HISEED elektrické pobočky nožnice , elektrické nožnice F35 800 g na strane 35 mm rezanie elektrickým záhradnícke nožnice

HISEED elektrické pobočky nožnice , elektrické nožnice F35 800 g na strane 35 mm rezanie elektrickým záhradnícke nožnice

HISEED elektrické pobočky nožnice , elektrické nožnice F35 800 g na strane 35 mm rezanie elektrickým záhradnícke nožnice

  • Kategória: Nástroje
  • Kód Výrobku : w15769
  • Dostupnosť : Skladom
  • €164.43


HDF35 Elektrické pruner (110V a 220V k dispozícii AU plug k dispozícii tiež).

F

Existuje viac a viac lacné pruner vyjde

Ako prvá značka pruner, ktoré sa začnú získať medzinárodný certifikát v roku 2011

Aj to vďaka pre všetkých zákazníkov, ktorí milujú náš Hiseed pruner (priama výroba ako dolnej časti stránky) vyrábame jeden lacné, ale kvalitné akumulátorové pruner ako "ďakujem vám všetkým dar"

"prosím, nie len zvážiť cenu, za kvalitu, kvalitný produkt here"

"tento model je cena Grand ďakujem-ste-všetky Predaja ", veľmi nízke"

Ale môžeme garantovať, medzi všetky podobné pruner jej najlepšie.

To je tak dobrý ako HDP 36-1, ale nižšiu cenu a väčšie rezné!

HDF35 elektrické secateurs, batérie powered záhradnícke nožnice ( 8 hodín životnosť)

To je najnovší dizajn vysokej kvality, ale nižšiu cenu,

Ak hľadáte pre top kvalitu, ale nižšiu cenu modelu

To je design pre vás

V prípade, ak zákazník objednať náhradné diely spolu s pruner, súčasti budú odoslané spolu rýchle kuriérske spolu

Ak len objednávky náhradných dielov bude doprava pomaly pošta poštovné

špecifikácia

HDPF35 záhradnícke nožnice

1 max rezanie 35mmliving rastlín

30mmdry rastlín

2 menovité napätie DC 43.2 V

3 menovitý výkon 400 W

4 menovitý prúd 10.0 A

5 ochrana prúdu ≥35A

6 II. trieda

7 hmotnosť 800 g

batéria lithium

1 kapacita 4.8 Ah

2 napätie DC43.2V

3 beží čas 8 h

4 hmotnosť 1,6 kg

Nabíjačka štandardné 220V NÁM a 110V EÚ a AU plug k dispozícii .

1 menovité napätie 100-240V AC,50-60Hz

2 výstupné napätie DC50.4V

3 nabíjacieho prúdu 1,0

4 Triedy II ⅱ

5 čas nabíjania 4-5h

Milí priatelia, prosím, prečítajte si ma pred nákupu

Dovozných ciel a daní sú kupujúceho, zodpovednosť, naša cena nezahŕňa všetky vlastné dane. Ak zásielku získať prísne kontrolovaná vlastné. Stále budete musieť zaplatiť daň jasné vlastné. Nebudeme mať colné poplatky. Náklady na vrátenie bude na zákazníka z dôvodu odmietnuť colné odbavenie.

* Ak máte akýkoĺvek problém s výrobkom, dodávky, služby, neváhajte a kontaktujte nás, my vám odpoveď v prvom a snažiť pomôcť vám ho vyriešiť. Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, alebo otvorenej bez komunikácie

* Uistite sa, že ste na otvorenie zásielky a kontrola položky pred podpisom na balík, otvorte pozemok v post dôstojníka prítomnosti, Ak pozemok poškodené alebo prázdne (ukradnuté), spýtajte sa, prosím, pošta poskytovať úradný dokument, a to najmä nárok žiadosť papier. snímanie fotografií / rozbaliť video a obráťte sa na nás po prvé, budeme odozvy v čase.

* Ak sa cítite spokojní s produktom, prosím, láskavo nám 5 star spätnú väzbu, povzbudenie je našou motiváciou.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 5. doprava rýchlou kuriérskou môže byť 5-7 dní po sledovanie informácie ako vyjde. Ak prepravu poštou úrad môže trvať 30-45 dní 6. Ak ste nedostali vašu objednávku po normálnom doprava času, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

O záruku 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. Vezmite prosím na VEDOMIE, že kupujúci sú zodpovední za ciel, daní, dovozné clo, ktoré sa môžu uplatňovať. Nie sme zodpovednosť za meškanie spôsobené ciel, dovozných ciel, daní alebo iných colných poplatkov. Zákazník môže kontaktujte nás pre všetkých žiadateľov v colné odbavenie.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

Štítky: elektrické záhradnícke nožnice ws, prerezávanie elektrické, prerezávanie elektrické 18, hitachi statorového, l elektrický záhradnícke nožnice, eco vody, estigeras elektrické záhradnícke nožnice, batéria záhradnícke nožnice, elektrické secateur, pena spray gun.


  • Názov Značky: AHOJ OSIVA
  • Rezná Dĺžka: 35mm
  • Zdroj Napájania: Batérie
  • Čepeľ Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Číslo Modelu: HDF35
  • Menovité Napätie: 43.
G Gromoboy 2020-11-10

Is time I got a mega ass went all straight

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good