Covrlge Novo Dizajn Mens Patchwork mikina s Kapucňou Mikiny Pre Človeka Chlapec Pulóver Streetwear Tenkú vrstvu Mikina Jeseň Jar MWW213

Covrlge Novo Dizajn Mens Patchwork mikina s Kapucňou Mikiny Pre Človeka Chlapec Pulóver Streetwear Tenkú vrstvu Mikina Jeseň Jar MWW213

Covrlge Novo Dizajn Mens Patchwork mikina s Kapucňou Mikiny Pre Človeka Chlapec Pulóver Streetwear Tenkú vrstvu Mikina Jeseň Jar MWW213

  • €7.75

    €13.84

Informácie O Výrobku

Muži Mikiny, Mikiny

Novo Dizajn Mens Patchwork mikina s Kapucňou Mikiny Pre Človeka Chlapci Pulóver Streetwear Tenkú vrstvu Mikina na Jeseň Jar MWW213

Produkt Tvar: Mikiny, Mikiny

Fit: Na Mieru

Zapínanie: Pulóver

Rukáv Dĺžka: Dlhý rukáv

Farba: Čierna ; Červené, Žlté, Hnedé; Modrá

Veľkosť: Asian Veľkosť S/M/L/XL/XXL

Vo Vnútri Materiálové Zloženie: Polyester

Sezóna: Jar: Jar, Jeseň

Veľkosť Grafu (Veľkosť informatiom 1cm=0.3937 palec,naša jednotka je CM Povoliť odchýlky z 1~3 CM)

Asize Veľkosť

Hrudník

Rameno

Dĺžka

Rukáv

S

104

43

61

62

M

108

46

63

63

L

112

49

65

64

XL

116

51

67

65

XXL

120

52

69

66

O Veľkosť

Veľkosť v našom obchode je 1~3 menšie než Európa/US veľkosť,odporúčame kúpiť 1~3 väčšiu veľkosť, než obvykle.

Ak si nie ste istí, veľkosť, prosím, dajte nám vedieť, svoju hmotnosť a výšku a pás Info atď.

Tak, že vám môže pomôcť, aby ste sa rozhodli, veľkosť.

1 cm=0.3937 palec. Naše zariadenie je cm povoliť odchýlky z 1 ~3 cm.vďaka!

Upozornenie Pre Zákazníkov

O Platbu

1. Akceptujeme Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney a bankový prevod. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Ak sa vám páči položka sa rozhodnete kúpiť, prosím, platby po vašom rozhodnutí, aby sme sa mohli odoslať položku, aby ste čo najskôr, ak máte to rýchlo.

O Zásielke

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Aby každý zákazník dostane jeho/jej položka uspokojivo, vyhnúť sa zbytočnej straty, vážime si, že ste napísať správne a podrobné adresa pre bezpečné a rýchle dodanie.

3. Prosím zvoľte spôsob dopravy, ak ste objednávku. Prepravné, ak nie je, na ktoré sa vzťahuje nás, budú zahrnuté v celkovej platby.

4. Tovar vám bude zaslaný prostredníctvom vybranej spôsob dopravy, akonáhle sme dokončiť kontrolu produkt za dobrú kvalitu. Prosím, buďte trpezliví s ním.

5. Dodacia lehota všetkých medzinárodných zásielok, najmä počas sviatkov sa môže líšiť, a to je do značnej miery závisel od dopravcu. Takže nemôžeme garantovať. Avšak, napriek tomu, že my sa budeme snažiť, do ktorého chcete odoslať položku v čo najkratšom čase.

6. Ak ste nedostali vašu položky do 30 dní po úhrade, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Budeme sledovať a včas dostať to, aby ste sa čo najskôr odpoveď. O spokojnosť zákazníkov je náš prvý cieľ.

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. A budeme vás informovať hneď ak nie je sklade na sklade žiadne.

O Veľkosti a Farby

1. Ako je znázornené vyššie, veľkosť sme pomocou je Ázijských veľkosti, dve veľkosti menšie ako Amerike a Európe. Prosím, pozri podrobné veľkosť informácií pre výber správnej veľkosti. Ak potrebujete pomoc pri rozhodovaní si správnu veľkosť, prosím, nie pocit váhal, kontaktujte nás.

2. Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Prosím, láskavo to pochopiť. Avšak, ak si myslíte, že tovar prijatý, je zle farbu, kontaktujte nás prosím v prvom rade skontrolujte, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

O Vracia

1. Uistite sa prosím, že položky, ktoré majú byť vrátené, musí byť v perfektnom stave a v pôvodnom obale.

2. Ak váš položka má problém s kvalitou, alebo je nesprávne odoslané prostredníctvom nás, môžete požiadať o priznanie do 15 dní odo dňa, dostanete položky, zaslaním fotografie je pre naše referencie. Expedičný poplatok, v tomto prípade, sa budú vzťahovať na nás. Ak je však položka je nesprávna veľkosť, alebo farbu, pretože zákazníka chybu, alebo nie je uspokojiť zákazníka predstavivosť, expedičný poplatok hradí zákazník namiesto nás.

3. Čo potrebujete, aby nám s prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a po#.

O Spätnú Väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka. Prosím, dajte nám päť-starfeedback, pretože je extrémne dôležité, aby nás, a neustále povzbudzuje nás, aby poskytovali lepšie služby v dlhodobom horizonte. Avšak, ak sa chystáte k nám žiadne neutrálne alebo negatívne pripomienky, prosím kontaktujte nás vopred, ako pevne veríme, že každý problém sa týka položky môžu byť dobre vyriešiť prostredníctvom aktívneho a úprimnej komunikácie a endeavored opatrenia na dosiahnutie konečnej spokojnosti.

O Nás

1. Všetky správy od zákazníka budú odpovedali do jedného pracovného dňa. Ak ste nedostali žiadnu odpoveď v stanovenom čase, môžete znova odoslať, a sme pripravení na spoliehať na našej najvyššej miere.

2. Na predaj je diverzifikované v našom obchode. Nie sme len poskytnúť maloobchod, ale aj veľkoobchod a prispôsobenie. Čím viac nakupujete, tým viac zľava vám bude páčiť.

3. Držíme každý zákazník kontaktné informácie v tajnosti a nikdy povedať, že tretia strana.

4. Máme vlastnú továreň, ktorá podporuje nás máte obchodnú spoluprácu so zainteresovanými stranami. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pre podrobnejšie informácie.

Štítky: muži stripe t shirt, bakugou mikina, boku č hrdina akademickej obce kirishima, cosplay denki kaminari, kvalitné tričko pre mužov, dlho sleev mužov tričko, cosplay denki, denki, denki môj hrdina akademickej obce, bežné mužov tričko.


  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Uzavretie Typ: na zips
  • Druh: Pravidelné
  • Veľkosť: Asian Size S/M/L/XL/XXL
  • Odnímateľná Časť: ŽIADNE
  • Kategória: Hoodies & Mikiny
  • Názov Značky: covrlge
  • Vzor Typ: Mozaika
  • Materiál: Polyester
  • Description2: Módna Bunda Pánske
  • Položka Druh: Mikiny
  • Rukáv Štýl: Pravidelné
  • farba: Čierna, Červená,Žltá,Hnedá, Modrá
  • Golier: Kapucňou
  • Oblečenie Dĺžka: Pravidelné
  • Popis: hoodies mužov
  • Hrúbka: ŠTANDARD
  • Číslo Modelu: Muži hoodies
  • Rukáv Dĺžka(cm): Plná
  • Kapucňou: Áno
  • rukáv dĺžka: Dlhý Rukáv
  • Štýl: Príležitostné
  • Sezóna: Jarné/Jesenné
  • Description1: Bežné Zips, Mikiny
  • Pohlavie: MUŽI
Group1104 2020-10-19

Order came quickly. The size is completely the same as the description, the quality is excellent. The photo is not visible, but the material is thin and pleasant

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good