Britva Peňaženky tým, Dee Christopher Trik zblízka Magické Triky Pre Profesionálne Kúzelníci Zázrak Nahliadnuť Peňaženky Kúzelník Fáze

Britva Peňaženky tým, Dee Christopher Trik zblízka Magické Triky Pre Profesionálne Kúzelníci Zázrak Nahliadnuť Peňaženky Kúzelník Fáze

Britva Peňaženky tým, Dee Christopher Trik zblízka Magické Triky Pre Profesionálne Kúzelníci Zázrak Nahliadnuť Peňaženky Kúzelník Fáze

  • €14.30

    €17.44

5065587508367245 Si Môžete Vybrať, USA $ 8.50 / USA $ 19,99 DOLÁROV / USA $ 1.99 / USA $ 1.29 / USA $ 11.98 / USA $ 9.25 / USA $ 10.00 / USA $ 0.89 /

Britva Peňaženky tým, Dee Christopher

"IBA peňaženky budem používať!" -Lewis Le Val

"ZĎALEKA najlepšie svojho druhu!" -Alan Rorrison

"Páči sa mi to! Nízky profil a kvalitu prop, že prirodzene sa skrýva v očiach NEKONEČNÉ možnosti!" -Dan Sperry

"Toto je najlepšie elementary meditation prístroj som videl v mnohých rokov! Bar none." -Steven Palmer

Holiaci strojček vám dáva PLNÚ NAHLIADNUŤ akéhokoľvek vizitku, sochory alebo indexové karty, ktorá je umiestnená vo vnútri. A najlepšia časť? Môžete to urobiť v PLNEJ veľkosti vášho publika. Môžu doslova vás pozerať nepozerať a nebudú mať ani poňatia.

To znamená, že môžete tajne učiť ŽIADNE telefónne číslo, meno, slovo, číslo pin, tvar, doodle alebo počet niekto môže myslieť.

Či už ste kúzelník, ktorý rád hodiť niektoré duševné magic do vášho nastaveného alebo mentalist, ktorý je hľadáte účinný spôsob, ako prístup k vašim účastníkov myšlienky, TOTO je pre vás.

Vyrobené z dôvodu majster remeselníkov na Dee je presné špecifikácie, toto je druh peňaženky, ktorá vyzerá ako doma v prednom vrecku každej modernej tajomstvo umelec.

Dee navrhnuté tejto peňaženky byť módne a unisex. Je vyrobený z krutosti zadarmo materiálov tak, aby si každý môže pridať Britva, aby ich výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu, bez ohľadu na ich pohlavie a životný štýl.

Nielen, že môžete získať silný nahliadnuť s týmto zariadením, súčasťou je jedinečné zaobchádzanie pre visual karty do peňaženky, kde publikum skutočne vidí veľmi okamihu ich karty objaví vo vnútri ID okna.

Veľmi obmedzené zásoby je k dispozícii po kompletnej predať na Blackpool Magic Dohovoru; don ' t miss out - Pridať Britva, aby vaše výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu dnes!

Štítky: magic, puzdro pre google pixel 3, magický trik, kožené magic peňaženky, karty do peňaženky magický trik, zubné peek, kúzelník triky profesionálnych, karty do peňaženky magic, veľký magický trik, trik.


  • Druh: Pestrá Prop
  • Je Návod Súčasťou: Áno
  • Funkcie: Etapa
  • Názov Značky: Enjoyer
  • Materiál: Vinyl
  • Vekové Rozpätie: Grownups
  • Výkon Formulár: Etapa Magic
  • Pohlavie: Unisex
  • Upozornenie: Iné
  • Veľkosť: One Size
Otavio Colorado12 2020-12-03

Very impressed. This is well made and comes with all the extras. This comes really well packaged, complete with a link to English instructions. Shipping surprisingly fast. Excellent seller.

Dvoretskaya O 2020-11-18

well packaged as item is described bnib fast delivery highly recommend always a pleasure to deal with

Alexa Tanya 2021-01-12

The wallet is OK, but the filter is too small and can not be used. The filter is an important component of tricks.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good