Eofashion Islamské Oblečenie Moslimských Žien S Dlhým Rukávom Šedá Sportwear S Kapucňou A Nohavice Plus Veľkosť Vysokej Kvality Sweatwear

Eofashion Islamské Oblečenie Moslimských Žien S Dlhým Rukávom Šedá Sportwear S Kapucňou A Nohavice Plus Veľkosť Vysokej Kvality Sweatwear

Eofashion Islamské Oblečenie Moslimských Žien S Dlhým Rukávom Šedá Sportwear S Kapucňou A Nohavice Plus Veľkosť Vysokej Kvality Sweatwear

  • Kategória: misc
  • Kód Výrobku : w152863
  • Dostupnosť : Skladom
  • €29.10

    €40.41

Eofashion Islamské Oblečenie Moslimských Žien S Dlhým Rukávom Šedá Sportwear S Kapucňou A Nohavice Plus Veľkosť Vysokej Kvality Sweatwear

Hidžáb Tepláková Súprava

Máme starostlivo a oddane uvedené vyrába naše tepláky, hornej časti pozostávajúce a dolnej časti, pre ženy, ktoré majú radi šport štýl života, v Bavlna - Pohodlné nosenie, široká tela (M - L - XL - XXL) rozsah, vhodný pre všetky ročné obdobia.

Textílie Informácie:

75% Bavlna, 20% Polyester, 5% Lycra

Rozmery Produktu na Obrázku:

Veľkosť: S (36-38), Dĺžka: 90 cm, Hrudník: 98 cm, Pas: 94 cm, Hip: 108 cm

Upozornenie : Prosím, pozorne skontrolujte naše veľkosť grafu obrázok šperky organza darčekové tašky svadobné presná veľkosť pre seba, ako si objednanie, vďaka!

Prečo By Sme Mali Vybrať Bavlnené Oblečenie?

Bavlna je prírodné rastlinné vlákniny rôzne a vyplývajú z kukly z bavlny rastlín. Bavlna je chemicky skladá z celulózy, ktorá sa skladá z bavlny, vosk, olej a bavlnené vlákna.

Bavlnené vlákna sú myšlienka k boli používa už od dávnych čias. Bavlnená priadza je prírodná látka získaná krútenie dlhé, vláknité chĺpky, ktoré zábal bavlny semien rastlín. Tieto vlákna sa líšia vo vás a hrúbka a sú savé, čo bavlna pocit, mäkké a pohodlné pre použitie v odevy. Bavlnené tkaniny sú široko nosiť takmer v každom podnebí, teplej a studenej kvôli jeho priedušná konštrukcia, prírodné, vedomie, pocit tepla, pretože je to všestranný typ tkaniny. Hoci bavlnené tkaniny udržať v pohode a v lete tiež udržať teplo v zime, tak to je druh tkaniny, ktoré môžu byť použité vo všetkých štyroch ročných obdobiach. Bavlna je pružné, pevné a trvanlivé, z dôvodu vlastníctva z prírodných vlákien v jeho štruktúre.

Faktory, ktoré rozlišovať bavlna z iných vlákien rozlišovať faktory ako absorbancia, pevnosť, jemnosť, zatiaľ čo mokrý. Z tohto dôvodu, to je zvyčajne používa v bielizeň, domáci textil, ponožky, tričká, košele, pyžamá, atď. v preferovaných oblastí.

Textílie vyrobené z Polyesterovej priadze (polyesterové vlákno) môže byť preferované v oblečení, šitie alebo povlak práce, ako aj zmiešané a používa s prírodných vlákien. Ak sa pozriete na oblečenie, ktoré ste už zakúpili, môžete vidieť frázy ako 70% Bavlna, 30% polyester na etiketách. Od Polyesterovej textílie je štrukturálne nie pokrčené a flexibilné, je určené na zníženie vrások sadzby prírodných tkanín a poskytujú flexibilitu tým, že mieša s prírodných vlákien.

Ako sa meria?

1 - Ako zmerať hrudi?

Môžete merať drží pásky opatrenie z vášho späť do najširšej časti hrudníka, paralelne s podlahou.

2 - Ako zmerať pás?

Môžete si pás podľa veľkosti okolo pásky opatrenie okolo oblasti nad bedrovej kosti.

3 - Ako zmerať svoje hip?

Si môžete zmerať svoje hip umiestnením pásky opatrenie paralelne k najširšej časti vášho boku.

4 - Ako zmerať obvod krku?

Opatrenie paralelne s podlahou, centrovanie obvod krku.

5 - Ako zmerať vnútorné nohy dĺžka?

Môžete získať vnútri nohu dĺžky, meranie dĺžky zvnútra vašej nohy, od rozkroku váš členok. Džínsy veľkosti sú zvyčajne vyjadrené v palcoch. (W: 30, L: 32) prvé z týchto čísel predstavuje pása, veľkosť, druhá je vaše vnútorné nohu dĺžky.

6 - Ako merať dĺžka tela?

Meranie výšky, zatiaľ čo vaše nohy sú holé, na rovnú podlahu, oprel sa vertikálne na pevnú zem, po určení najvyšším bodom lebky, meria sa až k základni.

7 - Ako merať dĺžka nôh?

Opatrenie časť z vášho päty na úroveň svojho najdlhší prst, pravítko alebo pásky opatrenie, dáva dĺžka nôh.

Budeme loď z balíčka do 1-2 pracovných dní po platby vymazané.

Prosím, uistite sa, že, že, že, že svoju adresu a telefónne číslo sú správne, pred nákupom.

Doprava zadarmo, neznamená, že nemusíte platiť navyše Ciel;

Odhadovaný Čas Doručenia, ako Odkaz.

Brazília Kupujúcich ,prosím zanechať váš CPF číslo.

Čile Kupujúcich, prosím zanechať váš RUJE číslo.

Ruský Kupujúci, prosím zanechať svoje Úplné Meno.

Náš výrobný závod je v Turecku. Dodacia lehota do Ruska je 10 dní.

Stojíme za každý produkt, ktoré predávame. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom, prosím, láskavo kontaktujte náš služby zákazníkom zástupcov o pomoc.

Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave, aby získali nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru.

Kupujúci je zodpovedný za vrátenie nákladov. Poštovné a balné poplatky nie sú refundovateľné.

Prosím, používajte len www.fotoknihy-mcl.sk správu kontaktujte nás;

Všetky e-maily budú odpovedali do 1 pracovného dňa.

Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a my vám odpovieme vám čo najskôr.

Štítky: swimmwear ženy, sweatwear pre ženy, moslimský muž sady, spp hidžáb, dubaj islam nohavice, moslim, prívesky, súpravy, swuimsuit, móda moslimských, saudská šatku, šport vyhovovali ženy.


  • Materiál: Bavlna
  • Štýl: Príležitostné
  • Dekorácie: Vrecká
  • Názov Značky: Elif Okur
  • Pôvod: TR(Pôvodu)
  • Oddelenie Meno: Dospelý

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good