TM-P1351 doprava Zadarmo 10g kozmetické loose powder jar minerálne loose powder prípade leskom prášok kontajner s zrkadla zápas

TM-P1351 doprava Zadarmo 10g kozmetické loose powder jar minerálne loose powder prípade leskom prášok kontajner s zrkadla zápas

TM-P1351 doprava Zadarmo 10g kozmetické loose powder jar minerálne loose powder prípade leskom prášok kontajner s zrkadla zápas

  • Kategória: misc
  • Kód Výrobku : w136755
  • Dostupnosť : Skladom
  • €184.98


Opis tejto jar balenia:

10 ml kozmetická loose powder jar minerálne loose powder prípade leskom prášok kontajner s zrkadla zápas

Položka Nr. TM-P1351 lesklé čierne veko

Jar veľkosť: L60*W60*H28.0 mm

Čistý objem: 10 ml pre vyplňte vody, ak vyplníte v rôznych produktov, môžu niektoré odlišné.

Materiál: ABS Spp + AKO jar

Uplatňovať odbore: kozmetika všetky druhy sypký púder, lesk prášok.

Pre túto položku, podrobnosti a jasný obraz jednotlivých náhradných dielov, môžete vidieť z nasledovné obrázky.

Ak sa robiť logo a farby na mieru, sme tiež súhlas, min je 12 000pcs.

Timabeauty je potešením poskytnúť rôzne a inovácií kozmetických výrobkov, náradia a príslušenstva v oblasti krásy. Neustále sa snaží čo najlepšie dodanie dobré produkty, konkurencieschopné ceny a vynikajúce služby.

Srdečne pripomenúť body:

1. Môžete miešať rôzne položky voľne na mieste, aby zachránil doprava nákladná, ale prosím, kontaktujte nás dopredu, pretože musíme, pozrite si naše úrovni inventára na tieto položky, ktoré môžete vyzdvihnúť.

2. Na niektoré položky, ak potrebujete veľké, aby množstvo alebo žiadosť vlastnú objednávky alebo balenie, prosím informujte nás, určite akceptovať vlastnú objednávky.

3. Ak máte veľké množstvo objednávky, ale starať o kvalitu, môžeme podať 1-2 ks vzorky, aby ste pre testovanie pred uvedením formálne objednávke, ak odchádzate DHL z FedEx účet.

Platba termín: Plná platba by mala byť vykonané pred robíme dodanie. Akceptujeme Alipay (Escrow), western union, Kreditné Karty, T/T platby na náš spoločnosti bankový účet.

Prepravné podmienky: Všetky tovar bude dodaný do 3-7 pracovných dní po obdržaní potvrdenia prijatia platby. My vám e-mail vám sledovacie číslo zásielky raz sme doručenie objednávky. Na zabezpečenie zásielky bezpečnosti a rýchle dodávky, v súčasnosti používame len EMS, DHL, FEDEX, UPS, TNT účet na lodi tovaru, pre väčšinu krajín, dodacia lehota je treba len 3-5 pracovných dní. Naša spoločnosť môže získať veľmi dobré zľavy pre našich zákazníkov. Ak objednávku množstvo je veľké, môžeme usporiadať tichom zásielky zachrániť náklad, sme zásielky oddelenie zvládnuť prepravy pre našich zákazníkov.

Vrátenie a vrátenie podmienky: Budeme vrátenie celej sumy, ak tovar, ktorý ste dostali, nie je rovnaký ako opis, výrobky by mali byť v dobrom stave a mali by sa vrátiť k nám, do 3 dní po prijatí to. Chybný alebo poškodenie počas prepravy, prosím, kontaktujte nás v čase for exchange, no poštovné náklady, mali by sa brať zodpovednosť zákazníka.

Spätná väzba:

Spokojnosť zákazníka je veľmi dovoz na podnikanie. Ak ste spokojní s výrobkov a našich služieb, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu veľkoryso. Ak nie ste spokojní, prosím, kontaktujte nás skôr, ako budete robiť negatívnu spätnú väzbu, poďme spoločne pracovať na vyriešenie akéhokoľvek sporu alebo nedorozumenia počas rozdávania, môžete napísať e-mail na nás, náš služby koordinátor je Pán Chen Jacky

Štítky: voľný prášok kontajner, zlato loose powder kontajner, loose powder kontajner 3, prázdne mastencového prášok kontajner, tenké prášok kontajner, starožitný prášok kontajner, naplniteľné prášok kontajner, enpty loose powder kontajner, plastové loose powder kontajnerov, kovový prášok kontajner.


  • Číslo Modelu: TM-P1351
  • Každá fľaša hmotnosť: 54 g s sifter
  • Veľkosť: Loose powder Jar
  • Položka Druh: Fľašiach
  • farba: čierna čapica + jasné, jar
  • Čistý Objem: 10 ml (test vyplniť vody)
  • Štvorcový tvar jar: Veko s pripevnené zrkadlo
  • Materiál: ABS Spp+ AKO Jar

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good