3 Farby L2 R2 Aktivuje Tlačidlá Skidproof Nastaviteľné Spúšťa pre Playstation 4 (PS4

3 Farby L2 R2 Aktivuje Tlačidlá Skidproof Nastaviteľné Spúšťa pre Playstation 4 (PS4

3 Farby L2 R2 Aktivuje Tlačidlá Skidproof Nastaviteľné Spúšťa pre Playstation 4 (PS4

  • Kategória: Video Hry
  • Kód Výrobku : w1598
  • Dostupnosť : Skladom
  • €3.84

    €4.86

3 Farby L2 R2 Aktivuje Tlačidlá Skidproof Nastaviteľné Spúšťa pre Playstation 4 (PS4

Špecifikácia Materiál: TPU, Plast, Farba: Čierna, Biela, Modrá Fit :Pre Konzoly PS4 Funkcie: - po Prvé, je cieľom vyriešiť jeden spoločný problém s spotené ruky počas hry. Podľa tohto dôvodu, jeho povrch je potiahnutý jemnou gumou bunda. Majú gumené textúry na povrchu určite zvyšuje napätie medzi prstami používateľa a spúšťače, ktorý robí tieto spúšťače prísť do anti-sladké položky. Tiež, jeho chvost je dlhší ako pôvodný spúšť o 5mm, že používatelia môžu stlačte tlačidlo v jednoduchší a rýchlejší spôsob. - Po druhé, Užívateľa sú povolené na radič odrazu rýchlosti, ktoré môžu skrátiť odrazu rýchlosti, ktoré môžu skrátiť vzdialenosť odrazu úpravou vzhľadom na skrutku okrem spúšť. Skrutkovač je tiež uvedené, ako sme bohato kombinovať ju s prachom konektor, takže sa môže uložiť do EXT& slúchadlá porty potom namiesto uvedenia to z ničoho a stratil ho. Avšak inštalácia na tieto dve malé spúšťa je jednoduché, že používatelia majú iba zavesiť ich na, kde by mali byť umiestnené na (L/R2buttons) Balík obsahuje (Ako obrázok ukázal) 2 x L2, R2 Aktivuje Tlačidlá 1 x Nastaviteľné Nástroj Upozornenie - Vzhľadom na rozdielne výrobu dávkach, detaily produktu môže byť trochu iný. Ak ste minding rozdiel, prosím, kupujte ju pozorne. - Dovoľte 1-3 CM sa líši vzhľadom na ručné meranie. - Z dôvodu rôznych displej a inom svetle, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Vďaka za vaše porozumenie.

Štítky: laser ps4, ps3, 2 ps4, fps ps4, eXtremeRate, crack ps4, joker ps4, tlačidlo späť dualshock 4, cronus zen ps4, ps3 pokožky.


  • Názov Značky: Greatlizard
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • S USB: NO
  • Kompatibilné Značka/Model: Sony
  • SONY Model: PLAYSTATION4
  • Číslo Modelu: KL1146
Sucstobu 2020-11-24

So I bought this item, got it pretty fast in the mail. Quality looks good. However my “tool” was to small so I can’t adjust the screws (don’t know if this a common problem, but I don’t think so). I messaged the seller and they solved it. I got my money back. I don’t leave a 5 star review to get my money back, but to show you that it’s a good seller. I’m happy with his communication. I recommend.

Salvatore Marotta111 2020-11-25

The piece fits but the button is always the click. Impossible to use

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good