1x2000mAh Batérie Náhradné pre Sony PS4 Pro Slim Bluetooth DualShock Radič Druhej Generácie CUH-ZCT2 alebo CUH-ZCT2U.

1x2000mAh Batérie Náhradné pre Sony PS4 Pro Slim Bluetooth DualShock Radič Druhej Generácie CUH-ZCT2 alebo CUH-ZCT2U.

1x2000mAh Batérie Náhradné pre Sony PS4 Pro Slim Bluetooth DualShock Radič Druhej Generácie CUH-ZCT2 alebo CUH-ZCT2U.

  • Kategória: Batérie
  • Kód Výrobku : w128815
  • Dostupnosť : Skladom
  • €7.20

    €10.59

1Pcs 2000mAh Batéria Náhradná pre Sony PS4 Pro Slim Bluetooth DualShock Radič Druhej Generácie CUH-ZCT2 alebo CUH-ZCT2U

Špecifikácia: Typ Batérie: Nabíjateľná Lítium-Iónová Batéria s USB Nabíjací Kábel pre PS4 Pro Slim Radič Batérie Kapacita: 2000mAh/ 7.4 Wh Batéria Napätie: 3,7 V náhradou za Originálne Batérie: Sony Playstation PS4 Slim/Pro vezmite Prosím na Vedomie, že táto položka je kompatibilný s druhej generácie nových 2016 alebo novšia verzia Sony PS4 Slim/Pro bezdrôtový dualshock ovládača (CUH-ZCT2 vs CUH-ZCT2U) Náhrada za Tieto Batérie Sony Model/Časť Čísla: KCR1410 Kompatibilná s Nasledujúcimi Sony Playstation 4 Slim PS4 pro Bezdrôtový ovládač Dualshock 4 Modely: CUH-ZCT2 CUH-ZCT2E CUH-ZCT2J CUH-ZCT2K CUH-ZCT2M CUH-ZCT2U 2016 PlayStation 4 Playstation 4 Radič Zoznam Balíkov: 1Pcs PS4 Pro Batérie s USB Nabíjací Kábel Môžete byť istí, všetky batérie sú nové a odskúšané pred odoslaním.

Platba: 1. Akceptujeme platbu Alipay, T/T, Bankovým Prevodom, Western Union, Paypal alebo Iní môžu byť do úvahy. Platba musí byť vykonaná v priebehu 1-3 dní po objednávke. 2. Platba neobsahuje povinnosti, miestnych daní, alebo iných dovoz poplatky. budeme sa snažiť v našich silách, aby napísať menšie sumy na poštovné papier pomôcť vyhnúť sa alebo znížiť colné daň. Vrátenie & Nahradenie: 1. 12 mesiacov záruka, prosím, uisťujeme vás kúpiť. 2. Prosím, starostlivo skontrolujte tvárou v tvár poštár, keď dostávať náš produkt. Ak je poškodené v balení, prosím odmietnuť zásielku. 3. Ak položka je poškodený, oznámte nám to do 3 dní po ich obdržaní. Ocenia, ak môžete komunikovať s nami namiesto otvorenia sporu. 4. Ak je non-umelé poškodenie v priebehu 12 mesiacov, môžete stále posielať späť k nám. Pošleme vám náhradné po obdržaní chybný. Ak je niektorý poškodený umelo, máme strach, že nebudeme akceptovať žiadosť o vrátenie alebo výmenu. 5. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat,a vy po#. 6. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

1. Doprava po celom svete (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie), poskytujeme dopravu zadarmo doručenie prostredníctvom Čína Príspevok Air Mail, ktorý dosiahne väčšina krajín, v 35-60 pracovných dní. 2.Normálne, budeme posielať položky do 2-3 pracovných dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. (Upozorňujeme, že ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zavrie.) Ak je podpora deň, budeme expedovať nákladu do piatich dní. Zvyčajne, keď sme odoslanie expresné systém trvá 2-3 pracovné dni aktualizovať on-line. 3. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 4. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky s naším prepravcom a dostať späť k vám bez omeškania. Snažíme sa, aby každý náš zákazník spokojný, teší šťastný, že nakupovanie v našom obchode. 6. Ak ste spokojní so položky, ktoré ste obdržali a našich služieb, keď sa dostanete na svoj pozemok. Venujte prosím niekoľko minút a nechajte nám 5 Star spätnú väzbu. Bolo by veľmi ocenili, ak by ste mohli zdieľať obrázok, keď sa pokúsite náš produkt. Žiadny problém pri používaní našich produktov, prosím, kontaktujte nás pred otvoriť sporu alebo odchode nás negatívna spätná väzba. Postaráme sa o váš problém hneď. Vezmite prosím na vedomie: 1. Zákazníkov v Brazílii, Peru a iných odľahlých oblastiach môže upozorňujeme, že kvôli vašej oblasti je pomerne vzdialené, sa dodacia lehota môže byť dlhšia, a prosím, buďte trpezliví, s balíka. Ak dodacia lehota nad sľúbené dodacie lehoty, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Vždy sme to v našich silách vyriešiť problém náš zákazník stretnúť. 2. V prípade colné odbavenie, v obvyklé, kupujúci by mal ísť na colné odbavenie a zaplatiť clo. Môžeme poskytnúť všetky informácie, ktoré potrebujete, a snažiť spolupracovať s vami. Ak vaša krajina je colného sadzobníka je príliš vysoká, prosím, kontaktujte nás pred dodaním. 3. Služby Čase pondelok-sobota: 9:00 -18:30 Upozornenie: Ďalšie času je k dispozícii, sme sa snažia služby môžete kedykoľvek pre vaše pohodlie, ako môžeme.

Štítky: l batérie, batéria psp s110, dualshock 4 batérie mod, compelit ps4 konzoly playstation 4, 4 ps, aiqos batérie, ps4 controler batérie, psp, gta konzoly ps4, Dualshock 4.


  • Certifikácia: ROHS
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Sony CUH-ZCT2, CUH-ZCT2U
  • Kompatibilné s: Sony Playstation PS4 Slim/ PRO
  • SONY Model: PLAYSTATION4
  • Názov Značky: Čalamádu Moc
  • Kapacita batérie: 2000mAh/ 7.4 Wh
  • Napätie Batérie: 3,7 V
  • Kompatibilné Značka/Model: Sony
  • Náhradné Sony Katalógové Číslo: KCR1410
Jerand234 2021-01-30

Very satisfied

Jeroen Hiemstra 2020-12-11

There were some difficulties with delivery but the seller quickly decided everything. Thank you. The product meets the declared requirements.

Metzfr47 2021-01-12

Отправили быстро, а шёл 2 месяца до Москвы. Установил, всё работает.

Barado62 2020-12-13

To zazhidnu Ukraine for 20 days Livoruch ridniy, rivoruch kueniya Pratsiu, normal polit

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good