20Pcs/Veľa Mini USB Bluetooth 4.0 Adaptér CSR 4.0 Duálny Režim Bezdrôtový USB Adaptér Bluetooth pre systém Windows 7/ 8/ 10

20Pcs/Veľa Mini USB Bluetooth 4.0 Adaptér CSR 4.0 Duálny Režim Bezdrôtový USB Adaptér Bluetooth pre systém Windows 7/ 8/ 10

20Pcs/Veľa Mini USB Bluetooth 4.0 Adaptér CSR 4.0 Duálny Režim Bezdrôtový USB Adaptér Bluetooth pre systém Windows 7/ 8/ 10

  • €40.20


Poznámka: Prosím, stiahnite ovládač a nainštalujte ho na váš prístroj predtým, ako ju použijete .

Stiahnuť Adresu (skopírujte Odkaz/URL do prehliadača potom ho OTVORIŤ):

www.minihere.com/csr4-0-usb-2-0-bluetooth-4-0-adapter-driver-download.html

Vlastnosti: Tento mini USB Bluetooth 4.0 adaptér s vysokou rýchlosťou, jednoduché párovanie, dobrú odolnosť proti zaseknutiu funkcie je to jednoduché riešenie, ako zapnúť počítač, pripojiť pomocou smartphone, tablet alebo iné zariadenia Bluetooth. Navrhnuté pre maximálnu kompatibilitu, malé rozmery a nízka spotreba, tento adaptér upgrade Windows Pc s najnovším Bluetooth 4.0 podpora. Adaptér predstavuje kompaktný USB Triedy 2 Nízku Energetickú Bluetooth Adaptér s LED. To funguje s ostatnými zariadenia Bluetooth v dosahu cca 20m (30 nohy) polomer, v závislosti od faktorov prostredia, s prenosovou rýchlosťou do 3 Mbps.

Špecifikácie

Chipset: CSR8510

Dual-mode Bluetooth prenos

Podpora Bluetooth, hlasové dáta

Bluetooth nízku energetickú Rádio USB Dongle

Podpora viacerých jazykov

Prenos rýchlosť: až 3 mb/s

Prenosová vzdialenosť: až 20m (Vo voľnom priestore bez rušenia)

Fyzické Rozhranie: USB 2.0

Previesť non Bluetooth PC do technológiou Bluetooth

Bezdrôtové pripojenie k zariadeniam Bluetooth

Povoliť bezdrôtové pripojenie na mobilné telefóny, PDA, PC, slúchadlá

Operačné systémy: Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 Spätne kompatibilné s Bluetooth 2.0, Bluetooth 2.1, Bluetooth 3.0 špecifikácia

Rozmery: 20*13*5mm

Napätie: 5V (USB bus-powered)

Rádio Frekvencia: 2.4 GHz na 2.4835 GHz

Mini USB Bluetooth Adaptér CSR 4.0 * 20

ŽIADNY Ovládač CD Č Retail Box. Zabalený Bezpečne v Bubline Taška.v záujme pohodlnú dopravu a cez colnú kontrolu, nebudeme posielať Retail Balenie .

Akceptujeme všetky hlavné platobné metódy, vrátane Úschovy, Alipay, T/T, Kreditná karta

Ak máte otázky alebo problémy na platby, neváhajte nás kontaktovať

Väčšina balíky bude dodaný prostredníctvom Čína Príspevok. Expresná doprava je lacnejšie pre veľké objednávky, uveďte číslo objednávky a www.fotoknihy-mcl.sk vyberie najlacnejší spôsob dopravy pre vás.

Nie sme zodpovedný za prepravu čas, za normálnych okolností, bude trvať 15-60 dni leteckou poštou, 5-15 dní od expresnej prepravy.

Všetky položky sú posielame do 3 dní po platobný proces je dokončený

Nie sme zodpovední za žiadne dane alebo vlastné poplatok

Ak nechcete dostávať vašu zásielku po 30 dní, informujte nás a my sa poraďte sa s našim zástupcom. Ak ste nedostali po 60 dňoch, vám vystavíme refundáciu alebo poslať opäť sa na vás

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 35 dní vrátiť to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.fotoknihy-mcl.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

PROSÍM neotvárajte SPOR, ALEBO ZANECHAŤ NEGATÍVNE spätné VÄZBY s hovoril k nám,Budeme odpovedať všetkým našim zákazníkom a vyriešiť problém, ktorý máte. Spor alebo vrátenie peňazí bez hovorí nepomôže vyriešiť akýkoľvek problém, ďakujem.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: audifonos bluetooth zadarmo, i7 mini pc, bluetooth pc, usb, bluetooth receiv, i7 7500u mini pc, bloototh usb, iogear bluetooth windows 10, bluetooth dongle, windows 10, bicykel bluetooth, bluetooth aplikácie windows 10.


  • Bluetooth Štandard: Bluetooth v4.0
  • Názov Značky: wtxup
  • Číslo Modelu: CSR 4.0
  • Package: No

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good