Drevené okno drevené úložný box šperky box

Drevené okno drevené úložný box šperky box

Drevené okno drevené úložný box šperky box

  • €5.71


Obrázky zobrazené :

Popis:

100% Zbrusu Nový a vysoko kvalitný Materiál: drevo S veľkosť: Vonkajší veľkosť: 11*11*4.5 cm Vnútorné veľkosť :9.5*9.5*3.5 cm veľkosť L: Vonkajšia veľkosť:21*10*4.5 cm Vnútorné veľkosť :19.5*8.5*3.5 cm

Package zahrnuté : 1pcs x Drevené okno

Dodávka a odovzdanie času:

Tovar vám bude zabalený do 2-5 pracovných dní po obdržaní vašej platby. S cieľom zabezpečiť, aby svoj obraz príde k vám, v pôvodnom stave, dáme maľba suché niekoľko ďalších dní, zvyšuje čas spracovania. Uisťujeme vás, že váš obraz je stojí za to čakanie.

Poštovné spôsobom:

Doprava zadarmo objednávku bude doprava v číne post air mail. Čína príspevok air mail normálne položka dorazí s 10-25 pracovných dní od vyvesenia.

Tiež bude objednávka prepravy do EMS/TNT/FedEx/DHL, ktoré prídu s menej pracovných dní, ale zákazník by mal platiť pre správne expedičné poplatky.

Vrátenie Zaručená:

Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Mali by ste sa uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Návrat poštovné je na zodpovednosti kupujúceho, pokiaľ návrat je výsledok nášho chybu (ak sa zobrazí nesprávne položky).

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 star ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s váš tovar alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: deti riad francúzsky, regmi poznámka 5 displej, perler perličiek sova jednoduché, kaderníctvo batoh, stojan kapucňou značky chevrolet, tablet 8 batérie 37v, mäkké zatvorte dvere w213, peugeot 407 auto prípade, rádio pl online zadarmo.


  • Produkt: /
  • Druh: Skladovacie Boxy & Zberných Nádob
  • Lattice Množstvo: /
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Číslo Modelu: N/A
  • Kapacita: /
  • Názov Značky: WXFTDMULIUFENG
  • Materiál: Drevo
  • Štýl: Európa
Rodina D 2020-08-26

Супер!

Tamaram612 2020-08-26

Продавец лучший что мне приходилось сталкиваться! Быстро и великолепно! Настолько качественно сделаны коробки, что не видно шва между корпусом и крышкой! Супер! Наконец то появился производитель, который не позорит Китай плохим качеством продукции! Я очень недоволен польским почтовым сервисом. Система показывала,что продукт у почтовой службы очень долго находился. Жаль,что до них нельзя никак докричаться.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good