HSS Twist vrtáka Set 3 Okraja Hlavy 8% Vysoká Kobaltu vrtáka pre Nehrdzavejúcej Ocele, Dreva, Kovov Vŕtanie 6pcs/veľa

HSS Twist vrtáka Set 3 Okraja Hlavy 8% Vysoká Kobaltu vrtáka pre Nehrdzavejúcej Ocele, Dreva, Kovov Vŕtanie 6pcs/veľa

HSS Twist vrtáka Set 3 Okraja Hlavy 8% Vysoká Kobaltu vrtáka pre Nehrdzavejúcej Ocele, Dreva, Kovov Vŕtanie 6pcs/veľa

  • €5.59

    €9.32

Hlavné Funkcie

【Combo Sada 6 Veľkostiach] vyzýva 6 väčšina bežne používaných veľkostí uspokojí všetky vaše potreby. Tento vrtákov sada sa hodí väčšina elektrická vŕtačka je v súčasnosti na trhu a prísť s prenosné plastové taška pre jednoduché skladovanie a organizácie. 【M35 Kobaltu rýchloreznej Ocele] vyzýva Priemysel grade 6542 rýchloreznej ocele drill bit nastavený, ťažšie, než 4241 HSS používať v iných podobných vrtákov sada. Tieto vrtákov tiež obsahujú 5% Kobaltu, ktorý zvyšuje oteruvzdornosť a odolnosť. 【 Plne Zem Process & 135-stupeň Split Point] vyzýva Plne zem špirálovej drážke, dizajn rýchlo znižuje trenie a tepla pre rýchlejšie a chladnejšie vŕtanie výkon. 135-stupeň split point s rovnou ramienka zabraňuje prechádzky a uľahčuje presné vŕtanie a rýchlejšie. Č center úder je potrebné. 【Viacerých Aplikácií] vyzýva Vhodný pre Rezanie Tvrdých Kovov, ako sú Nehrdzavejúca Oceľ, Oceľ a Liatina, ako aj Dreva, Hliníka, Zliatiny a Iné Mäkšie Kovov, vrátane dlaždice, betón, dlaždice, tehly, drevo, plast, sklo, muriva a viac. 【 Efektívne pracovať] vyzýva produkt má ostré hrany a vysoké vŕtanie efektívnosti. Centrum produkt má ostré serrations, a s jeho pomocou, vŕtačku môže pokračovať vŕtať horizontálne po vŕtanie.

Použitie Scenáre Vhodné pre holing, rezanie na drevo, mäkké kovy, hliníkový plech, železo, atď. Špecifikácia 3-8Mm Titán Potiahnutý Hss Vrtákov Sada 4 mm × 1, 5 mm × 1 6 mm × 1 6,5 mm × 1, 8 mm × 1 3 mm × 1

Veľkosť produktu na Vedomie, Keď vŕtanie tvrdých materiálov (sklo, keramické dlaždice, mramor či žula), namažte s vodou.atď. Vzhľadom na ručné merania, nechajte mierne meranie odchýlky. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.

Štítky: vŕtačka tupia, twist dreva drill bit nastavený, vŕtačka nehrdzavejúcej ocele, 50 mm vrták, kobalt vrtákov, vrták hss kovov, driil, kužeľ na kov, HSS, drill bit.


  • Použitie: Kovov Vŕtanie
  • Materiál: Rýchloreznej Ocele
  • Druh: Twist Vrtáka
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • DIY Dodávky: Tesárstvo
  • Názov Značky: Halojaju
Tarasudod 2021-01-04

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good