21-54 KS Záhradné náradie, Hračky Pre Deti, Opravy Nástrojov Predstierať, že Hrať Životného prostredia Plastové Inžinierstvo Údržba Nástroj, Hračky, Darčeky

21-54 KS Záhradné náradie, Hračky Pre Deti, Opravy Nástrojov Predstierať, že Hrať Životného prostredia Plastové Inžinierstvo Údržba Nástroj, Hračky, Darčeky

21-54 KS Záhradné náradie, Hračky Pre Deti, Opravy Nástrojov Predstierať, že Hrať Životného prostredia Plastové Inžinierstvo Údržba Nástroj, Hračky, Darčeky

  • €9.94

    €11.83

Deti Toolbox Auta Vzdelávacie Hračky Simulácia Opravy Nástroje Hračky Dierované Plastové Hry Učenia Inžinierstva, Puzzle, Hračky, Darčeky Pre Chlapca

OOTDTY

Funkcie:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

★ Vaše dieťa sa môže hrať s kladivo, skrutkovač, videl, kliešte, kľúče, c-clamp, a viac skrutky, skrutky, klince, podložky a dosiek. Keď skončil hrať všetko, čo môže byť úhľadne uložené vo vnútri toolbox.

★ODOLNÁ KONŠTRUKCIA. Odborne vytvorený pomocou odolné plastové konštrukcie a zariadené s jasnými farbami, tento Nástroj Nastaviť bude poskytovať dlhodobé silu a použiť pre nadchádzajúce roky.

★REALISTICKÉ HRAŤ. Deti milujú, napodobňujú svoje vzory, a čo lepší spôsob, ako napodobniť otec ako krokoch okolo domu. On môže tiež kladivo v nechty, alebo skrutku a uvoľnite skrutky na realisticky vyzerajúce dosky.

★VÝVOJOVEJ HRAČKA. Ideálny pre deti, 3 a hore, tento súbor bude skvelý darček na narodeniny, sviatky a iné špeciálne príležitosti. Nielen, že inšpirujú fantáziu a role-playing zábavy, ale tiež pomáha deťom rozvíjať koordinácie očí a rúk.

★POHODLNÉ ODKLADANIE NÁSTROJOV. Malý tie môžete uložiť všetky nástroje na jednom mieste, potom nosiť okolo nich z jednej miestnosti do ďalšej.(Nie je políčko pre primárny štýl. Prosím, pozri sa na obrázok pre podrobnosti)

★100% Záruka Spokojnosti, prosím, kontaktujte ma, ak máte nejaké otázky.Ďakujeme!

UPOZORNENIE:Táto hračka nie je vhodná pre deti do 3 rokov, pretože z malej časti.

Elektrické vŕtačky:2 x 1,5 V AA batérie (nie je súčasťou dodávky)(Modely, ktoré neobsahujú elektrické vŕtačky nevyžadujú batérie)

Farba: Náhodný dodania (Ak si kúpite viac ako jeden,na farbu, ktorú dostal, môže byť rovnakej farby alebo rôzne farby)

Materiál:plast

Predaja Spôsobom : Maloobchod, Wholesal,Drop Shipping

kladivo veľkosť:

Dĺžka:15 cm(5.91 v)

Šírka:8.5 cm(3.35 v)

Výška:3 cm(1.18 v)

Množstvo: 1set

Poznámka:

Ak máte veľké množstvo (potrebujete len za 50 dolárov), prosím, neváhajte ma kontaktovať, budem vám PREKVAPENÝ CENU(viac v množstve, nižšia cena), vďaka!

Veľkosť Pre Ručné Meranie, môže byť 0 až 2 cm chyba, patrí k bežným javom.

A vzhľadom k rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie obsahuje: (Bez maloobchodného balenia)

1 nastavte Simulácia Opravy Nástroje Hračky

Štítky: drabina záhrada hračky, drevené hračky, a tlačidlo pre elektrické skrine, nástroj ruka, agarod, záhradné hračky, výrobky detí, hračky, rotačné nástroje sada, nástroj na opravu hračka, tabuľka nástroj hračka.


  • Pohlavie: Unisex
  • Vekové Rozpätie: > 3 rokov
  • Funkcie: Model
  • Materiál: Plastové
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Názov Značky: OOTDTY
Imisstoyou 2020-12-08

Good product, packed properly. All the material fits in the box. Shipping very fast.

Duisebeko 2020-09-06

Все клева! Думаю ребёнок будет в восторге! Спасибо продавцу, за быструю отправку! Упаковано отлично! На вид все целое!

Karimopel2006 2020-12-28

Доброго дня. Когда взял посылку в руки подумал что там одни обломки остались. Когда открыл оказалось всё целое. Пока до конца не смотрел. Посмотрю, дополню отзыв.

Ciustewap 2020-11-13

Very fast shipping, the transport box without damage but several items were broken, after dispute 50% refund

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good