433MHz AC220V 2 Relé Prijímač+RF Vysielač Bezdrôtového Diaľkového Ovládania Spínača pre Garážové brány Motor Vpred, Vzad

433MHz AC220V 2 Relé Prijímač+RF Vysielač Bezdrôtového Diaľkového Ovládania Spínača pre Garážové brány Motor Vpred, Vzad

433MHz AC220V 2 Relé Prijímač+RF Vysielač Bezdrôtového Diaľkového Ovládania Spínača pre Garážové brány Motor Vpred, Vzad

  • €10.09

    €12.15

Popis: 433MHz AC220V Relé Prijímač Diaľkový ovládač pre Garážové Motorových Projektor Opony

Prehľad

Bezdrôtový prijímač radič, a tri tlačidlo diaľkové ovládanie, navrhnuté a vyrobené našou spoločnosťou sú komplet bezdrôtový digitálny inteligentné diaľkové ovládanie komponentov, ktorý sa používa hlavne na kontrolu vpred a cúvanie a otáčanie motory na STRIEDAVÝ prúd (napr. projekčné plátno, elektrické záclony, elektrické ramienka). , garážové brány, zaťahovacie dvere, atď.), môžete použiť zariadenia, ktoré majú byť kontrolované na dosiahnutie motor je pozitívne a negatívne, alebo zapnutie a vypnutie konverzie, na dosiahnutie drôtových a bezdrôtových kompatibility.

Prijímanie regulátor má vlastnosti vysoká dôvernosť informácií, veľké skladovacie kapacity, stabilný výkon a nízku spotrebu energie, je vhodné použiť, a nie je potrebné prijať tradičné jumper alebo kód prepínanie kódovania, a len potrebuje na prenos bezdrôtového signálu prenášaného prostredníctvom diaľkového ovládača na prijímacie contro l. Zariadenie môže byť použité pre prijímanie a ukladanie. Každý príjem ovládač je možné uložiť viacero vysielačov (remote radiče). Ak sa naučili diaľkový ovládač je stratené počas používania, je len potrebné vymazať údaje, ktoré máte uložené v prijímajúcom radič, a stratený diaľkový ovládač nebude môcť prijímanie kontrolór vykonáva diaľkové ovládanie. Ak chcete znova získať práva na používanie, musí sa znovu naučil po majiteľ ju používať. To eliminuje obavy majiteľa, keď diaľkový ovládač je stratená, a poskytuje pohodlie pre pridanie nového diaľkového ovládača.

Funkcie:

Podpora inching prevádzky. Garážové brány ovládanie, premietacie záves ovládanie, diaľkové ovládanie opony, omietky stroj a iných oblastiach, ktoré majú výhody jednoduchá inštalácia, jednoduché ovládanie, bezpečnosť a spoľahlivosť.

Viac vzdialenej regulátory môžu byť naučil, a všetky kľúče každý diaľkový ovládač môže sa naučil. Jeden diaľkový ovládač môže ovládať viac prepínačov alebo viac vzdialených radiče môže ovládať jeden vypínač. Jedného tlačidla diaľkového ovládača je self-locking prepínač.

Na uľahčenie používania zákazníkov, tento ovládač je možné výstup suchý kontakt signál a žiť výstup. Jednoduchá obsluha, flexibilné a ľubovoľnej kombinácii.

Používa sa predovšetkým v oblasti lampy, elektrické dvere, okná, zdvíhacie zariadenia, výťahu kontroly a bezpečnostného priemyslu.

Špecifikácie:

Pracovné napätie: AC220±10%

Pracovná teplota: -25℃~+75℃

Pracovná frekvencia: 433MHz

Zaťaženie výkon: ≤500W

Príjem citlivosť: ≥-95dB

Diaľkové ovládanie vzdialenosť: 100-500 m (otvorený priestor)

Zúčtovanie metóda:

Po zabezpečiť, že napájací kábel je správne pripojený, power-na LED bude svietiť. Stlačte tlačidlo "STOP" tlačidlo, a nebudete ho uvoľnite. Počkajte, kým LED dióda blikne dvakrát. Zúčtovanie je kompletný.

Vyučovacie metódy: Najprv vymazať kód, potom stlačte tlačidlo "UP" alebo tlačidlo "DOWN" tlačidlo, stlačte jedno z tlačidiel na diaľkovom ovládači v rovnakom čase, počkajte, kým LED kontrolka bliká 5 krát a vzdelávanie je ukončené.

Poznámka: "UP" a "DOWN" kľúče sú samostatné učenie.

Buďte opatrní:

1. Na spodnej platni je nabitá. Nedotýkajte sa po zapnutí.

2. Ak motor nepracuje po inštalácii si môžete vymieňať smere riadku.

Poznámka:

Č maloobchodnom balení. Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palcový Prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Balenie obsahuje: 1 x 2 KANÁLY, Diaľkové Ovládanie Spínača

1 x Diaľkové Ovládanie

Štítky: alutech diaľkové ovládanie, ios relé prijímač, rf machin, arduino ir vysielač, m3 výkon, garážové brány remote controller, relé, 433 mhz prepínač, 2, remot spínača.


  • Frekvencia: 433 MHz
  • Použitie: Elektrické Dvere
  • Bezdrôtová Komunikácia: IR
  • Podpora APLIKÁCIÍ: Áno
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: GUGUJI222
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Kanál: 1
  • Názov Značky: XINYUANSHUNTONG
Littlebeecs32 2020-08-20

To earn 5 stars the supplier sould send a pie with the shipment. Overall I am very sstisfied. Fast shipment, product as described. Price oké

Theloki1 2021-02-04

.

Mama She 2020-11-29

Item never delivered and refused to make the refund. Merchant to avoid absolutely

Dagmar Zieglerhome 2020-12-01

Fast delivery, not yet checked.

Tamekicamcgee32 2020-12-22

good

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good