BroadLink Spoločenstva v Aplikácii.

BroadLink RM4 pro IR+RF Univerzálne Diaľkové

RM4 pro podporuje IR a RF ovládané spotrebiče, všetko v jednom zmení váš smartphone do univerzálne diaľkové a integruje ovládanie domácej zábavy a automatizačných zariadení v jeden ľahký-k-používať aplikáciu BroadLink. RM4 pro pracuje s Alexa/Google Asistent/IFTTT. Po spárovaní so Alexa, umožňuje hands-free hlasové ovládanie vášho zariadenia, ako zapnutie/vypnutie TELEVÍZORA alebo obracia hore/dole, hlasitosť pomocou hlasového príkazu. 1. Podpora RF (433/315MHz pevná kód) riadené zariadenia, ako sú záclony/odtiene motor, projektor a zapnutie svetla; Podpora 50,000+ IR kontrolované zariadenia ako sú TV, STB, DVD, klimatizácia, Ventilátor, Video 2. Nahrávanie Audio a viac (nefunguje s Bluetooth; nepodporuje RF rolling code kontroly alebo vzdelávanie), 3. Veľké IR databáza: pokrýva 98% IR diaľkového funkciu, automaticky aktualizovať na cloud. 4. Učenie funkcia: naučiť vášho diaľkového ovládača, ak je spotrebič model nie je k dispozícii. (RF, podporuje iba 315/433MHz pevná kód vzdelávaní, môže sa naučiť koľajových kódy) 5. Menšie, ale múdrejší: vytvoriť viacero hovorov a scény pre svoje spotrebiče, ako budete potrebovať. 6. Podpora externého snímača: RM4 pro podporuje BroadLink HTS2 Teplota a Vlhkosť, Senzor Kábel (predáva sa samostatne) 7. Podpora Zero Configuration Napájaný FastCon Technológie

Balenie obsahuje

1. RM4 pro Univerzálne Diaľkové*1 2. USB Nabíjací Kábel*1 3. Montážna doska*1 4. Príručka*1 (neobsahuje Snímač alebo Kábel, Adaptér)

BroadLink RM4 pro IR/RF Univerzálne Diaľkové

RM4 pro podporuje IR a RF ovládané spotrebiče, všetko v jednom zmení váš smartphone do univerzálne diaľkové a integruje ovládanie domácej zábavy a automatizačných zariadení v jeden ľahký-k-používať aplikáciu BroadLink. RM4 pro pracuje s Alexa/Google Asistent/IFTTT. Po spárovaní so Alexa, umožňuje hands-free hlasové ovládanie vášho zariadenia, ako zapnutie/vypnutie TELEVÍZORA alebo obracia hore/dole, hlasitosť pomocou hlasového príkazu.

Podporuje Teploty & Vlhkosť Senzor, Kábel (Predáva Sa Samostatne)

Snímač Príslušenstvo HTS2 je náš prvý USB kábel senzora, ktorý dokáže detekovať izbovú teplotu a vlhkosť a zobrazenie údajov v APLIKÁCII real-včasné, ktoré bude oveľa jednoduchšie, aby ste vedeli, že vaše prostredie. Teraz to funguje len s RM4 pro a RM4 mini, nepodporuje RM mini3, RM pro+ alebo BestCon RM4C mini.

Zero Configuration Napájaný FastCon Technológie

RM4 pro podporuje Zero Configuration, po pridaní prvého FastCon zariadenie na aplikáciu, ako obvykle, keď zapnete napájanie na ďalšie nové FastCon zariadenia a skúste pridať, budú automaticky objavil a pridal bez zadávať heslo znova.

App BroadLink Podporu

APLIKÁCIU s názvom BroadLink je k dispozícii v Apple App Store a Google Play. Má vylepšené používateľské skúsenosti v konfigurácii a vytvorenie časovača a scény ako IHC. Okrem toho, ak máte telefón Android integruje IR vysielač sám, môžete ho použiť na ovládanie vášho INFRAČERVENÝCH zariadení z BroadLink Aplikáciu vyskúšať pred uskutočnením nákupu.

Hands-Free Ovládanie Hlasom

Kompatibilný so Alexa na hlasové ovládanie TELEVÍZORA, STB, klimatizácia, Ventilátory, kompatibilné s Domovská stránka Google na hlasové ovládanie vášho klimatizácia. Uistite sa, že zariadenia môžu byť ovládané diaľkovo z externých sietí. V Amazon Alexa/Domovská stránka Google Apps umožňujú zručnosti/službu s názvom BroadLink, prepojenie účtu a objavte zariadenia. Keď ste zaneprázdnený robí domáce práce s rukami, hlasové ovládanie bude skvelým pomocníkom. Skúste povedať, "Alexa, zapnite TELEVÍZOR" alebo "OK Google, zapnite klimatizáciu".

Štítky: broadlink rm 4 pro, 2020 broadlink rm4 pro, broadlink mini rm4, 433 rf, broadlink rm4, broadlink rm4 mini 2020, vzduch alexa, alexa domotica, domovská stránka google smart reproduktor, rf sonoff.


  • Číslo Modelu: RM4 Pro
  • Package: Áno
  • Režimu komunikácie: Wi-Fi 802.11 b/g/n (2,4 Ghz)
  • Infračervené Ovládanie Rozsah: 8m
  • Podpora APLIKÁCIÍ: Áno
  • Bezdrôtová Komunikácia: Wifi
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • RF Control Rozsah: 50M
  • Materiál: Infračervený prenos materiálu
  • Operačný Súvisiace Vlhkosť: Nepresahujúcim 85%
  • RF frekvencia: 433mhz/315mhz
  • Frekvencia: 433 MHz
  • Prevádzková Teplota: 0-50°C
  • Podpora OS: Android 4.0/iOS 9.0 a vyššie
  • Kanál: 15
  • Rozmer: 84.3x84.3x31mm
  • Vstupné napätie: 5V DC
  • Pohotovostná Spotreba: ≤ 1W
  • Ovládanie: Viac-smer infračervené a RF
  • Infračervené Frekvencia: 38khz
  • Hmotnosť: 95g
  • Použitie: Audio / Video Prehrávačov
  • Certifikácia: CE, RoHS, FCC ID
  • Vstupný prúd: ≥ 1A

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good