Geometrické Úsek Gauč Kryt All-inclusive elastické slipcove Gauči Prípade na Iný Tvar Gauč Loveseat Stoličky L-Style Gauč Prípade

Geometrické Úsek Gauč Kryt All-inclusive elastické slipcove Gauči Prípade na Iný Tvar Gauč Loveseat Stoličky L-Style Gauč Prípade

Geometrické Úsek Gauč Kryt All-inclusive elastické slipcove Gauči Prípade na Iný Tvar Gauč Loveseat Stoličky L-Style Gauč Prípade

  • €9.16

    €16.35

Informácie o produkte

Balenie Obsahuje:1pc gauč kryt Výrobku je len gauč kryt, nie vrátane vankúš.(Jednotkovú cenu je len pre 1pc gauč kryt,nemusia zahŕňať vankúš alebo iné príslušenstvo,ak chcete vankúš,potrebujete miesto, aby samostatne.) Veľkosť Navrhuje: prosím opatrenie pohovke patria opierky na ruky,potom si vyberte veľkosť.Ak nechcete opatrenia zahŕňajú podrúčky,pohovka kryt bude menšie ako pohovke. · 1-miestna sedačková lanovka, dĺžka pohovky by mali byť v rámci 90-140 cm · 2-miestna sedačková lanovka, dĺžka pohovky by mali byť v rámci 145-185 cm · 3-miestna sedačková lanovka, Dĺžka pohovky by mali byť 195-230 cm · 4-miestna sedačková lanovka, dĺžka pohovky by mali byť 235-300 cm L typ alebo Roh alebo výkres gauč, ktorý v kombinácii s 2 časti oddelene, budete musieť objednať 2 ks kryt na to. Veľkosť krytu závisí od dĺžky AA, BB a CC linky. Napríklad: v Prípade, AA=200 cm, BB=160 cm, potom by ste mali ísť pre 1 PC tri-miestna pohovka kryt a 1 PC dva-miestna pohovka kryt. Naše pohovky kryt uplatniteľné na gauč, ktorý je rozdiel,medzi sedadlom s operadlom a opierkou.(Prosím, uistite sa, že váš gauč má hlbokú priepasť do sklzu peny barov, pred nákupom.Naše pohovky kryt nie je vhodný na gauč s malou medzerou.) Používa: Tento základný slipcover štíty a chráni váš nábytok z škvrny, škvrny, opotrebenie, aby sa zabránilo jej získanie v troskách. To je skvelé pre domy s domáce zvieratá, alebo pre každého, kto hľadá ekonomické riešenie pre nábytok ochranu.Dokonca si môžete kúpiť rôzne farby a zdobiť gauč podľa sezóny a nálady. Poznámky: 1、veľkosť tlačidlo :obliečka na Vankúš 2pc, Znamená 2pc vankúš,nie gauč kryt. 2、 Ručné meranie 1-3 chyba je prípustné,rôzne krajiny majú rôzne veľkosti,skontrolujte prosím, či je pred zakúpením. 3、 Vzhľadom na dlhé vzdialenosti prepravu problém,produkt bude trochu zložiť,to možno nie je tak rovný, ako obrázok ,ale dávka sa nesmie mať vplyv na kvalitu a použitie výrobku. 4、 Keďže rozdiel medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme, že vzor je rovnaké, ako je uvedené na fotkách. 5、, Ktorý z nich si nemôže vybrať od farebné tlačidlo,prosím, kontaktujte nás. Upozornenia: · nepoužívajte bieliace prostriedky na umývanie krytov · Umyť s odevy alebo oblečenie s podobnými farbami.

budeme akceptovať vráti a vrátenie peňazí ak je položka mať žiadny problém

1.Servisné služby ponúkame v rámci teda 12-všetky správy budú odpovedali na prvom.Kontaktujte nás prosím na prijaté správy alebo obchodník, manažér

2.Strieľať obrázky Produktov sú 100% v-druh streľby,ale preto, svetla,uhol a iných problémov, bude mať trochu iné

3.Spätná väzba Prosím zanechať 4 alebo 5 star,takže vieme, že ste prijatí vašej objednávke a že sú spokojní s položku.Budeme robiť rovnaké pre vás.Ak tam bol nejaký problém s nákupom,uistite sa, že ste sa na nás obrátiť pred odchodom spätnú väzbu alebo otvorení sporu,aby sme mohli vyriešiť problém v pozitívnym spôsobom.Ako si môžete predstaviť,vašu dobrú spätnú väzbu, je životne dôležité pre náš úspech.

Otázka:Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali?

Odpoveď:Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo.

Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

Otázka: Prečo ruskej zákazníkov je potrebné vyplniť pas informácie?

Ak máte robiť, aby váš pas informácií požadovaných miestne zvyky v Rusku. Ubezpečujeme vás, že vaše údaje nebudú nikdy povedal tretej strane, a to je pre vás bezpečné poskytovať informácie na www.fotoknihy-mcl.sk.

Otázka: Kedy bude moja objednávka bude odoslaný?

Štítky: krátke gauč zahŕňa, sedacia poťah dizajn, stolička kryt pre, úsek univerzálny kryt gauč, kryt gauč, dieťa sedadla, úsek všeobecnej gauč zahŕňa, čerešňový kvet foto pozadie, gauč kryt gauč, kreslo slipcover urob si sám.


  • Štýl: Moderné
  • Výroba: Gauč Kryt
  • Materiál: Polyester / Bavlna
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vzor Typ: Kvetinový
  • Platné Gauč: Dvakrát Sedacia súprava
  • vzor: TLAČENÉ
  • Názov Značky: S-EMIGA
Ronal Ra 2020-11-16

Perfect I love it

Rogemeny 2020-09-18

The case is as it looks. Pretty easy to put and hold on well in place (and I haven't even put on hold rubber below the sofa). Nice touch, just see how long it lasts.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good