Tri-Band 4G Celulárnej Repeater 800 1800 2600MHz Mobilný Signál GSM Repeater 4G Signálu Zosilňovač DCS FDD LTE 4G Mobilný Signál Booster

Tri-Band 4G Celulárnej Repeater 800 1800 2600MHz Mobilný Signál GSM Repeater 4G Signálu Zosilňovač DCS FDD LTE 4G Mobilný Signál Booster

Tri-Band 4G Celulárnej Repeater 800 1800 2600MHz Mobilný Signál GSM Repeater 4G Signálu Zosilňovač DCS FDD LTE 4G Mobilný Signál Booster

  • €76.85

    €132.49

Tri-band 4G signál booster

1、Tri-band signálu repeater 800 1800 a 2600 Mhz 2、Všesmerového vonkajšia anténa 3、15m káblom 4、izbovou anténou

Ako nainštalovať signálu zosilňovač správne?

1. Opraviť vonkajšia anténa (zvyčajne Yagi anténa na streche a prístupu k signálu veža. 2. Pripojenie vonkajšej antény na "BTS" v repeater cez kábel. (Poznámka: indoor anténa musí byť vedené vo vzdialenosti viac ako 8 metrov od vonkajšej antény a vonkajšia anténa by mala byť "izolované" od internou anténou. Tam musí byť konštruktívny prekážky (steny, priečky, atď.) oddeliť, aby sa zabránilo signál slučky spôsobuje recepcia, Keď signál a Internet sa nedá nazvať normálne)). 3. Pripojte izbovou anténou (zvyčajne ploché antény) na "mobile" zariadenie, v transpondér cez kábel (stroj musí byť aspoň 1 meter od izbovou anténou) 4. Po dokončení inštalácie podľa vyššie, pripojte napájací adaptér, indikátor napájania sa rozsvieti, keď je vonkajšia anténa prijíma silný signál, na LCD displeji sa zobrazí signál. V tomto okamihu, môžete sa obrátiť na telefóne, aby ste zistili, či existuje rozšírený signál. Vezmite prosím na vedomie, že ak sa na displeji LCD nemá kompletné signál displej, to znamená, že vonkajšia anténa nedostane signál. To môže byť preto, frekvenčné pásmo miestneho signál základňovej stanice sa nezhoduje s naším zariadením. V tomto čase sa môžete obrátiť na naše online služby zákazníkom o pomoc, a on-line zákaznícky servis vám pomôže vyrovnať sa s ním.

Predajné Miesto---

B20 800 1800 a 2600 Mhz Tri-Band Celulárnej Zosilňovač 4g Mobilný Signál Booster LTE UMTS LTE Komunikácie Zosilňovač GSM Repeater 4G Funkcia: 1.Vysoký Zisk:70 db. Pokrytie: 550 Štvorcových Metrov bez prekážok 2. Zlepšiť 4G LTE800mhz , 4G DCS LTE 1800mhz LTE2600mhz v rovnakom čase. 3. Podpora viac ako 25-30 mobilné telefóny na použitie v rovnakom čase 4. Zníženie mobil prenos energie 5. Jednoduchá inštalácia. Tento repeater sada obsahuje všetko, čo potrebujete. 6. LCD Dispaly a LED signál svetlo signalizuje intenzitu stav. 7.Vhodné Pre: Rusko, Španielsko, Francúzsko, Brazília, Európa, Ázia, atď. 8.Záruka: 1 Rokov! 【LEPŠIE HLASOVÉ A DÁTOVÉ] vyzýva Dostať menej klesol hovory, lepšie hlasovej kvalite, rýchlejšie, obrázky a súbory na stiahnutie. Mohli by ste zdieľať si môžete vychutnať čas via dobrý hlasový hovor a vy sa nemusíte starať o hovor bude zrazu spadol.

Otázka:Ako sa mobilný telefón signál booste práce?

Prosím, uistite sa, že môžete získať aspoň 2 bary signál, ktorý chcete vylepšiť,frekvencia mobilný telefón signál chcete zvýšiť musí zhodovať frekvencia zakúpili booster(800mhz/1800mhz/2600mhz).

Vyššie uvedené je náš výrobok certifikát, všetky výrobky získali výrobné licencie, kvalitu a bezpečnosť, záručný list

Platby:

Akceptujeme všetky platobné metódy, ktoré sú tu uvedené podľa www.fotoknihy-mcl.sk. Nie sme zodpovední za žiadne dane alebo vlastné náklady. Či je potrebné zaplatiť dovozné dane, alebo nie, v závislosti od vašej krajiny politiky. Ak nie je možné akceptovať, prosím, nie, nie kúpiť.

Doprava:

Položky sú iba loďou po platba potvrdená(zvyčajne sa odosielame do 24~48 hodín). okrem Číne sviatky Sme len loď na správnu adresu, závisia od AE to, Aby informácie ,pred objednávku prosím napíšte vaše zodpovedajúce adresu. Po 50 dní (okrem Brazílie), ak ste ešte nedostali parciel, prosím, kontaktujte nás pred spor, prosím, dajte nám šancu zistiť príčinu a vyriešiť problém. Všetok tovar budeme double Test pred odoslaním, aby sa uistite sa, že to funguje a v dobrom stave.

Služby:

Prosím, kontaktujte nás cez Správu, odpovieme vám hneď ako to bude možné(okrem víkend a dovolenku v Číne). Ďalšie lepšie služby pre vás, keď majú produkt problém majte prosím na pamäti, aby nám ukázal, videa alebo fotografie vašej kompletnej inštalácie. To je veľmi dôležité. Budeme odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné, vopred vám ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Záruka:

Všetky zariadenia majú jeden Roky záruka od nášho obchodu. Akýkoľvek produkt problémy, prosím, ukázať nám, videa alebo fotografie vašej kompletná inštalácia, budeme pýtať náš technik na kontrolu a pomôže vám. Prosím neotvárajte spor, alebo nechať negatívnej spätnej väzby pred a kontaktujte nás. Vážime si našich zákazníkov, ako aj spätnej väzby profil.

Štítky: 5 ghz vonkajšie, oblasti gsm signálu booster, skok starter, zosilniť celulárnej, booster signálu celulárnej siete, kit auto booster, lipotech gsm booster, jammer signál, wilson signál booster 4g lte, radiátor booster domov.


  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Rozšírené typ siete: LTE ; FDD ; DCS
  • Výstupný Výkon: 28dBm
  • 2g 3G, 4g izbovou anténou: 9dBi izbovou anténou
  • Pouţiť frekvenčné pásmo: Kapela 20 ; Band 7; Pásmo 3
  • gsm repeater: 4g signál booster
  • Zisk: 70 db
  • 1800mhz 4g Frekvencií: Uplink
  • LTE Frekvencii 2600MHZ: uplink
  • 2G 3G, 4G vonkajšia anténa: 15dBi Všesmerového Vonkajšia Anténa
  • Číslo Modelu: AXN20-LDF
  • Certifikácia: ROHS
  • Zdroj Napájania: 12V 1A
  • Dĺžka Kábla: 15 m kábel
  • 800mhz 4g Frekvencií: UL
  • Vhodné pre: Rusko, Španielsko, Ukrajina,Francúzsko,Taliansko,Brazília, Európa, atď....
  • Názov Značky: ansnal

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good