Čakra Kamene Čipy Orgone Energie Prívesok Prírodný Krištáľ Bod Uzdravenie Obelisk Prútik Geometrický Tvar, Veľkoobchod Dropship 1pc

Čakra Kamene Čipy Orgone Energie Prívesok Prírodný Krištáľ Bod Uzdravenie Obelisk Prútik Geometrický Tvar, Veľkoobchod Dropship 1pc

Čakra Kamene Čipy Orgone Energie Prívesok Prírodný Krištáľ Bod Uzdravenie Obelisk Prútik Geometrický Tvar, Veľkoobchod Dropship 1pc

  • Kategória: Ozdoby
  • Kód Výrobku : w162644
  • Dostupnosť : Skladom
  • €5.91

    €9.86

Čakra Kamene Čipy Orgone Energie Prívesok Prírodný Krištáľ Bod Uzdravenie Obelisk Prútik Geometrického Tvaru

Hlavný materiál: Ametyst, Tigrie oko, Lapis kameň, Zelená Aventurine, medený drôt

Množstvo: 1 kus

Kameň prívesok, veľkosť je o 1.8"*0.5" ( Cca 4,5 cm*1,2 cm )

Hmotnosť približne 6.5 g

Stav: Nové

Typ položky: Liečivý kameň šperky

Prosím, aby veľkosť rozdiel, ako sú prírodné kamene a meria pomocou rúk.

Prírodný materiál má farebný rozdiel alebo farebné riadky. Obrázok je len pre referenčné účely,dostanete podobné, ako ukazuje obrázok. Toto krásne ručne Čakra Orgone prívesok je výkonný nástroj liečenie, poskytuje ochranu proti elektromagnetického znečistenia (emf)

Chráni proti negativitu a nešťastie z tohto sveta a poskytuje bezpečný prieskum do alternatívne úrovne vedomia a uľahčením vizionárske zážitky z minulosti alebo budúcnosti.

Ametyst kryštály sú silné kamene na podporu hojenia a prinášajú intenzívny duchovný rast. Ametyst kryštály sú silné kamene na podporu hojenia a prinášajú intenzívny duchovný rast.

O nás:

1. Kvalitné konkurencieschopné ceny, rýchle dodanie ,drop shipping je k dispozícii, najlepšie a včasné služby 100% spokojnosti;

2. Môžete veľkoobchod s našimi kameňmi na ďalší predaj, zasielame ich vymenovať adresu;

3. Spolupráca je vítaný ak máte osobné stránky, alebo obchod.

4. Akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte ma včas, budeme odpovedať v priebehu 12 hodín s výnimkou víkendov;

5. Vitajte na kúpu produktov na mojej webovej stránke som veľmi rád, že sa moje najlepšie pre vás najlepšiu kvalitu a najlepšie služby.

Sme spoločnosť, ktorá sa v Južnej Číny, máme našich vlastných značiek. Ja som prevádzkovateľ mnoho rokov, som oboznámený s niekoľkými rôznymi e-commerce platformy. Ja som blogger v amatérske. Ak máte relevantné otázky, neváhajte a kontaktujte ma, ak môžem ponúknuť pomoc, alebo návrhy.

Spôsob dopravy:

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Najviac doprava spôsoby, ktoré používame:

Čína Príspevok Vzduchu 15-35 dní; E-paketové 7-15days; EMS 8-13 dní; DHL 5-8 dní;

Vracia:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim každý zákazník najlepšie, čo sme mohli .Vrátime vám položiek vrátená do 7 dní od ich doručenia, z akéhokoľvek dôvodu. Vrátenie peňazí sa bude venovať, ak položky sú vrátené v pôvodnom stave. Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný. Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne balenie. Na prijímanie položiek, vrátime vám okamžite.

Záruka A Údržba:

Ponúkame 1 mesiac výmena a 6 mesiacov údržba záruky. Položky môžu byť vymenené v priebehu prvého mesiaca alebo udržiavané na prvú polovicu roka. Kupujúci je zodpovedný len za návrat poštovné poplatky za záruka položky. (Vo väčšine prípadov, kupujúci bude mať vrátiť problém komponenty skôr ako celý balík.). Pred vrátením položiek, prosím, uistite sa, že ste si našu spiatočnú adresu a napísať o doručenie detail listu. Prosím, použite pravidelné poštové služby a pošlite nám sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Záruka:

Sme odhodlaní poskytovať produkty najvyššej kvality, rýchle dodanie a kvalitný zákaznícky servis. Ak existuje iný problém, prosím neváhajte a kontaktujte nás! Odpovieme vám čo najskôr! Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim každý zákazník najlepšie, čo sme mohli.

Spätná väzba:

Ak ste spokojní s našimi položky a služby, prajeme vám môžu zanechať pozitívne spätná väzba je pre nás po tom, ako dostanete tovar. Aj váš názor pomôže ostatným zákazníkom, ktorí sa snažia nájsť to, čo potrebuje. Vážime si vášho pomáha iným ľuďom.

Štítky: orange liečivé kryštály, liečivé kryštály palička, liečivé kryštály ozdoby, crystal palička, veľkoobchod dropship kryštály, psychické uzdravenie kryštály, crystal bod, crystal veže, kamenné obelisk, obelisk quartz.


  • stav: Nové
  • Regionálne Funkcie: Európa
  • Množstvo: 1 Kus
  • Veľkosť: Approx 1.8"*0.5"
  • Položka Procesu: A ručne leštené
  • farba: Multi
  • Štýl: Európa
  • Hlavný Materiál: Ametyst, tigrie oko, lapis, aventurine
  • Názov Značky: Viete, jedna
  • Položka Druh: Orgone prívesok s čipom kamene
  • Veľkoobchod: Áno
  • Tému: ľudia
  • Materiál: Živica
  • Dropshipping: Áno

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good