Východ 3 Ks 30x70cm Mikrovlákna Telocvični Športové Plávanie rýchloschnúci Uterák Multi-function Zahusťovanie Mäkké Savá tkanina na Čistenie

Východ 3 Ks 30x70cm Mikrovlákna Telocvični Športové Plávanie rýchloschnúci Uterák Multi-function Zahusťovanie Mäkké Savá tkanina na Čistenie

Východ 3 Ks 30x70cm Mikrovlákna Telocvični Športové Plávanie rýchloschnúci Uterák Multi-function Zahusťovanie Mäkké Savá tkanina na Čistenie

  • Kategória: misc
  • Kód Výrobku : w158628
  • Dostupnosť : Skladom
  • €12.65

    €25.30

> Najlepšie Nárazníkov Uterák Kedykoľvek Predtým!

> Najvhodnejšie Na Sušenie Mokrých Povrchoch Alebo Na Použitie S Rýchle Detail A Bezvodý Autoumyvárne Produkty

> Prvotriednej Kvality Materiálu A Zosilnené Okraje, Aby Tento Uterák Silné A Dlhotrvajúce.

> Ultra Mäkké, Plyšové-Dlho Pilot neabrazívnym Utierky z Mikrovlákna Sa nepoškriabe Farby, Kabáty Alebo Iných Povrchov, Môžu Byť Použité Pre Crystal, Zrkadlá, Dlažba, plastové Okná, Autá, Ruky, Riad atď.

Názov Jemnou Handričkou Farba Fialová,Šedá,Modrá(Náhodné) Veľkosť 30*70 cm Materiál Polyester,Polyamid

> Ak nemôžete pozrite sa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút.

>Akceptujeme Alipay len.

>WORLDWIDESHIPPING. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

>Príkazy spracované včasné po zaplatení overenie. >My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

>Výrobky, ako sú skutočné položky a obrázky, ktoré môžu byť jemné rozdiely.

>SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

>Ak ste nedostali vašej zásielky , prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

> Dodacia Lehota:

>Všetky vrátený tovar MUSÍ Byť v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

>Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

>Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt (y) je (sú) nie, ako inzeroval.

>Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

>My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

>Budeme priebežne poskytovať výrobky s vysokou kvalitou v primeranej cene. Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po nákupe.

>Správy sú srdečne vítaní. A vaša správa bude odpovedali do 24 hodín. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

Štítky: denastia mikrovláknovú handričku, gilat, nohy kôra ponožka, handričkou mikrovláknovú handričku, vlhké mikrovláknovú handričku, grenada prívesok, zelená mikrovláknovú handričku, karcher mikrovláknovú handričku, otvor mikrovláknovú handričku, klobúk drhnúť.


  • Názov Značky: Východ
  • Materiál: Mikro Vlákna
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Výroba: Čistiace Pad
  • Použitie: Čistenie

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good