LAZAWG Ženy Orgán Obrážačka Vysoký Pás, Bruško Kontroly Zadok Výťah Pánty Bielizeň Chudnutie Shaperwear Pás Tréner pre Ženy Pletenca

LAZAWG Ženy Orgán Obrážačka Vysoký Pás, Bruško Kontroly Zadok Výťah Pánty Bielizeň Chudnutie Shaperwear Pás Tréner pre Ženy Pletenca

LAZAWG Ženy Orgán Obrážačka Vysoký Pás, Bruško Kontroly Zadok Výťah Pánty Bielizeň Chudnutie Shaperwear Pás Tréner pre Ženy Pletenca

  • €5.38

    €10.75

LAZAWG Ženy Orgán Obrážačka Vysoký Pás, Bruško Kontroly Zadok Výťah Pánty Bielizeň Chudnutie Shaperwear Pás Tréner pre Ženy Pletenca

85% Nylon, 15% Spandex

✅Bruško Kontroly Pánty pre Ženy: Tento pletenca nohavičky pre ženy s dvojitou vrstvou tkaniny dizajn, porovnať vaše bruško s vyššou kompresiou, podržte váš žalúdok. Aj 3 cm šírka elastické opasok poskytuje pevné kontroly a tvarovanie, vytvoriť štíhlejšiu ženskú siluetu, vám presýpacích hodín číselné údaje.

✅Zadok Zdvihákov : Tento vysoký pás, zadok zdvihákov nohavičky pre ženy je navrhnutý s zadok výťah plné pokrytie funkciu podporuje váš hip tuku a, samozrejme, zdvihnite zadok, ukázať svoje hip line, aby vaše ohorky vyzerať väčšie a viac sexi. Hip podporu a dvojitej vrstvy textílie dizajn s čipkou údaje, aby ste sa viac atraktívne a módne, formovanie postavy do sexy vzhľad.

✅Priedušná &Pohodlné : Tento vysoký pás pásu nohavičky sú vyrobené z 85% nylon, 15% spandex, jeho rozkroku je vyrobené z priedušná oka bavlna. Tento vysoko kvalitné tkaniny je veľmi mäkké a odvod vlhkosti, aby ste celý deň suché, pohodlné na nosenie, umožňuje pokožke dýchať.

✅Neviditeľné Pod Oblečením : Tento shapewear pre ženy bruško ovládanie je neviditeľné pod oblečením, nikto sa nikdy nedozvie, máte ich na.Funguje skvele so všetkým, čo z forme-montáž topy a šaty úzky strih džínsov.

✅Príležitostiach : Naše štíhlejší dámske shapewear ukazuje č pánty riadok pod oblečenie. Je ideálny pre chudnutie vaše bruško pod akýkoľvek typ oblečenia z ležérne oblečenie na party, ples, svadobné šaty alebo šaty. Je obzvlášť vhodný pre popôrodné obnovy.

1.Prijímame Paypal, Viazaný, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney, bankový prevod, kreditná karta a akékoľvek môžete platiť na www.fotoknihy-mcl.sk.

2.Escrow je najlepšie, bezpečné platby pre vás.

3.Je to platba v centre pomoci : http://help.www.fotoknihy-mcl.sk/categories_Payment.html.(Skopírovať do prehliadača otvoriť)

4.Ak máte ešte nejaké otázky na platobné, neváhajte nás kontaktovať.

1.Budeme posielať položky do 3-5 dní, akonáhle systém potvrdí kupujúci platby.

2.Vrátime kupujúci, ak kupujúci vráti položky do 15 dní od kupujúcich prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu . Avšak, kupujúci by mali mať vrátiť prepravné nákladné a uistite sa, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.

3.Položky sú dodávané podľa www.fotoknihy-mcl.sk Štandardná Doprava, Čína Príspevok Registrované Air Mail, ePacket, dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 35 bussiness dní. Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 60 dní.

4.Ak chcete získať položka rýchlejšie, prosím, kontaktujte nás platiť ďalšie náklady na dopravu, ponúkame vám nasledujúce rýchlejšie a lacnejšie poštovné spôsobmi: DHL, EMS, Fedex.Prostredníctvom týchto spôsobov, ako môžete získať položka asi do 5-7 pracovných dní.

Láskavo upozornenie: z Dôvodu customes a počasie, možno niekedy to bude meškanie nejaký čas, ale sme sa predĺžiť čas doručenia pre vás, počkajte, prosím, niektoré viac času trpezlivo.

1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

2.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: zadok výťah pánty, potu top, sleepwear bielizeň bavlna, ale výťah shaper, kombinéza shaperwear, LAZAWG, zadok zdvihákov, slim n lift ženy, pletenca žena, pás tréner sa.


  • Mid pás, bruško kontroly Nosenie Funkcia:
  • Sexy nohavičky veľký zadok Nosenie funkciu:
  • Ovládanie nohavičky zadok lifte vhodné pre: Bezšvové prádlo pripravujeme na chudnutie pás a sexy žena
  • Názov Značky: LAZAWG
  • Textílie Typ: JERSEY
  • Tvárny vysoko elastický Materiál: výška pása veľký zadok Ženy,Lady,Dievča,ostpartum mama Nylon+Spandex+bavlna
  • Dekorácie: ŽIADNE
  • Kontrolná Úroveň: Médium
  • Sexy zadok Bezšvíkové shapewear Príležitosti: napr. ležérne oblečenie na party/prom/koktail/svadobné šaty alebo šaty
  • Shapewear: Ovládanie Nohavičky
  • S krivkou zadok shaper Duté Von Typ: Ženy Pás Cincher Pletenca Bruško Kontroly Tangá Nohavičky
  • Číslo Modelu: 2SF207
  • Chudnutie shapewear orgán obrážačka slimColor: popôrodné nohavičky korisť push up zdvihnúť, Čierna, Marhuľa
  • duté von Veľký zadok Nosiť Meno: Shapewear Orgán obrážačka Žien Hi-pás Orgán Obrážačka Bruško Kontroly Pánty
  • Nemravný Obrázok: No
  • Zadok shaper nohavičky Štruktúra: falošné Zadok Výťah Nohavičky Kombinézu Bielizeň bruško kontroly brucho ovládanie
  • Pás tréner bruško ovládanie názov Produktu: LAZAWG bielizeň Chudnutie Orgán Obrážačka Fajas orgán obrážačka bezšvíkové
  • Hrúbka: ŠTANDARD
  • Materiál: Spandex
  • So Sexuálnym Podtextom: No

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good