Reflexná Okno Film Zrkadlo Jeden Spôsob, ako cez Deň ochrany Osobných údajov Anti UV Samolepiace Okno Odtieň Vymeniteľné Dekoračné Nálepky Obrazovke

Reflexná Okno Film Zrkadlo Jeden Spôsob, ako cez Deň ochrany Osobných údajov Anti UV Samolepiace Okno Odtieň Vymeniteľné Dekoračné Nálepky Obrazovke

Reflexná Okno Film Zrkadlo Jeden Spôsob, ako cez Deň ochrany Osobných údajov Anti UV Samolepiace Okno Odtieň Vymeniteľné Dekoračné Nálepky Obrazovke

  • Kategória: Home Decor
  • Kód Výrobku : w128684
  • Dostupnosť : Skladom
  • €3.63

    €3.94

Inteligentné spôsoby, ako priviesť krásu, bezpečnosť a v pohode s BUNPIG JEDEN SPÔSOB, ako OKNO FILM pre váš domov-To reflexná okno filmy sú navrhnuté tak, aby sa znížilo množstvo tepla odovzdané cez okno, sklo, tým, že odráža niektoré z tepla späť mimo, ale stále umožňujú ľahké udržať váš názor. Statické lepiť na sklo, jednoduchá inštalácia, bez obavy, vľavo rezíduí po odstránení; Prispôsobiť sklenené povrchy, aby vyhovovali vašim dizajn potreby a priania.

KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI:

KĽÚČOVÉ FUNKCIE: Pocit Bezpečnosti Dobrý DEŇ Ochrany Osobných údajov: Aby ste sa vždy tešiť vaše osobné času bez narušenia vonkajšieho pohľadu. Získajte Pohodlné s Úspory Energie: Vytvoriť chladnejšie, viac pohodlné prostredie pre vás a vašu rodinu, pomáha vám ušetriť peniaze s nižšou klimatizácia náklady. Ochrana pred UV Poškodením a Vyblednutiu: Blok 95% škodlivé slnečné lúče, ktoré môžu ublížiť vašej pokožky a nábytok. Jednoduchá Inštalácia a Odstránenie: Žiadne lepidlo, stick statickou držať, stačí použiť s veľa mydlovej vode. Bez obáv o poškodenie alebo rezíduí po odstránení.

Užitočné Tipy:

Udržujte okno a film mimoriadne vlhké počas procesu inštalácie. Ak sa to stáva suchou, re-mokrý to úplne pred použitím film. Pred vložením, pamätám si, trhať ochranný film ( transparentné fólie). Sprej viac vody na sklo a povrchu film, čím viac vody, tým lepšie, a škrípanie všetky bubliny z stierkou. Nechajte asi 2-3mm rozdiel od rámu okna a film, aby sa zabránilo pádu alebo curling; ak tam ukazuje pádu alebo curling, vyzdvihnúť rohu na okraji, znova sprej a vložiť, a škrípanie bublina.

BEZPEČNOSŤ A SKLO V NEVÝBUŠNOM

Po použití tejto sklo súkromie okno, fólie, okenné sklo je ekvivalentné s ochrannou vrstvou, aby rozbité sklo spolu, keď sklenené exploduje, tak, že bude chránený pred poškodením spôsobeným rozbité sklo.

ŠIROKO APLIKAČNÉ A UROB SI SÁM

Môžete použiť jeden spôsob, ako zrkadlo okno odtieň na Balkón, Dvere, Obývacia Izba, Kuchyňa, Spálňa, Kancelária, hotel, atď. Môžete DIY tento film ako sklo dekor rezanie do akéhokoľvek tvaru.

NAŠE SLUŽBY

Sme hodnoty každého zákazníka. Ak nájdete nejaké chyby s našimi okno film alebo máte otázky počas inštalácie, oznámte nám to prvé,dáme vám 100% uspokojivé riešenia plán do 24 hodín.

Návod Na Inštaláciu:

Krok 1: uistite sa, že vaše windows dôkladne očistiť. Krok 2: Sprej windows s množstvom mydlovej vode. Krok 3: Odmerať presné rozmery vášho windows a opatrne znížiť film na správnu veľkosť. Krok 4: Odstráňte priehľadný podklad film z podložke zabezpečiť hárok, a sprej VEĽA mydlovou vodou na zadnej strane statické film. Krok 5: Vyzdvihnúť mokrého filmu o dvoch horných rohoch vložiť mokré strane film na mokré sklenené, hladké film s rukami. Krok 6: Sprej vody na povrchu smerom k vám, použite stierkou odstrániť nadbytočné vody a vzduchu od centra s riadnu silu. Krok 7: uistite sa, že štyri rohy sú stále držal na sklo, čalúnenie z marže, takže 2-3 mm rozdiel od okraja skla film. Krok 8: Rewet na povrchu celého filmu a odstrániť všetky bubliny, utrite povrch vody s nepúšťa vlákna bez uterák.

Štítky: rock tapety, nálepky, podpis okno film, stiker stenu, pre laptop nálepky, zrkadlo nálepka na stenu, flower nail zábal, auto nálepky, foto zrkadlá, miracullum samolepky na stenu, 3d dvere nálepky.


  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: WXSHSH
  • Materiál: Vinyl
  • Povrchová Úprava: Znečistený
  • Životného prostredia: Cez Európu EN71-3 normy a SGS
  • Veľkosť: 40/50/60/70/80/90 by 100/200/300/400 cm
  • Druh: Sklo Filmy
  • Funkcia: Tepelná Izolácia
  • Číslo Modelu: 40/50/60/70/80/90 podľa 100/200/300/400 cm
  • farba: Modro-Strieborná
  • Hrúbka: 0.12 mm
  • Priemerná dĺžka života: 3-5 rokov

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good