1 Pár Muži Ženy Zimné Cyklistické Rukavice Proti Sklzu Dotykový Displej Nepremokavé Rukavice

1 Pár Muži Ženy Zimné Cyklistické Rukavice Proti Sklzu Dotykový Displej Nepremokavé Rukavice

1 Pár Muži Ženy Zimné Cyklistické Rukavice Proti Sklzu Dotykový Displej Nepremokavé Rukavice

  • €3.84

    €4.80

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

OOTDTY

Funkcie:

Zamatová Podšívka Teplé Rukavice: podšívka zimné teplé rukavice je vyrobená z dvojitého pribrala zamatovou vložkou, ktorá udržať si teplejšie v chladnom počasí ,poskytuje ultra mäkký pocit a pohodlné nosenie skúsenosti.Zimné termálne rukavice pre mužov, ženy môžu účinne chránia ruky pred pocitom chladu a je bodom mrazu.

Priedušná a Teplé: Zimné rukavice s priedušnosť, odolnosť, odvod, flexiblility, anti-statické funkcie, udržať vaše ruky teplé a suché.Tvárny putá môžete dokonale vašom zápästí,účinne chráni vaše ruky pred vetrom a udržať si pocit teplejšie v chladných dní.Cyklistické rukavice bude skvelý a praktický darček pre mužov, ženy, rodiny alebo priateľov v zime.

Citlivý Dotykový Displej Rukavice: Dámske rukavice Potiahnuté vodivého materiálu na index prsty a palec,môžete voľne sms na telefón, hry na tablet, kliknite na smart hodinky a GPS panel áut bez toho, nepremokavé rukavice off.

Protišmyková Dlaň: Pánske zimné rukavice prísť s silikónová potlač na dlani, ktorá účinne zvyšuje priľnavosť v ťahu a odolnosť voči oteru rukavice.Pánske rukavice je ideálny pre c.držať,beh,chôdza,jazda na koni,turistika, jazdy, horolezectvo, golf, rybolov, strieľačky ,športové mimo, alebo zostať doma v zime skoro na jar alebo na jeseň.

Nepremokavé a Windproof: Zimné termálne rukavice prijať kvalitné nepremokavé TPU Šijací materiál , beží rukavice nebude namočiť do vody alebo dážď, keď si môžete vychutnať aktivít v prírode v zime. A pletené manžety môže udržať vietor, a aby sa vaše ruky teplejšie.Najlepšou voľbou pre outdoorové športy.

Zimné Rukavice len,ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.

Špecifikácia:

Materiál: Zamat

Veľkosť balenia: app.33x20x3cm/12.99x7.87x1.18in

Farba: Čierna

Množstvo: 1 Pár

Poznámka:

Č maloobchodnom balení.

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Obsah Balenia:

1 Pár x Zimné Rukavice

Štítky: dieťa inox fľašu, agnits neodýmu, detská bunda zapf, béžová kaviár taška, detská bunda detská, taška usb deti, astra auto svetla, aglio olio omáčkou, agm x2 mobil.


  • Materiál: Polyester
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good