ÚDAJE ŽABA Vibrácií Ovládač Káblové USB PC ovládač Pre PC Počítač, Notebook Pre WinXP/Win7/Win8/Win10 Pre Vista Čierny Gamepad

ÚDAJE ŽABA Vibrácií Ovládač Káblové USB PC ovládač Pre PC Počítač, Notebook Pre WinXP/Win7/Win8/Win10 Pre Vista Čierny Gamepad

ÚDAJE ŽABA Vibrácií Ovládač Káblové USB PC ovládač Pre PC Počítač, Notebook Pre WinXP/Win7/Win8/Win10 Pre Vista Čierny Gamepad

  • Kategória: Video Hry
  • Kód Výrobku : w129490
  • Dostupnosť : Skladom
  • €9.02

    €15.29

Ak výrobok, ktorý ste dostali dont práce, prosím, dajte nám zlé recenziu okamžite, prosím, kontaktujte nás v čase, môžeme vám poskytnúť náhradu a reedícia služby. Ďakujem vám veľmi pekne za vašu spoluprácu!

O Dodávky

*Drahý priateľ, odporúčame vám vybrať www.fotoknihy-mcl.sk štandardná doprava, zvyčajne 7-20 dni, aby sa dospelo. Ak vyberiete predvolené zadarmo kanál, môže prísť do 35-70 dní.

Ale ak ste nedostali vašu zásielku do 40 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Káblové USB Vibrácií Gamepad

Spúšť tlačidlo je ergonomicky navrhnuté s zaoblený dizajn a snímanie tlaku pre maximálne pohodlie. Tento algoritmus navrhli sme vibrácií motora, keď hráte závodná hra, brzdové drift činnosť je viac vzrušujúce! Ponorte sa do hry šťastný a nemôže vymaniť sa sami! Radi hry, aby ste zabudnúť na svoje starosti! ÚDAJE ŽABA hra gamepad - zaslúžite si to!

Tento ovládač je kompatibilný s Windows/95/98/ME/2000/XP, Vista/Win7/Win10.

Gamepadu musí byť inštalovaný spolu s vodičom! Môžete nám poslať informácie v platobný príkaz, nechajte nám váš e-mailový účet, a my vám pošleme vám softvér ovládača!

Klasický Usb Viberation PC/USB Ovládač

Tento ovládač je typu plug and play, jednoduchý na obsluhu! S jedným motorom vibrácií funkcia, môžete skutočne cítiť vzrušenie z hry! Vám usb gamepad a cítiť naše spomienky na rok!

Týkajúce sa toho, či to môže fungovať normálne v win10

Tento káblového ovládača podporuje win10. Ak to nefunguje správne, môže byť, pretože v počítači chýba ovládač.

Ak kontrolór, sa nedá nájsť v programe detekcie po vložení radič do počítača, počítač môže nedostatok ovládač (pre väčšinu počítačov sú nainštalované ako predvolené). Ak hra sama o sebe je zhodné s regulátorom, môžete priamo v hre.

Okrem toho, ovládač nepodporuje hranie XBOX hry priamo na počítači, ani si ju priamo hrať hry na steam platformu. Ak chcete používať náš regulátor hrať tieto hry, budete musieť nainštalovať program tretej strany na mape klávesnica na ovládači, ako JoyToKey alebo Xpadder. Pre konkrétne metódy, nájdete na Google.

Analógový+Digitálny Duálny Boj Nastavenie

Vám USB gamepad, budete potrebovať iba jeden počítač, aby vyhovoval vašim požiadavkám, hoci čas bol dlhý, ale stále v teple! Vziať si späť do detstva a cítiť krv nášho rok!Tento regulátor je vhodný pre mnoho nového a starého PC hry. Vysoko presné 360° rocker pre presné určenie polohy.

1.5 Meter Vysokorýchlostné Káblové

Vždy sme sa zamerali na kvalitu našich výrobkov. Proces požiadavky sú veľmi náročné. Tlačidlá na všetky časti sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov a majú dlhú životnosť! Plug and play! Prichádza s 1,5-metrový USB kábel na ochranu signál z vysoko-rýchlostný prenos!

Pohodlné Radič

Elegantný dizajn kontrolóra je ergonomicky navrhnutý tak, aby veľmi pohodlné pocit! Najdôležitejšia vec je, aby sa zmestili na strane tvar mnoho kupujúcich, a naďalej používať bez toho unavený!

Balík obsahuje:

1 x Káblové USB Herný ovládač

O gamepad tlačidlá ABXY a 1234

Milí priatelia, momentálne máme dve verzie, jedna je ABXY a druhý je 1234. Budeme uprednostňovať na odoslanie ABXY tlačidlo rukoväte. Ak sa zobrazí 1234 tlačidlá, prosím, nebojte sa, funkcia gamepad tlačidlá, je isté, nemá vplyv na bežné použitie.

Štítky: nintendo wii, cronus, nintendo prepínač controlers, veľké xbox controller, tlačítkový systém windows 7, Ovládanie, ovládač pc, ps2 usb, ovládanie pc, akai dj controller.


  • hra: ps2
  • Číslo Modelu: P2 tvar káblové rukoväť
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: ÚDAJE ŽABA
  • Druh: Gamepads
  • Rozhranie: USB
  • Kompatibilné Značka/Model: ŽIADNE
  • Gamepad: Vyrobené v Číne
  • Funkcie: Herný ovládač pre PC
  • Typ Rozhrania: USB
  • Certifikácia: CE
  • Package: Áno

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good