Edenbridge/dynamind (ru)(2CD)

Edenbridge/dynamind (ru)(2CD)

Edenbridge/dynamind (ru)(2CD)

  • Kategória: misc
  • Kód Výrobku : w131619
  • Dostupnosť : Skladom
  • €7.05


"Dynamind" je 2019 štúdiový album Rakúskej metalová kapela Edenbridge.

Vydanie obsahuje 24-stránkový booklet a obsahuje ďalšie CD s nástrojom verziu albumu.

Edenbridge je Rakúsky skupiny vykonanie Symfónia power metal. Kapela bola založená v roku 1998 v clavichnik Arne stockhammerer, ktorý je rozprávanie podľa lanville. Na spevák skupiny bol Sabina edelbaher, basist-Kurt Bednarski, a perkusie-Roland nagalil. Od samého začiatku, Edenbridge bol pod silným vplyvom hudby kapely Nightwish, a hlavnou témou skupiny sa stal neba, hviezd a brány do neba. Členovia skupiny sú aj fanúšikovia série "Star Cesta". Kryty Edenbridge albumy sú zdobené umelca, Marcus Mayer, vytváranie kryty Nightwish. Kapela podpísala zmluvu s Massacre Records a vydala debutový album "Sunrise v Eden" v roku 2000, a čoskoro potom ho-"Arcana" (2001). Počas turné na podporu albumu, druhého gitaristu, Andreas eablar, spojené kapely, ale na konci cesty, Edenbridge stratil bassist. Bednarsky mal čas na účasť na nahrávanie albumu "Aphelion", ale potom opustil kapelu. Počas prestávky v činnosti skupiny Sabina sa projektu zúčastnili Beto Vázquez infinity spolu s Tarja Turunen, candice Rytier a Fabio Lyon.

Štítky: gucci media pantis, giro dámske prilba, ceruzka vňaťou skus, ceruzku sukne polka, ceruzka na mieru dreva, ceruzka dotyk eclat, ceruzka skladovanie urob si sám, giro obrázky tvár, ceruzku sukne kolo.


  • Číslo Modelu: 4630065134141
  • Názov Značky: Iné
Bvantiques 2021-02-04

The goods went safely, packed from the heart, the Mail could not break) disk license from the Union Muzik, made normally

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good