3 Ks 3D Zakrivené Hrany Plné Pokrytie, Mäkký Ochranný Film Kryt Ochrana Pre Fitbit Zmysel/Naopak 3 Hodinky Screen Protector Prípade

3 Ks 3D Zakrivené Hrany Plné Pokrytie, Mäkký Ochranný Film Kryt Ochrana Pre Fitbit Zmysel/Naopak 3 Hodinky Screen Protector Prípade

3 Ks 3D Zakrivené Hrany Plné Pokrytie, Mäkký Ochranný Film Kryt Ochrana Pre Fitbit Zmysel/Naopak 3 Hodinky Screen Protector Prípade

  • €3.40

    €8.48

3 Ks 3D Zakrivené Hrany Plné Pokrytie, Mäkký Ochranný Film Kryt Ochrana Pre Fitbit Zmysel/Naopak 3 Hodinky Screen Protector Prípad > > >>>Položku Detaily

Funkcie: 1. Kompatibilné Zariadenia: 3D full-screen protector je vhodný len pre Fitbit Zmysel, pre Fitbit Naopak 3 Smartwatch.

2. Plnú Ochranu: screen protector smart hodinky sú navrhnuté tak, aby poskytovali všestrannú ochranu pre váš Zmysel sledovať proti kvapky, škrabance a ryhy.

3. Vysoká Kvalita: obrazovka ochranná fólia je vyrobená z vysoko kvalitného pružného materiálu. A to predstavuje premium plavidlá kombinovať vysoká citlivosť citlivosť, self-healing odolnosť a non-žltnutie optické transparentnosť do mäkký a tvrdý film.

4. Žiadne Bubliny: lepidlo na mäkký chránič obrazovky funguje dobre, a nie je tam žiadne bubliny po tom, ako sa používa. Po inštalácii, je to nosenie a praktické.

5. Jednoduchá Inštalácia: screen protector prichádza s nástrojom a pokyny. To vám môže pomôcť vyhnúť sa vzduchové bubliny počas procesu inštalácie. Tento nástroj môžete použiť na ľahko vytlačiť vzduch.

Špecifikácie:

Materiál: PC

Farba: čierna

Vhodné pre: Fitbit Zmysel, pre Naopak 3

Balenie Zoznam:

3*PC Mäkké Film

>>>>Položka Ukázať

>>>>Po Predaj

Spôsoby platby:

Môžete uskutočniť platbu prostredníctvom akejkoľvek metódy vyššie a pls uhradiť do 3 dní po vašej objednávky.

Vaša platba bude overené www.fotoknihy-mcl.sk do 24h a spracujeme vašu objednávku raz, že je to hotové.

Ak vašej objednávky je zatvorené z dôvodu bezpečnostných dôvodov, budete musieť uplatniť nárok na www.fotoknihy-mcl.sk. Vrátenie spôsobené storno objednávky, vrátenie zmluvy alebo mediácie budú spracované okamžite, a zvyčajne trvá asi 7-10 pracovných dní dostanú na váš účet.

Poštovné a package: Všetky položky, ktoré budú kontrolované a dobre zabalený pred odoslaním. Objednávky budú expedované do 2-5 pracovných dní po zaplatení je hotové.

Hmotnosť zásielky cez normálny príspevok je obmedzený na 2 kg. Zašleme samostatne, ak hmotnosť je viac ako 2 kg.

Zvyčajne to trvá asi 15 - 60 dní a môže byť trochu dlhšie, niektoré vzdialenej oblasti.

Môžete rýchlo vybrať spôsob dopravy, ak chcete získať pozemok skôr, a za to budete musieť zaplatiť prepravné.

Odoslať a vrátenie:

Budeme odoslať alebo vrátenie peňazí v prípade, pozemok stratí, poškodí počas prepravy alebo prijímať nesprávnu položku. Prosím, neváhajte nás kontaktovať a my vám radi pomôžeme.

Spätná väzba: Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu, budeme veľmi ocenil.

Ak je niečo nesprávne, kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom spätnej väzby a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol, kým je všetko v poriadku.

Štítky: fitbit 2 versa, fitbit naopak 3 kapela kovov, fitbit zmysel, fitbit 3 versa, 3d skener, fitbit smart hodinky, náramok fitbit, transparentné hodinky pre ženy, gt106, fitbit charg 3.


  • Aplikácia Veková Skupina: Dospelý
  • Kompatibilita: Iné
  • Druh: Prípadoch
  • Jazyk: angličtina
  • Pôvod: AE(Pôvodu)
  • Funkcia: Push Správy
  • Názov Značky: Rondaful

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good