Ľahký Študent Zvyšok Nap Bavlna Častíc Vankúš Office Lietadlo Cestovný Vankúš Opierky Hlavy Bradou Podporu Rukavice Tvar Ruky Vankúš

Ľahký Študent Zvyšok Nap Bavlna Častíc Vankúš Office Lietadlo Cestovný Vankúš Opierky Hlavy Bradou Podporu Rukavice Tvar Ruky Vankúš

Ľahký Študent Zvyšok Nap Bavlna Častíc Vankúš Office Lietadlo Cestovný Vankúš Opierky Hlavy Bradou Podporu Rukavice Tvar Ruky Vankúš

  • Kategória: misc
  • Kód Výrobku : w167375
  • Dostupnosť : Skladom
  • €9.86

    €12.32

Ľahký Študent Zvyšok Nap Bavlna Častíc Vankúš Mäkký Office Lietadlo Cestovný Vankúš Na Opierku Hlavy Bradou Podporu Vankúš Strane Vankúš

FUNKCIE:

(1).Textílie: 95% bavlna, 5% spandex, pomocou pohodlné a priedušné strečové tkaniny. (2).Plnka: Polystyrénovej peny častice, high-molecular polymér, s plynulosť, teplo v zime a chladenie v lete, nárazuvzdorný a nárazom, s dobrou tlmiace účinky. V mäkkosti je veľmi dobrá, je deformovaný na vôli a veľmi pohodlné. (3)Pohodlné skladovanie: školské tašky, stoly, stôl, zásuvky a iné malé priestory môžu byť uložené. Môžete dať vankúš na ruky, pohodlné siesta strane vankúš, a môžete si zdriemnuť v knižnici, v kancelárii, alebo na cestách. To môže byť nosené ako uliate, alebo je možné nosiť priamo na ruku alebo lakeť, ako malý vankúš, aby ste zvyšok vašej hlavy a pohodlne spať.

Parametre

Názov: Multifunkčné Siesta Strane Vankúš Farba: šedá, modrá, žltá, červená Veľkosť: 16.2 * 26.4 * 7.5 cm Textílie: Úsek pletenej textílie Výplň: pena častice Hmotnosť: 90 g Poznámka: 1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2. Prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Umývanie pokyny:

Môžete priamo umývanie rúk, jemne vmasírujte s rukami. (Nie je možné stroj umyť).

Ako používať:

Ruky, ramená a kolená môžu byť všetky premenil pohodlné podporuje, takže je ľahko zaspať. Rukavice-ako design umožňuje zbraní na snímke ľahko vytvárať rôzne spanie pozície.

Prosím, kontaktujte nás

1. Ak potrebujete kombinovanej dopravy Express (EMS, FedEx, UPS, DHL). Nájdeme najnižšia cena pre vás! 2. Ak ste re-predajcovia potrieb drop shipping. Budeme sa snažiť poskytnúť čo najlepšie služby a zdieľať viac kvalitných módnych položky s vašimi zákazníkmi! Nebudeme odhaliť akékoľvek našich informácií, len na vašom mene.

O Platbu

Akceptujeme alipay tu. Všetky kreditnej karty alebo bankové karty, PayPal Platby a šek. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Ak chcete platiť iným spôsobom, obráťte sa na nás pred vašej platby.

O Dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE.(Očakávame, že niektoré krajiny a APO/francúzskej polynézie) 2.My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vašu adresu. 3. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 4. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 5. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 6.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Vo väčšine času, kupujúci nie je potrebné platiť clo. Ale niekedy, v niektorých krajinách, colný úradník môže byť prísny. Prosím, pozrite sa na to, colnej politiky na svoje miesto. Ak budete musieť platiť colné poplatky, je to vaša povinnosť k svojej vlastnej krajine, kupujúci by mali pochopiť túto situáciu.

O spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: výšivky vankúš, umelú kožušinu vankúš, dekor pilow, anti decubitus matrac, ručné vankúš, auto pilow, kryt pilow, podlahy vankúš, roztomilý krčný vankúš, pilow na gauč.


  • Náplň: Pena
  • Textílie Počítať: 20
  • Materiál: Polyester / Bavlna
  • Vlákno Počítať: 100TC
  • Časť: Telo
  • Použitie: Cestovanie
  • Hmotnosť: 0-0.5 kg
  • Funkcia: Pamäť
  • Vzor Typ: Pevné
  • Číslo Modelu: DY-H001
  • Súbor Typ: No
  • Tvar: Candy
  • Trieda: Kvalita

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good