PRO BEROS Polarizované Klip Na Okuliare v Blízkosti Vidiaci Jazdy Nočné Videnie Objektív UV400 jazda na Bicykli Jazda slnečné Okuliare Klip #281852

PRO BEROS Polarizované Klip Na Okuliare v Blízkosti Vidiaci Jazdy Nočné Videnie Objektív UV400 jazda na Bicykli Jazda slnečné Okuliare Klip #281852

PRO BEROS Polarizované Klip Na Okuliare v Blízkosti Vidiaci Jazdy Nočné Videnie Objektív UV400 jazda na Bicykli Jazda slnečné Okuliare Klip #281852

  • Kategória: Rybolov
  • Kód Výrobku : w170328
  • Dostupnosť : Skladom
  • €2.46

    €3.51

Hlavné Funkcie:

Polarizované šošovky za najlepšie vizuálne pohodlie Vyrobený z vysoko kvalitnej TAC,ktoré môžu odolať vplyvu a odlesky Cez rozšírené galvanické ošetrenie,objektív nie je vyblednutiu,krásne a štedré UV400 Objektív technológie,absorpciu 100%škodlivého UVA a UVB lúče Ideálny pre jazdu,outdoorové športy,rybolov,cestovanie Špecifikácia:

Materiál:kov+TAC technológia Šošoviek:polarizačný Ochrana:100% UV400 Poznámka: reálna farba položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora a svetla jas Prosím, dovoľte 1-2cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie Package Zahrnuté:

1xClip na okuliare, šošovky Č Retail Box.Zabalený Bezpečne v Bubline Taška.

Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po platbe je jasné. Poznámka: Čína Príspevok Air Mail/Pozemok len patrí na celom svete post systém, ktorý je oveľa pomalší, než špeciálnym dodacím. Položky dorazí v 7-25 pracovných dní na celom svete zvyčajne. A čas príchodu závisí aj od niektorých faktorov a rôznych oblastiach. Všeobecné čas príchodu tabuľky je uvedený nižšie pre váš záver:

Pred placeing vašej objednávky, prosím, potvrďte cenách a ďalšie podrobnosti s dodávateľom. Prosím, uistite sa, že ste si prečítať celý popis a súhlasíte s tým, aby transakcie pred nákupom.

Ak položka je chyba, keď ho dostanete, alebo nie ste spokojný s tým, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť. Ale tieto predmety musia byť späť v pôv. stave. Prosím, kontaktujte nás vopred a skontrolovať spiatočnú adresu, než vám to vrátiť. Ak položka je chybné v 3 mesiacoch, by sme mohli odosielať vám nové náhradné zadarmo, alebo ponúknuť plnú náhradu po prijatí chybné položky. Ak položka je chybné v 12 mesiacov, tiež by sme mohli ponúknuť vám náhradnú službu, ale budete musieť zaplatiť dodatočné prepravné náklady.

Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Zákazníckych Služieb, a náš služby zákazníkom špecialisti sú vždy stál na riešenie akéhokoľvek vášho problému. Vysoko oceňujeme váš 5-HVIEZDIČKOVÝ POZITÍVNU spätnú väzbu a prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc.

Štítky: noc deň pohľad, vyhlásenie slnečné okuliare, nepbril, aj slnečné okuliare, c slnečné okuliare, w nočný pohľad, siglite noc pamiatky, auto okuliarov, colnels slnečné okuliare, tin slnečné okuliare.


  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia: Polarizované Slnečné Okuliare
  • Číslo Modelu: Polarizačné Klip
  • Materiál: Kov+TAC
  • Ochrana: 100% UV400
  • Objektív Technológia: Polarizačný

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good