3ks 10 cm Biele Umelé snehové Vločky pre Očarujúce Vianočné Ozdoby na Vianočné stromčeky Mrazené Strany Prívesok Dovolenku a Home Decor

3ks 10 cm Biele Umelé snehové Vločky pre Očarujúce Vianočné Ozdoby na Vianočné stromčeky Mrazené Strany Prívesok Dovolenku a Home Decor

3ks 10 cm Biele Umelé snehové Vločky pre Očarujúce Vianočné Ozdoby na Vianočné stromčeky Mrazené Strany Prívesok Dovolenku a Home Decor

  • Kategória: misc
  • Kód Výrobku : w151030
  • Dostupnosť : Skladom
  • €4.21


3ks 10 cm Biele Umelé snehové Vločky pre Očarujúce Vianočné Ozdoby na Vianočné stromčeky Mrazené Strany Prívesok Dovolenku a Home Decor

Popis

Materiál: Plast

Farba: Silver/Gold/Modrá/Sky Blue/White/Red

Veľkosť: 10cmx10cmx5cm

Téma: Vianoce

Umelé Zasnežovanie Typ: 3D Snowflake

Package Zahrnuté:3ks/veľa

Vianočný stromček snehové vločky Dekorácie Vhodné na dekoráciu v hoteli,reštaurácia,luxusné restaurnat,peruimeter buyildings,kaštieľ a tak na DI natale predviesť krajinných scenérií, spĺňajú prispôsobené potrebám zákazníkov

Tam sa môže mierne rozdiel vo farbe, pretože počítača drobné nastavenia

S tým rozdielom, v meracej metódy. Prosím, dovoľte 1-3 cm, vo veľkosti odchýlky.

Keď sme loď výrobku, bude odišiel na dva kusy, aby sa zabránilo poškodeniu počas pôrodu. Vezmite prosím na vedomie.

O Dopravu

1. Vašu zásielku bude dodávaný do 2~7days po Zaplatení Overené.

2. Dodacia Lehota:

Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus pozemok sa 25~60days,niektorých vzdialených oblastiach bude 90 dní,ako napríklad Brazília, Čile,Argentína iné Africké krajiny. Prosím pochopenie.Ako sa uvádza v www.fotoknihy-mcl.sk&Poštová, môžete len sledovať informácie o doručení, zatiaľ čo vaše pozemok v Číne.Prosím, nebojte sa o svoj pozemok keď to nemôže byť sledované, pretože to znamená, že vašu zásielku mal alreay ľavej Číne.

ePacket trvá 7~16 dní do USA a o 27days do Európskych Krajín.Môžete sledovať vašu zásielku všetkých procesu doručovania.

Čína Príspevok Registra Air Mail parcely trvať 20~50 dní,možno 90 dní do Brazílie..Zákazníci môžu sledovať úplné informácie o dodávke.

Podporujeme Drop Shipping.Ak chcete, aby niektoré produkty v našom obchode a poslať svojim zákazníkom,prosím, zvoľte doručenie spôsobov, ePacket. www.fotoknihy-mcl.sk Štandardná Doprava alebo Čína Príspevok Registra Ail Mail.Budete získať sledovacie číslo potom, čo expedície zásielok.

Ak chcete objednávku a montáž produktov,zvoľte si, prosím, najkratšia dodacia lehota je bezpečné vyučovacie metódy, ako DHL,EMS,TNT alebo FedEx.Kontaktujte nás, ak chcete zistiť, či by sme mohli vám dať nejaké zľavy za objednávku.

3.My len loď na adresu, ktorú ste uviedli v Objednávke.Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna. Dovozné clá, dane a poplatky Nie sú Zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto ceny sú kupujúceho zodpovednosti.

4.Dodacia lehota pre niektoré krajiny by mohli byť dlhšie, najmä v dňa Festivalu. To môže byť potrebné viac dni, aby sa dospelo. Čakajte prosím, v trpezlivosti a budeme sledovať express doručiť zásielku čo najskôr. Spätná väzba

1.Prosím, povedzte nám, v čase, keď ochrany čas sa skončil a ste nedostali zásielky.Pomôžeme vám rozšíriť kupujúci ochranu čas tak, aby ste stále pod ochranu podľa Ailexpress. Nemusíte otvorenej, kým si dodacia lehota konca.

2.Prosím potvrďte doručenia tovaru po máš ich.

Ak máte akékoľvek otázky pre produkty, ktoré si dostal, prosím, kontaktujte nás v čase a budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy.

3.Ak ste spokojní s produktmi, spokojní s tým vysporiadať, prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu. To je pre nás veľmi dôležité. Ďakujeme.

Vďaka za váš čas~Vitajte na našej predajni opäť~

Štítky: narodeniny mrazené strany, displej tsdz2, 48V 750W, dekor mrazené, 48v 500w striedavé, 350w hub motorových skúter, elsa strany, 7 palcový hub motora, 500w bldc, mrazené.


  • arvore de natal vianočný stromček decoratio: Vianočné Ozdoby
  • vianočná vločka dekorácie okna: snowflake party dekorácie
  • adornos de navidad para casa: nový rok
  • Číslo Modelu: XH18-10-F
  • svadobné dekorácie: vianočný strom dekorácie snowflake
  • Názov Značky: omksnowflake
  • enfeites natal arbol de navidad: plastové snowflake dekorácie
  • enfeites de natal adornos de navidad : vianočné dekorácie pre domov

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good