C8051F330 základné dosky vývoj doska malé systém vzdelávania rada experimentu rada patch

C8051F330 základné dosky vývoj doska malé systém vzdelávania rada experimentu rada patch

C8051F330 základné dosky vývoj doska malé systém vzdelávania rada experimentu rada patch

  • Kategória: Video Hry
  • Kód Výrobku : w15724
  • Dostupnosť : Skladom
  • €7.89


Názov produktu: C8051F330 základné dosky

PCB veľkosť: 6.7 mm* * * * 4.6 mm

Sériový port typ: DB9 ženského port zásuvka

Externý kryštál oscilátor: 22.1184 M frekvencia

Používateľ LED: 1

Používateľ tlačidlá: 2

Napájanie:

Môžete pomocou dodaného USB napájací kábel alebo externý 5V napájanie alebo downloader power core palube cez JTAG port.

IO piny single-chip mikropočítačový sú led na dva riadky, z kolíky na okraji hlavnej palube a sú jasne označené v poradí, ktoré je vhodné pre externý obvod, pokusy s DuPont linky.

+5V, 3.3 V a GND sú všetky led s hlavičky špendlíkov, čo je výhodné pre používateľov robiť rozšírené experimenty.

Externý kryštál oscilátor frekvencie používanej na doske je 22.1184 M. užívateľ môže použiť vnútorný crystal oscilátor mikrokontroléru alebo externý kryštál oscilátor.

K dispozícii sú celkom 3 tlačidlá na základné rady, ako systém, tlačidlo reset, dve tlačidlá používateľa, a tam sú znaky na dosky plošných spojov.

Keď dodáva, pin hlavičky sú zvárané smerom nahor v predvolenom nastavení. V prípade, že zákazníci potrebujú zvaru hlavičky nadol, alebo nie je potrebné zvárať hlavičky, oni len potrebujú povedať služby zákazníkom pri nákupe. Stúpajúci zváranie môže byť vedené mimo DuPont drôt pre rozšírenú experimenty; hlavičky môžu byť zvárané smerom nadol. Vložte ju priamo na otvor dosku alebo PCB robil sám, a stať sa súčasťou systému.

Na DB9 sériový port tejto jadro dosky je samica konektor, ktorý sa používa priamo-cez kábel usb na pripojenie k počítaču sériovým portom. Sériový port, kábel nie je súčasťou zásielky. Ak počítač nemá sériový port a budete musieť urobiť pre sériový port, experimentovať, môžete si kúpiť USB na sériový kábel. (Ak je počítač pripojený na sériový port, pomocou sériového kábla na pripojenie k počítaču, sériový port, na ktorom je najviac stabilný bez konverzie. Ak nie je sériový port, odporúčame kúpiť USB-to-serial port (sériový port s dovezené pôvodné FT232RL čip. Náš vlastný test je veľmi stabilný.

C8051 série mikroprocesory nedá stiahnuť programy cez sériový port na palube, ale môžu byť stiahnuté len cez JTAG/C2 rozhranie, tak to musí byť použitá s emulátor/downloader. Tí, ktorí nemajú emulátor môžete kúpiť v našom obchode.

Štítky: jtag, rpi štít, vl53l1x, rz7889, ladenie, C8051F, dfplayer mini, hc sr501, jtag rozhrania usb, c8051f340.


  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: c8051f330
  • Kompatibilné: Herné Konzoly
  • Kompatibilné Značka/Model: ŽIADNE
  • Názov Značky: JISDA

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good