20 Ks flauta Palice Pekný tvar, materiál flauta časti

20 Ks flauta Palice Pekný tvar, materiál flauta časti

20 Ks flauta Palice Pekný tvar, materiál flauta časti

  • Kategória: misc
  • Kód Výrobku : w172002
  • Dostupnosť : Skladom
  • €22.20


20 Ks flauta Palice Pekný tvar, materiál flauta časti

Doprava

Položky bude možné vyslať do 1 až 2 pracovných dní po platby prijaté.

Budeme používať čína Príspevok Vzduchu Parcel Service ( To zvyčajne trvá 10 až 21 dní a byť dlivered podľa miestnej pošty!)

V niektorých krajinách môže byť len 10 až 20 dní doručiť, ako sú USA , veľká BRITÁNIA, Austrália , Kanada , Nový Zéland, Španielsko a pod.

Avšak, v niektorých krajinách môže trvať trochu dlhšie ako napr. vo Francúzsku, Taliansku, Brazílii, Ukrajine, Rusku a pod.

Spojené Štáty, Kanadu, Spojené Kráľovstvo: 10-20 pracovných dní

Francúzsko,Španielsko,Nemecko: 15-25 pracovných dní

Austrália: 10-20 pracovných dní

Brazília,Taliansko: 20-35 pracovných dní

Ostatné Krajiny: 10-40 pracovných dní

Dodacia lehota závisí od mnohých dôvodov, ako sú colné.

Obchod sa vyžaduje až do 2 pracovných dní na spracovanie vašej objednávky. Okrem toho, Ak platíte prostredníctvom e-kontrola pomocou služby PayPal, vaša objednávka nemôže byť proces, kým platby zúčtované cez PayPal.

Ne, Kupujúci prosím, aby sa pacient pre vaše balíky! Ďakujeme za pochopenie.

Ak to trvá príliš dlho a stále sa nemusíte dostal balík môže byť stratená pošte alebo sa zabaviť colným úradom. Kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom negatívna spätná väzba k nám, budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy počas prepravy!

PS: Prázdninový čas prepravy môže byť omeškané, niekedy!!

Návrat

Náš Obchod ponúka 14 dní (od kupujúceho dostal) vrátenie a výmena politiky. Ak si nie ste 100% uspokojiť našich produktov, môžete ich vrátiť do 14 dní za plnú náhradu (Cena+Poštovné náklady,náklady na prepravu späť poplatky nie include), alebo na výmenu. Budeme loď výmenu potom, čo sme dostali a spracované vrátený item(s). Ak ste žiadosť o vrátenie platby, budeme vás informovať prostredníctvom e-mailu sa vám vráti po tom, čo sme dostali a spracované vrátený item(s).

Spätná väzba

Sme vďaka každý kupujúci' pozitívnu spätnú väzbu a budeme opustí spätnú väzbu, ak máte pre objednávky, ktoré boli dokončené a zanechali pozitívnu spätnú väzbu na nás. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, radi by sme príležitosť, aby vyriešil všetky problémy.

Keď sa zobrazí položka , prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu , spoliehame sa na vás, pre naše dobré meno !

ĎAKUJEME ! VEĽA ŠŤASTIA !

Štítky: akvarijné ryby nádrž, akvárium sacie, 25w ohrievača, akvarijné ryby ohrievača, 25w akvárium ohrievača, akvárium filter, akvárium ohrievača, ryby pre nádrže, ryby rastú, akvárium.


  • Názov Značky: yuge

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good