Integrovaný Zámok KALI JE ZUBOV DLHÉ ZUBY FEMDOM CBT Mieška Prívesok Muž Mravnosť Zariadenie Kalis zuby mravnosť zariadenie Spike Krúžok

Integrovaný Zámok KALI JE ZUBOV DLHÉ ZUBY FEMDOM CBT Mieška Prívesok Muž Mravnosť Zariadenie Kalis zuby mravnosť zariadenie Spike Krúžok

Integrovaný Zámok KALI JE ZUBOV DLHÉ ZUBY FEMDOM CBT Mieška Prívesok Muž Mravnosť Zariadenie Kalis zuby mravnosť zariadenie Spike Krúžok

  • €43.34

    €49.25

Veľmi pekne ďakujem za vašu návštevu nášho obchodu.všetky naše výrobky sú certifikované 100% lekárskeho-gr de nehrdzavejúcej ocele.Dajte si pozor na lacnejšie produkty, ktoré výrobky nie sú pevné chirurgickej ocele, ale chrómovaný oceľový alebo slabá kvalita ocele.Budeme obsahovať iba tento súhlas na naše 100% chirurgickej ocele výrobky.

Kali je Zubov Mravnosť Zariadenie - Rozšírené je najlepší v oboch mučenia a muž cudnosť. Tento krúžok ozubené je oko s hrotmi ukázal smerom dovnútra, na erotické, sexuálne popieranie. Kali je Zubov Mravnosť Zariadenie, je skutočne jedným z najdivokejšie CBT hračky sú k dispozícii na trhu.

Nosiť položku, položte Kali je Zubov Mravnosť Zariadenie okolo hriadeľa pred plnú erekciu. Ako nositeľ získa vzbudila krúžku dostane kratšie a hrotmi, začne kopať do penisu bráni erekcie.

Môžete tiež urobiť to do ostrých Penis krúžok. Ak chcete tak urobiť, umiestnite ho na základni penis a gule a zaistite ho na s visiacim zámkom. Alebo by ste mohli urobiť to do zaujímavý loptu srd zariadenia, balenie je po celom mieška zo semenníkov.

NOVÝ Model s integrovaným Zámkom. Jedinečný Dizajn. ZLATO DLHÉ ZUBY! Dlhšie, ostrejšie, prísnejšie. Tento nový model je dodávaný s 16 mm zuby verzus iba 10 mm na populárnej jeden. Skrutky môžu byť utiahnite pre konečný potešenie popieranie. Prispôsobiť sa všetkým penis veľkosti. Tento ozubeným penis krúžok je oceľové oko s hrotmi ukázal smerom dovnútra, na erotické, sexuálne popretie! 2 riadky radosť zuby. Kali je Zubov ponúka č štvrťroku, aby vaše telo bábka, a ako zámok listov na miesto, ktoré sa stanú úplne na svoje milosrdenstvo. Bez erekcie povolené, alebo..a painfull jeden. Pocit vytvorená je úchvatný, a učí ho ovládať svoje vzrušenie. Je to teda aj anti-vybudovanie zariadenia a anti-masturbácia zariadenie. Malý a ľahký, Kali je Zubov je veľmi diskrétne a neznateľné pod nohavice. NÁPADY NA POUŽITIE Kali je Zubov zariadenie môže slúžiť pár účely, v závislosti od toho, koľko disciplíny chcete napáchať: Efektívna mravnosť zariadenie. Miesto okolo hriadeľa jeho penisu, potom, keď sa dostane erekciu bodov bude kopať do jeho najcitlivejšie telo. Pridaním penis krúžok. Ak chcete tak urobiť, umiestnite ho na základni penis a gule a zaistite ho na s visiacim zámkom. Loptu srd zariadenia, balenie je po celom mieška zo semenníkov. VEĽKOSŤ: Adapte na všetky veľkosti s nastaviteľné skrutky. 1.5 palcový vnútorný priemer (bez zubov), Zub dĺžka je 16 mm, ich vyčnievajú z MATERIÁLU: Zdravotnícke Triedy z Nehrdzavejúcej Ocele, Bez hrdze zaručené, hygienické a extra pevné OBSAH balenia a ochrana OSOBNÝCH údajov: Obsahuje 1 Kali je Zubov, 1 velvet taška, 1 mini skrutkovač, 1 visiaci zámok, 1 sada kľúčov. Vždy Dodávané v Diskrétnom Balení.

1.DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat. 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.fotoknihy-mcl.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1.Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše Business development,Tak prosím opustí spätnú Väzbu, 5 Hviezdy, ak ste spokojní s našimi výrobkami,Ďakujem vám veľmi pekne. 2.Nenechávajte Negatívnej Spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc,prosím neváhajte a Kontaktujte sa s nami najskôr, ak máte nejaký problém.Spätná väzba je náš život,pred odchodom neutrálne alebo negatívne pripomienky,prosím kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie,Budeme odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné,vopred vám Ďakujeme za vašu trpezlivosť. Dúfam, Že Sa Vám Užite Si Nakupovanie!!!!!

Štítky: bdsm, krúžok mieška, mieška mučenia, cbt, kali escrima, cbt muž, cbt bdsm kovov, kovové obohateného cudnosť, klietka kohút, pás mravnosť muž.


  • KALI JE ZUBOV: kali je zubov mravnosť zariadenia
  • Kalis zuby loptu srd: mučenie zariadenia
  • Číslo Modelu: 049LIN
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Položka Druh: Krúžky Na Penis
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Oneskorená ejakulácia: Penis krúžok
  • Nemravný Obrázok: No
Rauf1 31 2020-11-27

Wonderful system that creates immense pleasure in pain. The stronger the erection, the more sharp teeth fall into the flesh. Chastity guaranteed of the slave punished if not wise. The ring is very beautiful, perfect finish of the elements. Its weight is ideal. Comes with small screwdriver.

Alfira 1959 2020-12-19

splendid

Stevenronandreg 2020-08-20

very nice article and fast shipment

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good