Profesionálne Stage Svetlo 25W 86 RGB LED Svetlo, 4 Kanálový DMX512 Ovládanie Projektora DJ Party Disco Stage svetlo

Profesionálne Stage Svetlo 25W 86 RGB LED Svetlo, 4 Kanálový DMX512 Ovládanie Projektora DJ Party Disco Stage svetlo

Profesionálne Stage Svetlo 25W 86 RGB LED Svetlo, 4 Kanálový DMX512 Ovládanie Projektora DJ Party Disco Stage svetlo

  • Kategória: misc
  • Kód Výrobku : w149509
  • Dostupnosť : Skladom
  • €19.32

    €20.55

Funkcie: Profesionálne high power 4 Kanálový DMX-512 LED fáze svetlo. Vstavané automatické programy a aktivované zvukom programy. Individuálne riadenie červená, zelená a modrá Led. Statickú farbu a farbu RGB miešanie s alebo bez DMX regulátor. Režimy: Farba postupnej zmene / color skok zmena / blesk / beží nastavenie rýchlosti. Nízka spotreba energie. Skvelé pre klub, DJ show, domáce stranu, tanečná sála, kapely, atď. Špecifikácie: Bývanie : Hliníková zliatina Kanál: 4 LED priemer: 5mm / 0.2 v Svetelný zdroj: 86pcs ultra jasné Led diódy (Červená: 44pcs, Zelená: 21pcs, Modrá: 21pcs) Lineárne elektronické stmievač: od 0-100% Plug štandard: USA/EÚ/AU/UK plug Vstupné napájanie: AC 90-240V, 50-60Hz príkon: 25W režim Ovládania: DMX512, Zvuk, Master/slave Položku veľkosť: 11.8 * 8.6 cm / 4.6 * 3.4 (Priemer * H) Položka hmotnosť: 745g / 1.6 Kg rozmery balenia: 19 * 17 * 16 cm / 7.5 * 6.7 * 6.3 v hmotnosť balenia: 838g / 1.8 Kg balenie obsahuje: 1 * LED Fáze Light 1 * užívateľská príručka

1) akceptujeme Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie),Všetky objednávky bude dodaný z Našej Továrne DHL:2-5 Dní, UPSS:5-7 Dní, UPSE:4-6 Dní, FEDEX: 5-7 dní a TNT, EMS, ČÍNA POAT A HONGKONG PRÍSPEVOK.kontaktujte nás, prosím, pred nákupom ak ste v www.fotoknihy-mcl.sk exkluzívne krajín.

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Máme veľa skúseností na to, aby nižšia hodnota na faktúre priložené k tovaru a znížiť colné daň uhradiť na vášho Dovozu. Nižšia hodnota na faktúre sa bude považovať za DAR, ak nepotrebujete "dar", neváhajte a povedzte mi. Ak máte ťažkosti v robení vaša vôľa, alebo budete musieť prehľadať menej hodnota platby stránke, prosím povedzte nám, robíme to pre vás! Sme továreň v Číne, pre väčšinu produktov, máme ich na sklade, stačí nám dať 1-2 dni na testovanie svetlá.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.fotoknihy-mcl.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1.2 rokov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo dodávané s 12-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.fotoknihy-mcl.sk!

1. Sme Pôvodné Osvetlenie. Sme v láske s svietidiel a elektronické výrobky, a radi by sme pre vás skontrolovať, a kontaktujte nás v prípade akýchkoľvek otázok.

2. Chceme, aby ste boli úplne spokojní s nákupom z nás. Budeme vám sledovacie číslo na vás, na www.fotoknihy-mcl.sk/e-mail. Vážime si necháte 5 STAR Detailné Hodnotenie Predajcu a POZITÍVNU spätnú Väzbu pre nás po prijatí položky.

3. Ak narazíte na nejaké problémy, o niečo, prosím správy/e-mailu nám, aby nás príležitosť na nápravu žiadny problém a my sa budeme snažiť pomôcť vyriešiť problém.Máme 24 hodín on-line služby.Správy sú zodpovedané v rámci 12 hodín a od pondelka až do nedele,uisťujeme vás, všetky zákaznícke otázky sú vysokú prioritu a bude reagovať včas a profesionálne.Vaša spokojnosť je zaručená.

Štítky: dmx led, dj laser, dj, numark dj, spoločník bábika, ovládanie dmx, virtual dj 3, galaxy projektor, dj mixer, l led osvetlenie.


  • Štýl: DMX Fáze Svetlo
  • Príležitosti: Profesionálne Stage & DJ
  • Položka Druh: Etapa Svetelný Efekt
  • Názov Značky: GVT

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good