Pre ipad Mini4 Novú Verziu Hybrid Brnenie Nepremokavé Shockproof Prachotesný Deti Bezpečný Stojan kremíka puzdro Pre ipad Mini 4 +pero

Pre ipad Mini4 Novú Verziu Hybrid Brnenie Nepremokavé Shockproof Prachotesný Deti Bezpečný Stojan kremíka puzdro Pre ipad Mini 4 +pero

Pre ipad Mini4 Novú Verziu Hybrid Brnenie Nepremokavé Shockproof Prachotesný Deti Bezpečný Stojan kremíka puzdro Pre ipad Mini 4 +pero

  • €8.85

    €11.50

Funkcie

H vpn Kvality, 100% Nová Značka

1. 100% Originálne Prípadoch, Pôvodný prípad Tabletu

2. Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu.

3. Módny dizajn, ľahké, aby ľahko a vzlietnuť.

4. Dokonale sa hodí tvar.

5. Odolný a umývateľný.

6. Chrániť vaše zariadenia od prachu, poškriabaniu a nárazom.

7. Chráni vaše cenné investície z poškriabaniu a poškodeniu.

O nás

V prípade akýchkoľvek otázok alebo problémov kontaktujte nás, budeme sa snažiť v našich silách, aby uspokojili vaše požiadavky.

Prosím, len mi email, ak máte nejaké produkt problém.

Pre otázky, otázky, pomoc, kontaktujte nás. Budeme reagovať na vás, akonáhle je to možné. Pracovné dni sú 6pm na 12 hodine večer (Hong Kong čas) od pondelka do soboty.

O Dopravu

Poznámka: DHL/UPS/ FedEx Express zvyčajne trvať približne 3-5 pracovných dní do cieľa. A to je asi tak 5-8 pracovných dní od EMS alebo TNT. Hong Kong Post Air Mail a Hong Kong Post Vzduchu Parcely trvať 7 až 30 dní na lodi na celom svete.

1. Budeme obvykle odoslať tovar do 3 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená. Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí.

2. Kupujúci je zodpovedný za všetky poisťovne, problémy a škody, ktoré spôsobené prepravnou službou takéto nehody, oneskorené alebo iné problémy. Vedľa kupujúci by mal byť zodpovedný za akékoľvek dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine. A tovar bude označená ako "dar" alebo "vzorka" pre vaše jednoduché colné odbavenie a menej poplatkov. (ak chcete vyhlásiť tovar ako ostatné položky meno, alebo určiť hodnotu na zákazku, prosím, informujte nás pri vytváraní objednávky)

Upozornenie: ruská zákazník vyplňte prosím vaše celé meno, inak dodanie nie je zodpovedný za nehodu.

O Vrátenie

1. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v jednom týždni a musíte nás kontaktovať do 24 hodín od prijatia vášho nákupu

2. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

3. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

4. Pre všetky položky, prosím, zašlite prostredníctvom EMS alebo vzťahujúcej sa na váš miestny príspevok pri poslať späť.

O Spätnú Väzbu

1. Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2. Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minútu, ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

3. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: boruto prípade, 2 prípad ipad, apple i ceruzka, prípad pre redmi poznámka 5 ai, kryt ipad mini, 5 ipad mini prípade, 4 ipad, apple ceruzka 2 nib, prípad pre redmi poznámka 5 mačka, 4 prípade ipad.


  • Model Kompatibilita: Pre ipad mini 4
  • Vzor Typ: Pevné
  • Kompatibilné Značky: Pre Apple iPad
  • Šírka: 7.9inch
  • Názov Značky: abay
  • Dĺžka: 7.9inch
  • Materiál: Kremík
  • Štýl: Príležitostné
  • Pre IPad Model: iPad mini 4
  • Funkcia: Shockproof
  • Package: No
  • Druh: Ochranný Plášť/Skin
  • Číslo Modelu: Pre iPad
  • Aplikácia Notebook Veľkosť: 7.9"
Zerdaencelo 2021-01-15

Fine case, but it aint waterproof.

Holyswat11 2021-01-15

Fine case, but it ABB waterproof.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good