BTMETER BT-605A Svorka Meter 600A AC/DC Svorka-na Prúd Sondy Amp Adaptér Ideálne pre Prácu s Digitálnymi univerzálnych meracích prístrojov

BTMETER BT-605A Svorka Meter 600A AC/DC Svorka-na Prúd Sondy Amp Adaptér Ideálne pre Prácu s Digitálnymi univerzálnych meracích prístrojov

BTMETER BT-605A Svorka Meter 600A AC/DC Svorka-na Prúd Sondy Amp Adaptér Ideálne pre Prácu s Digitálnymi univerzálnych meracích prístrojov

  • €15.28

    €24.65

Na vás: Všetky naše produkty sú kvalitné zaručiť. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich produktov, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Po tom, čo sme vidieť správu, odpovieme vám čo najskôr. Veľmi pekne vám ďakujem za váš nákup!

BTMETER--profesionálne testovanie a Meranie riešenie služieb.

Sme špecializované sami vyskúšať,meracích a monitorovacích prístrojov a softvéru, ktoré sú široko používané v elektrických,HVAC,automobilový priemysel,riešenie problémov so sieťou,ako aj v fanúšikov,elektrické,priemyselné,proces a kalibrácia aplikácie.

Popis Produktu

★【AC/DC 600A Svorka-na Sonda] vyzýva, ktoré sú Schopné merať AC/DC až 600 zosilňovačov, BT-605A svorka adaptér je postavený na vyššie aktuálne merania. ★【Skvelý Spoločník na DMMs] vyzýva 1mV za ampér výstup & standard 3/4 palca banán konektorom je kompatibilný s väčšinou multitesters, že funkcie s 1mV citlivosť. ★【Presné Ampér Meranie] vyzýva+/- 3.0%+10 presnosť pre výstupného signálu konverzie. Šípka na Čeľusť označuje JEDNOSMERNÝ prúd smere pozitívny prúd ( z pozitívnej na negatívnu) ★【Jednoduché Použitie] vyzýva Maximálne Čeľuste Kaliber Veľkosti až do 1.77 palcov (45mm), umožňuje vykonávať presné AC alebo DC prúd merania až 600 zosilňovačov bez porušenia okruhu. ★【Tipy] vyzýva Uvedenie amp-svorka na kábel napájania nemal dostať čítanie, budete musieť dať amp upevnite okolo live wire len, alebo použiť "na STRIEDAVÉ napätie splitter".

Špecifikácia

❈DC Prúd: 600 A ❈STRIEDAVÝ Prúd: 600 A ❈Čeľuste Kaliber: 1.77 palec ❈Výstup Konverzie: 1mV/1A ❈Konverzie Presnosť: +/- 3.0% + 5 číslic ❈Impedancia výstupu: 10K ❈Rozmer: 7.05*3.54*1.42 palec

Tipy pre BT-605A:

☞Dokonale pracovať s BTMETER univerzálnych meracích prístrojov, ako sú: BT-770M, BT-770N, BT-770K, BT-90EPD, BT-90EPC, BT-6688G, BT-6688H, atď. ☞Keď vykonávať JEDNOSMERNÝ prúd merania, vždy stlačte tlačidlo "REL" kľúč na multimeter aby sleduje ju. ☞, Keď vykonávajú STRIEDAVÝ prúd merania, použite vždy upevnite ísť okolo live wire len, alebo použiť "na STRIEDAVÉ napätie splitter" ☞Pripojte čierny banán konektor BT-605A AC/DC Current Clamp Adaptér na "COM" port a červené banánových na "µA mA" port. ☞Stlačte "VYBRAŤ" tlačidlo na multimeter a stlačte AC/DC tlačidlo na Svorke Adaptér na výber "DC" alebo "AC" meranie . ☞Šípku na pravej strane Čeľuste označuje JEDNOSMERNÝ prúd smere pozitívny prúd ( z pozitívnej na negatívnu ).

Package

Svorka Meter*1 Návod Na Použitie*1

♥ Ruskej sklad má skladom a dodacia adresa je ruský objednávky. Budeme loď z ruskej skladu. Môžete zobraziť produkty v o tri až desať dní.

♥ Produkt je skladom v USA skladu. Ak prijímajúcej krajiny, ako je USA, to môže byť dodaný z USA skladu. Môžete dostávať produktu tri až sedem dní po výrobku je dodaný.

Štítky: svorka meter ac dc prúd, mestek digitálne svorka meter ac dc prúd, svorka prúd, ammet, xl4016, oscilloscop sondy, prúd sondy svorka meter, svorka medzi takéto osobnosti patrí meter, 220v ac na dc 12v eú auto adaptér konvertor, digitálny svorka meter univerzálnych meracích prístrojov ac dc voltmeter.


  • Názov Značky: BTMETER
  • Čeľuste Ráže: 45mm
  • Power led: Áno
  • Číslo Modelu: BT-605A
  • Signál výstup: 1mV/1A
  • Hmotnosť: 400g
  • Typ Batérie: 9V(6F22)X1
  • Meranie Aktuálnej Ponuky: 600A
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • DC/AC Switch: Áno
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: ŽIADNE

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good