VAGUELETTE Black&Zlaté Pánske Komplety, Luxusné Značky Taliansko Štýl Fáze Kostýmy Pre Spevákov Mens Blazer Vytlačené Bundy Kabáty

VAGUELETTE Black&Zlaté Pánske Komplety, Luxusné Značky Taliansko Štýl Fáze Kostýmy Pre Spevákov Mens Blazer Vytlačené Bundy Kabáty

VAGUELETTE Black&Zlaté Pánske Komplety, Luxusné Značky Taliansko Štýl Fáze Kostýmy Pre Spevákov Mens Blazer Vytlačené Bundy Kabáty

  • €61.23

    €92.77

71 KG / 171CM Hrudníka 97 CM L Veľkosť Fit Dobre

1. Čo znamená "Doprava Zadarmo" znamená?

"Doprava zadarmo" znamená, kupujúci nie je potrebné zaplatiť poštovné náklady, ale mal by byť zodpovedný za všetky Colné poplatky alebo poplatky, ak spôsobil.

"Doprava zadarmo"na vybraných krajinách,pozrite rozbaľovacieho zoznamu.

2. Aké sú rozdiely medzi Čínou Post a EMS (DHL)?

Čína Príspevok je len pre balíky menšie ako 2 KG.Hlavnou výhodou je nízke náklady na poštovné, ale to trvá oveľa dlhšiu dobu, o 20 ~ 25 dní do USA, EURÓPA, ÁZIA, asi 20 ~ 35 dní, KANADA, JUŽNÁ AMERIKA, atď.

EMS (DHL) je lepšie pre veľké balíky. To trvá asi 4 ~8 dní do väčšiny krajín.

Dúfame, že sa môžete pochopiť, že medzinárodné dodávky väčšinou závisí od dopravcu a miestne obyčaje. Dodanie trvá zvyčajne 20~35 pracovných dní,Niekedy to môže byť odložené v dôsledku nepriaznivého počasia,dovolenku ,alebo vlastné prísne bezpečnostné alebo niečo, čo by sme nemohli očakávať.

Ak sa vaše položky nemôže prísť viac ako 35 dní, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Budeme zodpovední za vás !

>>Platba

1.Akceptujeme Alipay/TT/Creditcard(visa/mastcard)/MoneyBookers/Moneygram/debetnej karty.

2. Kupujúci je zodpovedný za všetky dane a/alebo povinnosti účtuje v ich krajine.

>>Poistenia

Kupujúci sú zodpovední za všetky poisťovne, ktoré majú pocit, je potrebný.

Farba Nezhody:

Ak ste dostali náš tovar a cítiť tovaru farba majú vrhu rôznych so skutočnými tovar, ktorý je normálne,pretože rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď,tak, prosím, pochopiť

Avšak,ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

>>Návrat Politiky

Ak položka je poškodená, môžete vrátiť na vrátenie peňazí alebo výmenu do 30 dní po obdržaní.

Kupujúci by mal byť zodpovedný za prepravné náklady na vrátený tovar.

Budeme swap pre dobrý na sklade, dostupnosť, alebo preplatiť.

>>Spätnú väzbu

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím pomôcť opustiť "Pozitívnu spätnú Väzbu" a "5 Ideálny Hviezdy" pre nás, keď dostanete vaše položky a my vám urobiť to isté pre teba. Vďaka vopred!

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa transakcií, , prosím kontaktujte nás a dajte nám príležitosť nájsť riešenie. Ďakujeme!

Pre položky unreceived, drvené alebo chybné, pred odchodom všetky ohlasy, prosím, kontaktujte nás pre vrátenie peňazí alebo reship. Veľká vďaka!

Štítky: sako mužov, sako tlač ženy, hrc65, biela belgicko, denim biela, veľké kolo, zlato belgicko, zlato bunda fáze, pôvodné umbrella stand, značka ženy.


  • Uzavretie Typ: Skryté Breasted
  • Štýl: Príležitostné
  • vzor: TLAČENÉ
  • Číslo Modelu: WT
  • VAGUELETTE: VAGUELETTE
  • Názov Značky: VAGUELETTE
  • Materiál: Polyester
  • Veľkosť: M L XL XXL 2XL 3XL
  • Rukáv Dĺžka(cm): Plná
  • Položka Druh: Blejzre
  • Oblečenie Dĺžka: Pravidelné
  • Pohlavie: MUŽI
Jasonmccarthy100 2020-09-18

thank you so much from Marshall Johnson I received it it to small I need a size Large can I send it back I a large size send me a large size my name is Marshall Johnson from Milwaukee Wisconsin 1608 n Warren Ave apt 20 Milwaukee Wisconsin 53202 send me a large size and I will you back the one that I have 414 739-6297 if you need to get a hold of of me thank you

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good