3in1 Touch Regulátor Silikónové Uchopenie Krúžok Kryt+Nastaviteľný Remienok na Ruku +Palec na oculus Quest 2 VR Ochranné

3in1 Touch Regulátor Silikónové Uchopenie Krúžok Kryt+Nastaviteľný Remienok na Ruku +Palec na oculus Quest 2 VR Ochranné

3in1 Touch Regulátor Silikónové Uchopenie Krúžok Kryt+Nastaviteľný Remienok na Ruku +Palec na oculus Quest 2 VR Ochranné

  • €8.38

    €10.22

Popis:

OOTDTY

Plnú ochranu - silikónové touch regulátor rukoväť kryt a ochranný krúžok kryt poskytuje úplnú ochranu pre váš Quest 2 radiče z dopadajúcich, škrabanie, a znečistenia. Koleno popruh je vyrobený z trvanlivé PU Kože, ktorá zabraňuje radiče z toho, vyhodiť počas hrania hry.

Veľká prispôsobiteľnosť - Nylon magic pásky s kovovou prackou dizajn robí koleno popruh nastaviteľné, aby sa zmestili rôzne veľkosti rúk. Otočná umožňuje jemne upraviť uhol podľa rôznych veľkosti ruky alebo hra, akcie, pridávať viac flexibility.

Otvor dizajn - otvor dizajn na silikónové ochranné krúžok kryt zabezpečuje, že signál môže zadajte radič normálne. Nastaviteľné elastické popruhy sú vyrobené z elastickej tkaniny na nosenie, pružnosť a anti-sklzu. Anti-kolízie ochrany silikónové krúžky sú vyrobené z kvalitného silikónu.

Vzhľad Humanized Prst Zásuvka Dizajn - Nové protišmykové dizajn, pridať protišmykových vzor čiary na povrchu, Špeciálne priľnavosť odolnosť pri vysokej intenzity VR hrať alebo spotené ruky, môžete ľahko držať ovládači a zabrániť pádu alebo pádu. čo je pohodlnejšie pre ľudí s veľkými rukami držať a ľahko dosiahnuť všetky tlačidlá; bod návrh na krúžok kryt môže pôsobiť ako buffer, kedy krúžok je hit, ktorý je voľný od nárazu a poškriabaniu.

Špecifikácie:

Názov: Rukoväť Ochranný Kryt pre oculus Quest 2 VR

Materiál: silikón

Farba: čierna,biela

Poznámka:

Č maloobchodnom balení.

Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palec

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Package zahrnuté:

1 Pár touch regulátor grip zahŕňa

1 Pár koleno popruhy

1 pár Tlačidlo krytu

Vezmite prosím na vedomie: VR hosť a radič nie sú zahrnuté

Štítky: quest 2 popruh, ovládanie vr, oculus quest 2 bočný kryt, oculus quest popruh, kirk, oculus quest 2 popruh na zápästie, zbraň oculus, quest 2, 4k vr, oculus popruh.


  • Názov Značky: TCAM
  • Kompatibilné Značky: Pre Oculus Quest 2
  • Názov:
  • Druh: Silikónové Uchopenie Krúžok Kryt
  • Kompatibilný Model: Pre Oculus Quest 2
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good